Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by untouchablepa jeca je jedino nju tukla u dva seta na aus openu. sve ostalo je bilo po tri seta...
nisam nesto sigurna da ce jeca moci protiv williams..![]()
izvinite jecoljupci..to je samo moja prognoza, daj boze da se ne ostvari ali sve mi nesto mirise na takav ishod, ova cica je sprzila henin
![]()
Originally posted by untouchableGledao sam Serenu u mecu protiv Kaia Kanepi, nije me odusevila. Ne znam kako je igrala sa Henin, ali verujem da je Jelena moze dobiti. Pokazala je to na Australian openu. I koliko god se pisalo da Sereni tada nije bilo dobro, opet je pobeda pobeda.
nisam nesto sigurna da ce jeca moci protiv williams..![]()
izvinite jecoljupci..to je samo moja prognoza, daj boze da se ne ostvari ali sve mi nesto mirise na takav ishod, ova cica je sprzila henin
![]()
Originally posted by Marvinmasha live
![]()
![]()
![]()
1. april 2008. | Izvor: B92, Tanjug
WTA turnir u Beogradu 2009. godine
Prvi WTA turnir u Srbiji biće organizovan u februaru ili oktobru naredne godine, a nagradni fond tog takmičenja iznosio bi do 750.000 dolara, rekao je generalni sekretar Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić. Dogovor o organizovanju WTA turnira II kategorije u Beogradu postignut je pre četiri dana na sastanku u Majamiju kome su pored Orlandića prisustvovali predsednik WTA Lari Skot i predsednik TSS Slobodan Živojinović.
"Slobodni termini su februar i oktobar, a pošto će turnir biti II kategorije, na njemu će moći da igraju dve naše najbolje teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković", rekao je Orlandić.
Generalni sekretar TSS dodao je da će konačna odluka o datumu održavanju turnira biti deneta posle razgovora sa Ivanović i Janković.
"Videćemo kakve su njihove želje i šta im najviše odgovara i time ćemo se rukovoditi, a turnir bi se igrao u Areni, na tvrdoj podlozi. U maju ćemo u Beogradu ugostiti Skota, koji će doći da bi se upoznao sa uslovima u Areni", rekao je Orlandić.
Prema njegovim rečima, kompletan dogovor oko organizacije turnira trebalo bi da bude zaokružen za vreme gren slem turnira u Vimbldonu.
Originally posted by LunjaNe mora postojati samo jedna osoba koja gro svoje igre gradi na snazi, ne?Originally posted by DoxarAko je on ekvivalent sirove snage, sta (ti) je onda Nadal?
On mi je uvek bio ekvivalent sirove snage![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Pa piše gore- u Areni.
a što se tiče WTA turnira pretpostavljam da će on biti održavan u novom teniskom centru u bloku 71 koji će se zvati - pogađate: "Novak Đoković".![]()
Originally posted by DoxarTako je. Ali nisam to ni rekao, vec pitao da prokomentarises (ocigledne) razlike u kolicini snage koju koriste. Ancic - Roddick - Nadal, ocigledna je gradacija. Bar po meni.
Ne mora postojati samo jedna osoba koja gro svoje igre gradi na snazi, ne?![]()
Originally posted by Marvinhmm, nisam pažljivo pročitao. mada već je bilo nekih reči i o tome i navodno Arena nije odgovarala za WTA turnir do sada. mali je prostor, sumnjam da mogu da uglave dovoljan broj terena. anyhow, preneo sam vest za TC "Novak Đoković" što mi je i bio cilj.
Pa piše gore- u Areni.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!