A Pesikan ga je u Stutgartu nazvao Karlos Gonzalez... Uzasavaju me nasi komentatori... Poluinformisani diletanti...
A kad smo vec kod Pesikana, taj ispade da u svakom sportu TACNO zna ko je sta kad trebao da izvede, te tako u rukometu pivot nije dobro izorganizovao napad, Jelenin drajv volej nije bio agresivan, Kecman se odlucio za lose dodavanje i sl. Mislim, kad je vec toliko strucan i talentovan, zasto nije konsultant ili trener?
A tek Wilander - ajd' dobro, napokon je Jeleni dao malo kredita, ali kad sam cula da je za mec Federer - Soderling rekao da se ne brine za Federera i da (ovo skontah izmedju "redova" - citaj "reci") ce ga ovaj olako dobiti, e onda stvarno!!!
Kontam ja da Soderling ima mentalnu zadrsku zbog 10:1 (mislim da je taj odnos, nisam sigurna... Ako i nije, jeste nesto mnogo naprema malo), ali u Abu Dabiju je Bogme pokazao da je sposoban da ga pobedi!
Sto se tice Henin - Nece ta ni blizu 1/2 f a kamoli titule na Wimbledonu sa 7-8 duplih i 30-ak neiznudjenih po mecu... Ne pametujem ja, vec statistika sama progovara.
Ali zato Stosurka, ako ovako nastavi...

Misiiiiim, servisi od 203 km/h, voleji da se smrznes (jbg, ipak je ona odlicna dubl igracica!).
I ne, ne hejtujem danas svakoga zbog kise, samo mi je pun kufer onih odozgo sveznajucih!