Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Zato sto je vasljivi RTS!

Hvala ti za divnu vest!!!! :yay: Bas me interesuje sta ce Jelena i Ana odluciti! Meni se cini da ce biti u oktobru.
Korisnikov avatar
By Marvin
A meni se čini da kad god bilo, eto mene što bliže moguće terenu :D

(Janko izgubio prvi set, a u drugom vodi 5!:0)
Korisnikov avatar
By Sunce
Sad je vec 5:0. :tenis:

Ja te vec vidim na tribinama pored mame Jankovicke i Lepe Brene.
Korisnikov avatar
By spliff
mmm super

konachno da gledam neki tenis uzzivo :D
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by untouchable
nisam nesto sigurna da ce jeca moci protiv williams.. :nokti:
izvinite jecoljupci :giggle: ..to je samo moja prognoza, daj boze da se ne ostvari ali sve mi nesto mirise na takav ishod, ova cica je sprzila henin :shok:
pa jeca je jedino nju tukla u dva seta na aus openu. sve ostalo je bilo po tri seta...
Korisnikov avatar
By Sunce
nisam nesto sigurna da ce jeca moci protiv williams.. :nokti:
izvinite jecoljupci :giggle: ..to je samo moja prognoza, daj boze da se ne ostvari ali sve mi nesto mirise na takav ishod, ova cica je sprzila henin :shok:
Gledao sam Serenu u mecu protiv Kaia Kanepi, nije me odusevila. Ne znam kako je igrala sa Henin, ali verujem da je Jelena moze dobiti. Pokazala je to na Australian openu. I koliko god se pisalo da Sereni tada nije bilo dobro, opet je pobeda pobeda.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by spliff
mmm super

konachno da gledam neki tenis uzzivo :D
Samo jos da nam odrze predavanje kako se navija. Plasim se da ce biti kao na utakmicama. :vatroslava:
Korisnikov avatar
By spliff
ide snimak jankovog mecha na rts-u
janko vodi u 3. setu :D
Korisnikov avatar
By IriS
ajmo ajmo, još jedan poen Janko :molise:
Korisnikov avatar
By spliff
bravo janko!!!

definitivno najvetji uspeh u karijeri
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Marvin
:eya: :eya: :eya:

1. april 2008. | Izvor: B92, Tanjug
WTA turnir u Beogradu 2009. godine

Prvi WTA turnir u Srbiji biće organizovan u februaru ili oktobru naredne godine, a nagradni fond tog takmičenja iznosio bi do 750.000 dolara, rekao je generalni sekretar Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić. Dogovor o organizovanju WTA turnira II kategorije u Beogradu postignut je pre četiri dana na sastanku u Majamiju kome su pored Orlandića prisustvovali predsednik WTA Lari Skot i predsednik TSS Slobodan Živojinović.

"Slobodni termini su februar i oktobar, a pošto će turnir biti II kategorije, na njemu će moći da igraju dve naše najbolje teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković", rekao je Orlandić.

Generalni sekretar TSS dodao je da će konačna odluka o datumu održavanju turnira biti deneta posle razgovora sa Ivanović i Janković.

"Videćemo kakve su njihove želje i šta im najviše odgovara i time ćemo se rukovoditi, a turnir bi se igrao u Areni, na tvrdoj podlozi. U maju ćemo u Beogradu ugostiti Skota, koji će doći da bi se upoznao sa uslovima u Areni", rekao je Orlandić.

Prema njegovim rečima, kompletan dogovor oko organizacije turnira trebalo bi da bude zaokružen za vreme gren slem turnira u Vimbldonu.
masha live :bale: :bale: :bale:
nece ta da zavrsi mec u srbiji.. :jumpfuck:
By Ulix
Janku svaka cast, igrao je fantasticno. :hail:

PS
I ima skroz cool naocare. :kosa:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kako to znate kad na rtsu jos uvek ide prenos :puzzle:
tzv. snimak. ;)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
iako me pre neki dan nije iznenadilo Anino ispadanje (nekako uvek brzo ispadnu ili ona ili Jelena), danas me je Henin šokirala. :drama: čini mi se da ove sezone njima troma najboljima (mislim i na Federera i Nadala) nešto slabije ide. omatorili, šta li. ;) ako ovako ostane promene na prvim mestima će biti izvesne.

a što se tiče WTA turnira pretpostavljam da će on biti održavan u novom teniskom centru u bloku 71 koji će se zvati - pogađate: "Novak Đoković". :doh: doduše, Đokovići su najavljivali održavanje ATP turnira dogodine, jer je to bio uslov da dobiju to zemljište (iako dosta ispod cene i mimo procedure). ali će izgleda Srbija biti (ako se ne varam) prva ex-YU zemlja sa WTA turnirom.
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Lunja
Originally posted by Doxar
On mi je uvek bio ekvivalent sirove snage
Ako je on ekvivalent sirove snage, sta (ti) je onda Nadal? :srbin:
Ne mora postojati samo jedna osoba koja gro svoje igre gradi na snazi, ne? :lukavi:

A kad sam to rekao vise sam mislio kako on igra izuzetno snazan, sablonski, nemastovit tenis i nekako imam utisak da uopste nije napredovao u odnosu na period kad se pojavio i kad je medju prvima, uz Hjuita, poceo da redovno delje Samprasa.
Uzeo je taj US Open 03, tacnije maznuo ga Fedexu u poslednji cas, i posle toga igrao na mahove, a najavljivali su ga kao veliki potencijal za broj 1.
U odnosu na rejting i ocekivanja, mislim, mnogo, mnogo snage, a nedovoljno tehnike i improvizacije za sam vrh:pirat:

Bravo za Janka:klap:
A i za ovaj turnir next year. Bas lepa vest.:opacupa:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by 2Q2Bstr8
a što se tiče WTA turnira pretpostavljam da će on biti održavan u novom teniskom centru u bloku 71 koji će se zvati - pogađate: "Novak Đoković". :doh:
Pa piše gore- u Areni.

Tipsarević igra odlično.
Ali je drkoš samo takav :down:
Mnogo ne zna da se ponaša...
Sećam se nekih ispada i od pre, ali sada tek vidim da je takav.
Korisnikov avatar
By Lunja
U 19h (CET) EUROSPORT 2
Dementieva Jankovic :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Doxar
Ne mora postojati samo jedna osoba koja gro svoje igre gradi na snazi, ne? :lukavi:
Tako je. Ali nisam to ni rekao, vec pitao da prokomentarises (ocigledne) razlike u kolicini snage koju koriste. Ancic - Roddick - Nadal, ocigledna je gradacija. Bar po meni.

Jos nesto, oko stila igre. Meni je Rodikov stil daleko lepsi od Ancicevog, koji se u najvecoj meri svodi na servis-volej igru, drugim recima: SMOR. :P

Nije mi jasan komentar "najavljivali su ga kao veliki potencijal za broj 1". On JESTE bio #1, 13 nedelja. :jezik:
Korisnikov avatar
By spliff
U 19h (CET) EUROSPORT 2
Dementieva Jankovic :cheer: :cheer:
:kolo: :kolo:
Korisnikov avatar
By spliff
Nije mi jasan komentar "najavljivali su ga kao veliki potencijal za broj 1". On JESTE bio #1, 13 nedelja. :jezik:
pa davno beshe (pre federera)

zaboravili ljudi.....
By cumpig
a sto joj je ova predala?
povreda?
pratio samo livescore :(
bravisimo Jelena :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Marvin
Pa piše gore- u Areni.
hmm, nisam pažljivo pročitao. mada već je bilo nekih reči i o tome i navodno Arena nije odgovarala za WTA turnir do sada. mali je prostor, sumnjam da mogu da uglave dovoljan broj terena. anyhow, preneo sam vest za TC "Novak Đoković" što mi je i bio cilj. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena me je odusevila igrom. Svaka cast! Definitivno, volim da gledam njene meceve, duge poene.

Slika
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!