Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jenny
Originally posted by IriS
Originally posted by maka
Voli vas Žigić
![]()
![]()
u momentu kad je deda urliknuo: iiiii evo ga Žigić!
maka se stropoštala![]()
Možda nije umesno, ali![]()
![]()
Mako, drago mi je da nije ništa strašno![]()
inače, žozi me je prijatno iznenadila igrom. Bravo Žozi![]()
meni je bilo SUPER! (a i ovo je prva pobeda životinja kojoj prisustvujem)
iako sam bila skeptična na šta će to ličiti u 11h po onom suncu, ali preživesmoi pobedismo
![]()
Da, znam da smo došli zbog druženja prvenstveno, al pustite me da se radujem malo![]()
Hvala vam svima za divan dan juče, nadam se da ćemo ponoviti uskoro![]()
Originally posted by IriS
ima jedan super teren na Košutnjaku kod DIFa. meka za publiku, hladovine okolo koliko ti duša ište![]()
a na golovima ima mreža![]()
Originally posted by ingaja nisam uspela da po'vatam sve forumase koje ne poznajem ali nesto sam istripovala da je inga ona devojka koja je sedela sa kastorom i sofijom kad sam stigla ili ne?
Aj da se i ja oglasim ovde.
Bilo je lepo upoznati vas sve, još lepše smejati se vama, a i sa vama![]()
Čestitke pobednicama![]()
![]()
Mako, brzo se oporavi![]()
Ja sad idem da se mažem kiselim mlekom, jer izgledam kao pajac- lice malo izgorelo, nos crven i peče me gornja usna![]()
Originally posted by makaI ja sam se osecala kao retard kada mi je castor dosao i rekao kako sam ga iskulirala, a ja ga nisam ni videla
ja nisam uspela da po'vatam sve forumase koje ne poznajem ali nesto sam istripovala da je inga ona devojka koja je sedela sa kastorom i sofijom kad sam stigla ili ne?
![]()
u svakom slucaju,hvala![]()
Originally posted by makaLOL, jeste, svaki put sve vise i vise
@ Bleki - pa kad ih je bilo mnogooo
Originally posted by Black Ladyznas sta?
Hm, mislim da sam i ja skoro umrla.
Originally posted by Skyena to si ti,ona sto muski sutira penale
evo i ja da se oglasim, bome jos sam pod dobranom upalom misica, koja samo govori o zalaganju, molim!
ko me se ne seca, ja sam ona zivotinja padobranac - sa Zigicem u napadu (e, kako noga?)
drago mi je da se upoznasmo (koga ne znadoh), a bilo je lepo videti neke ljude posle 100 godina... i cekamo vas na nasem terenu (ns za neupucene). I vise nikad u 11! (dokle god su pojacane sunceve aktivnosti)
dakle, dolazite?
Originally posted by Kittrie
Originally posted by Black Ladyznas sta?
Hm, mislim da sam i ja skoro umrla.
ako nastavis ovako, i umreces - od nespavanja.
brutalno bih te istukla sad, zaistinu zasluzujes batine.
ali..obzirom da ja ne tucem/udaram ikog, pa ni tebe, ostaces postedjena.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!