- 24 Avg 2010, 13:50
Ne verujem da bih mogla do NSa bas ove subote, jer mi je septembarski ispitni rok u jeku jekova.

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by makahahaha, e bas ta!
Originally posted by Skyena to si ti,ona sto muski sutira penale
evo i ja da se oglasim, bome jos sam pod dobranom upalom misica, koja samo govori o zalaganju, molim!
ko me se ne seca, ja sam ona zivotinja padobranac - sa Zigicem u napadu (e, kako noga?)
drago mi je da se upoznasmo (koga ne znadoh), a bilo je lepo videti neke ljude posle 100 godina... i cekamo vas na nasem terenu (ns za neupucene). I vise nikad u 11! (dokle god su pojacane sunceve aktivnosti)
dakle, dolazite?
Za razliku od nekih, khm,khm
![]()
![]()
noga mi je ok,danas opet bolje nego juce al ne mogu da hodam jos uvekali do sledece tekme bicu spremna
![]()
Originally posted by KosmickaCesticaTi si luda, ovaj septembar ce me ubiti
pa to ti je taman zdravo dobra pauzica od nekoliko sati...
bolje od masaze, i taman ti krv sibne u glavu,
da mozes bolje da ucis
![]()
Originally posted by Kittriea ti bi da budes urbana? hm?:maji:
@B
1. dosadno mi.
2. ti mi pricala.
p.s. a vidim da sve 'urbane' lezbejke
vise ovde, pa reko da se infiltriram.
Originally posted by Black Ladyaham, bas onako ocajno.
Originally posted by Kittriea ti bi da budes urbana? hm?
@B
1. dosadno mi.
2. ti mi pricala.
p.s. a vidim da sve 'urbane' lezbejke
vise ovde, pa reko da se infiltriram.
![]()
Originally posted by Skyeni nosisila si crne naocare za sunce dok si igrala
evo i ja da se oglasim, bome jos sam pod dobranom upalom misica, koja samo govori o zalaganju, molim!
ko me se ne seca, ja sam ona zivotinja padobranac - sa Zigicem u napadu (e, kako noga?)
drago mi je da se upoznasmo (koga ne znadoh), a bilo je lepo videti neke ljude posle 100 godina... i cekamo vas na nasem terenu (ns za neupucene). I vise nikad u 11! (dokle god su pojacane sunceve aktivnosti)
dakle, dolazite?
Originally posted by Skyen
Vako zene:
ja odoh odavde (mislim iz ove zemlje) tako da dodjite na oprostajnu fudbalicu 11og ili cu u suprotnom smatrati da ste se ukukavicile (moze li se i tako reci?)!!!
Originally posted by Skyenajmo ljudi, još malo pa nestalo!
Vako zene:
ja odoh odavde (mislim iz ove zemlje) tako da dodjite na oprostajnu fudbalicu 11og ili cu u suprotnom smatrati da ste se ukukavicile (moze li se i tako reci?)!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!