Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Ne merem, kad ne znam ko je :neznam:

Možda mu i nije trener. Par njih je sedelo zajedno.
Korisnikov avatar
By Marvin
RTS kaže: "Серена у четвртфиналу, Ененов изгубила"

Kako li su samo došli do ovoga Enenov :puzzle:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:lol:

Meni je genijalno kad isti komentator na milion načina izgovori nečije prezime u toku prenosa istog meča.

Ono: "Stosur, Stosir, Stozur, Stoužr, Božur..."
Korisnikov avatar
By Oziris
Sledeca na redu je Shvedova!

Bas bi Jelena fino mogla da joj se revansira za onaj poraz na US Openu!!! :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma Henin je takticki izgubila. Hoce kucka da se lepo spremi za Vimbldon.

Jupi za Jelenu. Protiv Svedove ce morati mnogo bolje da igra. Opasna je ta.
Korisnikov avatar
By Oziris
Sa ovakvom igrom nece Henin ni blizu Wimbledona.

No, nije ona ta koja me zanima. :D

Hajde Jeeeecccooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :klap: :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By mmiki
A da... onaj komentator na Eurosportu je za nedaj Boze....

"Evo ga i Karlos Fernandez..." umesto Rodrigez.

"Henan juri 40 uzastopnih rekorda..." :lood:
Korisnikov avatar
By Oziris
A Pesikan ga je u Stutgartu nazvao Karlos Gonzalez... Uzasavaju me nasi komentatori... Poluinformisani diletanti...

A kad smo vec kod Pesikana, taj ispade da u svakom sportu TACNO zna ko je sta kad trebao da izvede, te tako u rukometu pivot nije dobro izorganizovao napad, Jelenin drajv volej nije bio agresivan, Kecman se odlucio za lose dodavanje i sl. Mislim, kad je vec toliko strucan i talentovan, zasto nije konsultant ili trener?
:nokti:

A tek Wilander - ajd' dobro, napokon je Jeleni dao malo kredita, ali kad sam cula da je za mec Federer - Soderling rekao da se ne brine za Federera i da (ovo skontah izmedju "redova" - citaj "reci") ce ga ovaj olako dobiti, e onda stvarno!!!
Kontam ja da Soderling ima mentalnu zadrsku zbog 10:1 (mislim da je taj odnos, nisam sigurna... Ako i nije, jeste nesto mnogo naprema malo), ali u Abu Dabiju je Bogme pokazao da je sposoban da ga pobedi!

Sto se tice Henin - Nece ta ni blizu 1/2 f a kamoli titule na Wimbledonu sa 7-8 duplih i 30-ak neiznudjenih po mecu... Ne pametujem ja, vec statistika sama progovara.

Ali zato Stosurka, ako ovako nastavi... :) Misiiiiim, servisi od 203 km/h, voleji da se smrznes (jbg, ipak je ona odlicna dubl igracica!).

I ne, ne hejtujem danas svakoga zbog kise, samo mi je pun kufer onih odozgo sveznajucih!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Meni je u toku ovogodisnjeg RG-a u zizi interesovanja nerazumevanje engleskog jezika od strane komentatora sa ES-a ni na osnovnoshkolskom nivou! :tuc:

:spank:

Sto je najgore, Vilandera i Kra(o)ftovu su toliko utisali da povremeno uz naprezanje mogu da cujem, tacnije naslutim sta pricaju, i tada dodjem do zakljucka da ove godine nemam pojma sta je Vilander pricao o RG-u, jer je prevod od strane komentatora vise nego neadekvatan - potpuno pogresan!!!

Vilander (ili Anabel) prica jedno, komentator prevodi potpuno druge reci:wtf:, Vilander prica o jednom teniseru, a komentator nerazumevajuci ni rec engleskog pocinje da prevodi kao da je Vilander promenio temu, predmet razgovora, pocinje da prevodi nepostojeci tekst o teniseru koga je ovaj samo spomenuo, ali o njemu ne prica u nastavku... :cupakosu:

Dakle, UZAAAAAAAAAAAAAAAAAS, ali UZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!! Ti debili bi pali i u 3. razredu osnovne skole engleski jezik, a rade gde rade, uz posao simultanog prevodjenja... :cupakosu:

Stvarno sam pomisljao da se zalim domacoj redakciji Eurosporta, nema smisla! Vrhunski NEPROFESIONALIZAM! Naravno, to se nece desiti, suvise sam lenj i preopterecen drugim meni bitnijim stvarima da bih se bavio zalbom...

:balon:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sam sinoć sanjao Karolinu :lol: :zid:

Žali se ona meni da se boji Skjavone, a ja sve mislim šta da joj kažem da je još više zaplašim... a bezveze mi bilo, baš je iskreno bila uplašena...
Na kraju sam joj samo rekao, pa jeste opasna je ona, ali šta te briga i ako izgubiš, ionako si poređena...
Korisnikov avatar
By Marvin
I jeste ovo što kaže singidunum, jako strašno kako prevode... Baš zapanjujuće.
Korisnikov avatar
By mmiki
Bogme Muskaraca ce da rasturi Kara-linu ako ovako nastavi. :shocked: Ima odlicne spinove koje je tesko kontrolisati.

Al kako god, ostace joj Kara-Vlog. :vatroslava: :kosa:
:sekirica:
Korisnikov avatar
By mmiki
A u mecu Melcera i Gabasvilija je neko od njih dvoje prokomentarisao nesto na srpskom a komentator bio odusevljen ko orgazam da je doziveo... Nisam cuo ko je sta rekao a ovaj naravno nije ponovio... Zna li neko?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin

Ja sam sinoć sanjao Karolinu :lol: :zid:

Žali se ona meni da se boji Skjavone, a ja sve mislim šta da joj kažem da je još više zaplašim... a bezveze mi bilo, baš je iskreno bila uplašena...
Na kraju sam joj samo rekao, pa jeste opasna je ona, ali šta te briga i ako izgubiš, ionako si poređena...
:smeh:

Bas mi je drago sto je Skjavone pobedila. Divno je igrala.
Korisnikov avatar
By maka
:wow:

Federer vodi cirkuse po terenu. :hail:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ohohohoh

Soderling-Federer

3-6 6-3 7-5 6-4

:kolo:
Korisnikov avatar
By Oziris
:sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica: :sekirica:

Ako mi je za utehu, nadam se reprizi meca sa Nadalom od prosle godine! :D
Korisnikov avatar
By IriS
jbt ja sam u šoku. pet puta sam išla na RG sajt da proverim da li je istina da je Sod i ove godine izbacio branioca titule :shok:

that's the spirit! :hail2:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja ne volim Soderliga. LAi <that means ALI > svaka cast.

...

Jedino sto mene sada interesuje je hoce li Djokovoc uspeti da uradi nesto protiv Nadala. Imam cudan patriotski trip sto se tice sporta. Majkemi. Nemam u bilo kojoj drugoj sferi zivota.

...

Sto se tice finala, mislim da je Soderling jednako nezahvalan rival za Novaka.

No, sve to posle polufinala.
Korisnikov avatar
By Oziris
Mislim da Djokovic nema nikakve sanse protiv Nadala... Njegova igra na sljaci uopste nije ni blizu epiteta "vrlo dobro", a za Nadala treba biti FENOMENALAN!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!