Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by elektron84
Originally posted by maka

Ziivotinje se menjati nece. Romanticarke imaju punu slobodu da dovedu i Piksija ako zele. Amin.
Veoma zanimljivo. Sad sve moze...pre je 8 na 8 bilo mnogo, ali kad se pobedjuje, sve moze. Pre je smetala Wini, boze moj, dobar igrac.
Jednu pobedili i nema promene sastava. Zanimljivo. No, dobro...

Znaci, svi novopridosli neka se prethodno upoznaju i dogovore ko gde igra posto u tim Zivotinja ili Romanticara nece uci. Tako?

Pa sto niste sad dovele Wini , niko vam nije branio ?
Ja konkretno sam se bunio zbog njenog nacina igre,a to sam i rekao i ovde i na terenu, iznenadilo me laktanje od prvog minuta ali sam ovaj put bio spreman i na to...

a i njena golmanska minutaza je bila problematicna, ako profesionalno igra na mestu golmana (nek je u pitanju bilo koji sport sa golovima i loptom) onda je bezvez da brani uopste, ako joj treba odmor nek ide u odbranu, tu moze bas lepo da se odmori, eto ja nisam imao kondicije pa sam se odmarao u odbrani ;)
Korisnikov avatar
By Momo
ja uopste ne kontam kad se ovde zezate a kad ste ozbiljne.... doduse ni na terenu bas nisam bio siguran da sam dobro protumacio sve reakcije :lol:

u sustini sve jedno, moramo malo i da se dzapamo
Korisnikov avatar
By Shmi
Nikad se mi ovde ne zezamo Momo... nego na kraju napravimo kao da se sprdavamo... da ne bude da smo ljuti rivali... :lol:
Korisnikov avatar
By plavajaffa
@shmi kada si ti u pitanju ja se nikada ne zezam...:P
Korisnikov avatar
By Shmi
Woooow neocekivano.... :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
Nekad ozbiljna, nekad se zajebavam....
Prosto mi vise idu na zivce prozivke i slicno.. ne vidim vise smisao u tome...
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by elektron84
Originally posted by maka

Ziivotinje se menjati nece. Romanticarke imaju punu slobodu da dovedu i Piksija ako zele. Amin.
Veoma zanimljivo. Sad sve moze...pre je 8 na 8 bilo mnogo, ali kad se pobedjuje, sve moze. Pre je smetala Wini, boze moj, dobar igrac.
Jednu pobedili i nema promene sastava. Zanimljivo. No, dobro...

Znaci, svi novopridosli neka se prethodno upoznaju i dogovore ko gde igra posto u tim Zivotinja ili Romanticara nece uci. Tako?
Jao kako lupas bre! Wini smetala? igrala jednom,a da je igrala protiv Zivotinja od pre neki dan veruj da ne bi ''smetala''.
Nama su tad falile Bleki,Iris i Alter sto uopste nije malo,slozices se.

Mogu da potvrdim da smo mi zadovoljne nasom ekipom trenutno,ne zbog pobede nego zbog dobre igre prosli put. Zasto kvariti nesto dobro? :)

:kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
Igra se.... tj ja na sledecu onu tamo, dolazim... :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
:tegovi:

samo da znate da se ja pripremam...

kondicioni trener se ne javlja.. tako da sam preuzela inicijativu da sama
nesto uradim sa svojim telesom....

la la la la la
Korisnikov avatar
By blabla54380
ako cete da se utalite za iznajmljivanje sale za vezbanje, mozemo da pocenmo odma :D ako ne, cim se pigvini odlede krecemo da pravimo od zivotinja zevri :smeh:
Korisnikov avatar
By plavajaffa
zene nesto ste se ucutale...
di je plavi Ronaldinjo?
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!