Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by F8LeSS

[size=-2]JA NAVIJAM ZA ŠIJAVONE, ŠAVIJONE OR VATEVR, BIKOOOZ ŠI DAZNT VER DET STJUPID GLASZ. DEC SOU FENSI[/size] :katemoss:
Žena se zove Frančeska Skijavone. U italijanskom se SCE i SCI izgovaraju kao Š, SCH kao SK. :sudija:
Korisnikov avatar
By mmiki
Sto bi moja keva rekla - Jelena se nije ni opasuljila, ova je vec pobedila.

Jela em sto nije bila na nivou, em je Stosurka igrala bolje nego protiv Serene i Enan, od strarta je bio veliki pritisak...

No, procice i taj RG pa ce se Stosurka opet spetljati. Ona je ubedljivo najefikasnija kad ima vise vremena da doceka loptu a za to je ova najsporija sljaka dusu dala, jos kad neko preko puta udara slabo.... Ocekujem pravu Jelu na tvrdoj podlozi...

Stosurka pobedjuje. A kod muskaraca navijam za Berdiha ili Soderlinga.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Da, a onda ce se na tvrdoj podlozi pojaviti nova ili nova-stara prepreka... :odbij:

Neka od ispalih teniskih legendi ce podici svoju formu taman toliko da Jeca opet ne uzme pehar... :povez:

Ili ce se pojaviti neka nova "pacijentkinja", sa neocekivanom, do tada jos nevidjenom "zloupotrebom" nekog udarca... :povez:

:povez:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
A da ne zaboravimo faktore poput menstruacije, pobesnelih pčela, mini uragana, trepavice u oku i sličnih smetnji. Neverovatno koliko Jelena nema sreće! Definitivno ima igru da osvoji GS, ali se danas zgrčila iz boga-pitaj-kog razloga. Da je Stosurka pobedila Jelenu u najboljem izdanju, ne bi mi bilo toliko krivo, ajd, pobedila je bolja pa šta sad. Besan sam jer joj je bukvalno poklonila meč.
By Ulix
Savo, ovo danas uopšte nije bilo pitanje sreće, već njene igre koja nije bila dovoljno dobra. A GS nije teško osvojiti jer je to neki astronomski tenis, već zato što je potrebno ostati koncentrisan dve nedelje i biti na nivou kada je to potrebno. Koji je ovo put da JJ zabaguje na korak od titule? :hand:
Korisnikov avatar
By Oziris
@ spliff - sta ima ga googlam kad i ptice na grani znaju to.

Ako je ona pre svega PRO i SINGLE igracica, onda se broje pre svega samo SINGLE i PRO titule.

AKo cemo tako da gledamo, onda je Stosur ZAKON tenisa, jer ima 4 GS titule i 3 finala, i plus jedan WTA sampionat.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ma jasno mi je da ovo danas nije bilo pitanje sreće već loše igre. Da bi osvojila GS, mora da dobije sedam mečeva u 14 dana. Jelena je na kraju 2008-e vezala 12 mečeva za 21 dan. Može, ali uvek nešto fali...

:snupi:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ali, cast izuzetcima, samo sljaka dozvoljava toliko novih "pacijentkinja". I posle Rima sam pomislio da sljaku treba ukinuti zbog toga.... (sto je vise bilo iz besa).

Kirstea, Skjavone, Sancez, Lisicki, Rezai....

Koliko li ih samo ima koji su imale svojih "pet minuta" a neke od njih za to vreme bile mnooogo bolje od svih ostalih mogucih... Sezona sljake ne traje dugo, ali mnogo vise pacijentkinja se javi na sljaci nego u ostalom delu sezone.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Dobro, to stvarno stoji. :)

Desila se "pacijentkinja" i na Wimbledonu jednom, i dosla bas Jeci glave. Prasoli... :povez:

Srecom, Venera joj je u finalu pokazala ko je prava GS shampionka. :misici:

:tenis:
By Ulix
Originally posted by mmiki

Kirstea, Skjavone, Sancez, Lisicki, Rezai....

Ja se nadam da ćemo Kirsteu i Lisicki tek da gledamo. Mlade su, ima vremena za njih. :sise:

Kad smo već kod toga, i Dokićeva se "povampirila" prošle godine na AO, na travi i na US Openu je bila Melanie Oudin...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Obaveshtavali su me na svakih 5 minuta...... Nisam mogla da verujem shta chujem :shok2:

Prvo Dementijeva..... Pa posle JJ ...... :drama:

Jako mi je zao :(

Ali dobro...... JJ ZAUVEK :love:

:carica:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ha, ja sam od Đokovićevog meča na sedativima i uopšte se danas nisam potresla.

:balerina:
Korisnikov avatar
By mmiki
Melaniju sam vec zaboravio... :kesa:

Mada opet, broj tih spodoba koje dodju niotkuda na tvrdom je mnogo manji nego na sljaci. I nemaju sanse da osvoje veci turnir kao sto je slucaj na sljaci. Bar ja ne mogu da se setim nijedne... A ove godine se slobodno moze reci da je svaki turnir na sljaci osvojilo iznenadjenje.
Korisnikov avatar
By Berserker
Dobro, ovako znamo da još veće šanse Jeca za pobedu ima na USO...

Njoj, po uspešnosti idu ovako:

1. USO (1xF, 1xSF, 1xQF)
2. RG (3xSF)
3. AO (1xSF)
4. WC (3x4R iliti po meni NULA)
Korisnikov avatar
By Marvin
Jebeš ga...
Bila je Samanta bolja, neuporedivo. Tu spora nema.

I stvarno jako frustrira ta Jelenina konstantnost, a na svakom bitnijem turniru neka druga zasija i oduva je.
Baš nešto razmišljam kako bi bilo sjajno da i ona nekad ceo turnir odigra kao Samanta sada, ili recimo Marija na AOu a Ana na RGu 2008. Ono, da od prvog meča vidiš da je to to, i da ni jedna ne može da joj priđe.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja verujem da je US njen

koliko ja vidim, njoj se uglavnom u toku sezone diže igra, pa recimo da u toku US Opena bude extra.
Prošli put je imala smrtni slučaj, što se i na njoj videlo. Ali verujem da će ove godine dogurati daleko :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja sam se oporavio, vise nisam uvredjen povodom Jecinog poraza. :meda:

:lol:

Mnogo licno shvatam njene mecheve... :sigh:

:tenis:
By Ulix
Svratih samo da iskažem svoju gađenje prema Vilanderovim hvalospevima Soderlingu. Odjedared Soderling ima najbolji backhand return od svih igrača, a i servira najbolje, jedino kad bi sunce prestalo da sija, onda bi još bolje od najboljeg servirao (jer samo njemu smeta sunce i nikom drugom), forehand mu je tehnički najbolji (a i najlepši)... čudi me kako još uvek nije osvojio osamdeset GS titula. :katemoss:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Meni odavno smeta Vilanderovo prenaglaseno afirmisanje svog zemljaka... :barf:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sto rece Ulix, Jelena je nova Elena. :roll:

Ali stvarno, Samanta je bila :wow: . Bilo je trenutaka kada je Jelena igrala savrseno. Radi se o tome sto ona sa igracicama koje forsiraju top spin igra ravnije. Tako sve igracice iz Spanije (osim Martinez) lako dobija.

A tako sam se nadao da cu biti srecan sa otvaranjem teme.

Ipak, ni 1/2 finale gren slema nije mala stvar.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce

Ali stvarno, Samanta je bila :wow: . Bilo je trenutaka kada je Jelena igrala savrseno. Radi se o tome sto ona sa igracicama koje forsiraju top spin igra ravnije.
A da li Vi mislite da li će Jelena uraditi nešto po pitanju ravnih udaraca, čime bi unapredila malo igru? :novinar:
Korisnikov avatar
By Marvin
E ovo je tenis!
Ovo je sport. :hail2:

29 godina. Ni u ludilu favorit ni na jednom turniru... i osvoji Grand Slam, i to ga baš osvoji!
Ni sreće, ni spleta okolnosti.

(ja se opet rasplakao malo, baš mi jako drago zbog nje)
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja nisam ni gledao finale... Al svaka cast za Skjevone. Bas se nisam nadao ovome...

Znaci ima Jeja jos jedno 5-6 godina fore... :pilence:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!