Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
kim

:love:

ne znam za koga da navijam u finalu
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Oziris
KRETANJE, RAD NOGU, ROTACIJA TELA i PRONALAZENJE OPTIMALNOG BALANSA PRI POLOZAJIMA!!! To ja nikad ne naucila... :retard:

I ubedjena sam da mi sve "falinke" udaraca idu upravo iz toga, a ne zbog polozaja reketa u ruci.
Ni ja.
Ali meni ostaje uteha da imam dva metra i 100 kila. :giggle:
I da, isto mislim da sve falinke udaraca dolaze do toga :yes:

A ovu polufinale je bilo :wow: :vruce:
I jedan :hail2: za Kim!
Korisnikov avatar
By Oziris
Da je Kim bolje servirala, mec bi zavrsila u dva seta... I da, da nije bila toliko "stisnuta" i forsirala Justinin bekhend, mozda i previse, jer joj je ova kljucne poene otimala fantasticnim kratkim dijagonalama!

I da, i dalje mislim da je, za igracicu poput Kim, nedopustivo da od 3:0 u drugom setu izgubi oba svoja servisa, a onda i set, eventually... :drama: :drama: :drama:

I jos jednom DA, NARAVNO da navijam da Kim "uzme" Majami!!! Zelim je u Top 10 BREEE!!!! I to u najskorije moguce vreme! :love: :love: :love:

Gde je sad Lunja da nam kaze koliko ce koja imati poena nakon zavrsetka turnira? :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Marvin

Ni ja.
Ali meni ostaje uteha da imam dva metra i 100 kila. :giggle:
I da, isto mislim da sve falinke udaraca dolaze do toga :yes:

A ovu polufinale je bilo :wow: :vruce:
I jedan :hail2: za Kim!
Da li i ja mogu da se tesim??? Nemam 2 metra, ali imam 100 kila :krezavi:

Elem, najveci zez je kada treba pokupiti lopticu niskog odskoka... A kolena mi tek SAD ne rade kako treba... :(
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma najveći zez je kada ne oceniš lepo koliko ima između tebe i loptice.
Pa iako imaš svo vreme ovog sveta, ostaneš zakopan u mestu pa juriš lopticu reketom kao muvu da ubijaš (to ja radim stalno :zid: )

A rankigng, Kim će biti oko 10og mesta.
Šarapovu je svakako prešišala, e sad me mrzi da gledam kako su Lina i Stosorka igrale prošle godine ovde.

U svakom slučaju, još jedan turnir i u top 10 je sigurno :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Sunce
Venus :love: je izgledala fenomenalno na mecu. Vise je gresila, ali dobro. Prase je puklo.

Gledao sam prva dva seta Henin i Clijsters. :hail:

Ni ja ne znam za koga da navijam u finalu.
By Ulix
Ako poredim Kim i Venus... na ovom turniru me je Venus ipak više oduševila, i ako Kim bude igrala onako aljkavo kako je odigrala poslednja dva seta u polufinalu, Venus će je dobiti u dva seta.

Što se mene tiče, voleo bih da obe mogu da pobede. :D
Korisnikov avatar
By Lunja
A u medjuvremenu Roddick :love: vs. Nadal :love: veceras u polufunalu. :cheer:
Korisnikov avatar
By Oziris

Ma najveći zez je kada ne oceniš lepo koliko ima između tebe i loptice.
Pa iako imaš svo vreme ovog sveta, ostaneš zakopan u mestu pa juriš lopticu reketom kao muvu da ubijaš (to ja radim stalno :zid: )
:lol: :lol: :lol: :lol:

Jooooj, znam kako ti je... Mada, ja nemam bas problema sa tim da jurim napred, to mi bolje ide u proceni, solidno umem da pridjem loptici sitnim koracima, ali vrlo cesto, pri jacim spinovima, ne umem dobro da procenim odskok, pa onda hvatam lopticu tu negde oko ramenog pojasa, mozda vrata, ili cupkajuci unazad, ne stignem da se namestim pa "vadim" lopticu "iza mene", i to nekim ocajnim uglom koji rezultuje metrima van terena...
A sad bas, da sam toliko dobra da mogu skakati pola metra u mestu i hvatati forhend iz punog zamaha pri skoku - maybe in my dreams!!! :awesome:

A i zbog loseg kretanja (koleno i kilogrami) mislim da cesto pravim taj cuveni, retko dosudjivani hindrance... Jer ako se smirim i tako cekam servu, da bih eksplozivno krenula na nju, od toga nema nista - ritern mi bude ocajan, u slucaju da taj preko puta mene koliko-toliko pristojno servira i da mi serva ne ide bas onako, "na ruku". sto bi se reklo... Da se to ne bi desavalo, obicno skakucem u mestu, sa noge na nogu i kad taj neko baci lopticu i napravi onaj zamah unazad, napravim sitnih par koraka napred i dodjem recimo do 1 m unutra ( zavisi sa kim igram, ali sa ortakom sa kim igram najcesce, njegovu servu cekam 1 m iza linije)...
Korisnikov avatar
By Oziris
2:1, dobija Kim! :D

Moje prognoze :D
By Ulix
I ja tebe volim. :love: :hvala:

U svakom slučaju, još jedan turnir i u top 10 je sigurno :fancyklap:
Kad sam gledao reprizu protiv Enanove, mislim da je komentator rekao da upada u top 10 ako pobedi Venus.
Korisnikov avatar
By Marvin
A na kom jeziku Kim i Žastin pričaju međusobno?
By Ulix
Možda Kim govori francuski. :bubbles:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Tako je. :yes: Primetio sam da joj Justin odgovara na suomi. :wundy:

Nego, kada nam je zensko finale? :shmi: Verujem da je neko od vas vec pogledao satnicu... :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Super mec. :love: Borba gladijatora. :cheer:

Bile su super i Kim :love: i Henin :love: .

Navijao sam za Henin, ali sutra cu za Kim. :cheer:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kakva ce to lepota biti u finalu. Kim i Venus. :boxer: :njami: :pervert:
Korisnikov avatar
By Oziris
E ako sad ne :harmonika: i ne :kolo: ! ! ! Samo kad ga je Roddick pobedio!!! :D
Korisnikov avatar
By tinkerbell
joj kako ja ne volim venus... aj serena i moze da prodje.... :) ali veeenuuuus... ma kakvi!

napred KIM :yay:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne brini, ide sljaka... Nazalost! :(
By Ulix
Sumnjam da će Nadal uspeti da odbrani mnogo toga.
Njegova kolena su možda sada zalečena, ali taj tendinitis, entezitis, tendinoza, koja god da mu je već tačna dijagnoza (ne mogu nigde na netu da nađem) - hronično je. Ako ne promeni način igranja, a nije i sumnjam da će, njegova igra će ga koštati kolena.
Mislim da će čuvati svu snagu za RG, ali teško da će uspeti da odbrani sve poene. Zapravo, kad malo razmislim, on može još da padne na listi, jer ipak brani Rim, Monte Karlo, finale Madrida, sigurno još nešto... sve pre RG-a. :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nakon sto sam procesljao malo sajt Majamija, bacio pogled na par fotki i citao o Kim, dosao sam u tu vasu dilemu. :vruce:

Sad ni ja ne znam za koga da navijam, Venus ili Kim. :iskusenje:

Bice ono, "Ajde Venus...tako je Kim...udri Venus...Kim, ljubichice...joj Venus, sto te volem tak'o ratobornu"... :lol:

:cheer: :tenis: :cheer:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mislim da ce Venus biti No. 1 ove godine. :yay:

Bolje ona nego Karolina.

Shvatio sam da cenim vise one teniserke koje su pobedjivale seke Viljamovke od onih koje to nisu uspele.
By Ulix
Nadam se da hoće, Sunce. :fige:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!