- 02 Nov 2006, 15:34
No da se vratimo sinocnjim i tekmama:
Lion, Milan i Real su se vec plasirali u drugu fazu LS, dok moja "najomiljenija" kluba Arsenal i Mancester morati dobro da se pomuce da prodju dalje.
Kao sto je poznato, Real je u okviru grupe E savladao rumunsku Steauu sa 1:0 i tako "zacementirao" drugu poziciju, odmah iza vodeceg Liona, koji je kod kuce pobedio kijevski Dinamo takodje sa 1:0.
Tabela grupe E:
1. Lion 12 bodova
2. Real Madrid 9
3. Steaua 3
4. Dinamo Kijev 0
U grupi H Milan je ocekivano savladao Anderleht sa 4:1, a het-trik je ostvario Kaka i tako svom timu doneo plasman u drugu fazu. Lil je ugrozio drugo mesto u grupi porazom u gostima od AEK-a sa 0:1. Grckoj ekipi ovo je bio prvi trijumf u Ligi sampiona.
Tabela grupe H
1. Milan 10 bodova
2. Lil 5
3. AEK 4
4. Anderleht 2
Svakako najzanimljivije je bilo u grupi F u kojoj su autsajderi zabelezili pobede! Kopenhagen je kod kuce savladao Mancester Junajted
, dok je Benfika
razvalila Seltik sa 3:0 i tako anulirala gol-razliku skotoskog tima.
Tabela grupe F
1. Mancester Junajted 9 bodova
2. Seltik 6
3. Benfika 4
4. Kopenhagen 4
U grupi G Moskovski CSKA odneo je bod iz Londona
, posto je uspeo da izvuce neresen rezultat bez golova protiv "mocnog" Arsenala
i ostao na prvom mestu tabele. Ruku na srce "tobdzije" su imale seriju do jaja sansi, ali po starom dobrom obicaju nisu imali nekog Darka Panceva da im pokaze kako se daju golovi.
Sinocnji neresen rezultat moze imati ozbiljnije posledice po Arsenal, posto je Porto u gostima pobedio Hamburg sa 3:1 i samo zbog gol razlike izgubio drugo mesto.
Tabela grupe G:
1. CSKA 8 bodova
2. Arsenal 7
3. Porto 7
4. Hamburg 0
Dakle, moram priznati da mi je bilo sinoc bas zabavno gledati pulene Arsena Vengera kako pokusavaju da daju gol Rusima. Sine da su igrali na Playstation-u za 90 minuta bi ga dali.
Lion, Milan i Real su se vec plasirali u drugu fazu LS, dok moja "najomiljenija" kluba Arsenal i Mancester morati dobro da se pomuce da prodju dalje.

Kao sto je poznato, Real je u okviru grupe E savladao rumunsku Steauu sa 1:0 i tako "zacementirao" drugu poziciju, odmah iza vodeceg Liona, koji je kod kuce pobedio kijevski Dinamo takodje sa 1:0.
Tabela grupe E:
1. Lion 12 bodova
2. Real Madrid 9
3. Steaua 3
4. Dinamo Kijev 0
U grupi H Milan je ocekivano savladao Anderleht sa 4:1, a het-trik je ostvario Kaka i tako svom timu doneo plasman u drugu fazu. Lil je ugrozio drugo mesto u grupi porazom u gostima od AEK-a sa 0:1. Grckoj ekipi ovo je bio prvi trijumf u Ligi sampiona.
Tabela grupe H
1. Milan 10 bodova
2. Lil 5
3. AEK 4
4. Anderleht 2
Svakako najzanimljivije je bilo u grupi F u kojoj su autsajderi zabelezili pobede! Kopenhagen je kod kuce savladao Mancester Junajted

Tabela grupe F
1. Mancester Junajted 9 bodova
2. Seltik 6
3. Benfika 4
4. Kopenhagen 4
U grupi G Moskovski CSKA odneo je bod iz Londona

Tabela grupe G:
1. CSKA 8 bodova
2. Arsenal 7
3. Porto 7
4. Hamburg 0
Dakle, moram priznati da mi je bilo sinoc bas zabavno gledati pulene Arsena Vengera kako pokusavaju da daju gol Rusima. Sine da su igrali na Playstation-u za 90 minuta bi ga dali.