Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Doxar
Thanks!

Bice zanimljivo videti njeno izdanje u Majamiju posle losijeg starta.

Da, bice i Wiliamsice:)
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Brate sta je ovaj Fish uradio sa Federerom... :shocked:

Nadam se da ce biti kao sa Congom na Aussie open...
Korisnikov avatar
By Lunja
Sunday, March 23, 2008

STADIUM 1 start 12:00 noon
[1] A Ivanovic (SRB) vs [2] S Kuznetsova (RUS) - WTA SINGLES FINAL
Not Before 2:00 PM
M Fish (USA) vs [3] N Djokovic (SRB) - ATP SINGLES FINAL
Korisnikov avatar
By Sunce
Sve cestitke Fishu, a posebno Djokovicu! :yay:

Samo da Ana rasturu Cecu!

Gledao sam Anu i Jelenu. Pozitivno je sto je Jelena igrala za nijansu agresivnije, dakle rizikovala je i nije razvlacila sa poenima. To nekad upali, a nekada ne. To je promena u njenoj igri. Resila je izgleda da malo ona odlucuje o sudbini poena.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Sarapova je odustala od turnira u Majamiju. :(
Steta! Sada je Henin verovatno presrecna. Jelena ce opet skupljati poencice...

Plasim se da ce Jelena dosta pasti na listi kad krene sezona sljake jer mnogo poena brani. :tornado:
By cumpig
:cupa kosu: da se "odrazim" a la profi poznavalac: evidentan je nedostatak fokusa kod Jelene.
Jednostavno , nju bas boli ribica hoce li pobediti, dokle sam stigla -stigla sam, ne moram bas i finale da igram :) (prevodim vam njene misli :) )
Vazno je da smo videli pink pramenove u kosici :)

Zato, bravo Ana!
Nole razbio Nadfala
Fish Federera :alikako:
Hocemo dve titule veceras!
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Lunja
Sarapova je odustala od turnira u Majamiju. :(
:rida:
ne gledam finale kakvo sam planirala.. sada i ne gledam mashu u majamiju.
treba im zabraniti da odustaju. :durenje:
Korisnikov avatar
By IriS
cica nasa lepa :yay:

bravo Anchiii :love:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Ulix
Povreda ramena. :gitara:
:( Lepotica moja plavkasta.
Korisnikov avatar
By spliff
:kolo: :kolo: :kolo:

dvostruka pobeda za srbiju u indian wells-u

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

a sada miami
By Paranoid Androgynoid
:redaljka: :redaljka: :redaljka:
kakvo veceeeeeeeeee! 5h provedenih u gradu pred tvom i brdo para potrosenih za pivo i kikiriki i aaaaaaaaaaaaaaaaa isplatilo se!!! :hyper:

bravooooooooo!!!
Korisnikov avatar
By Galateja
:wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
I Novak i Ana osvojili turnir!!!
Nadam se samo da neće diskvalifikovati Novaka, jer se vanpropisno ogrnuo i mahnuo srpskom zastavom. :nesiguran:

Ma, bre, ne mogu raznorazni LEN-ovi, PRD-ovi, SMRD-ovi i BED-ovi da diskvalifikuju koliko naši sportisti mogu da pobeđuju. ;)
Korisnikov avatar
By deran
Pridružujem se klubu:B

Bravo oboma,ali jel može neko da mi kaže šta znači ono što je komentator rekao pre neko veče:

Eurosport nije hteo da proda TV prenos nijednoj SRPSKOJ stanici :puzzle:
By Paranoid Androgynoid
znaci upravo to :)
da srbija nije dobila prava da gleda sopstvene tenisere na sopstvenim programima.. ne vole nas, sta je tu nejasno?! :smug:

nisu culi da u srbiji ima i eurosport pa da i nije to neki pogodak.. bar meni nije, ionako sve gledam na eurosportu i mrzim rts. :odbij:
Korisnikov avatar
By deran
Pa nejasno mi je to što smo zapravo gledali tenisere,a nismo teniserke:down:

Znači muški turnir može,ženski ne!:kosach:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pre svega čestitke Ani i Novaku! svaka čast, sasvim zasluženo.

a što se tiče prenosa...

zato što je Eurosport otkupio ekskluzivna prava i dao pare za to. i posle nije hteo da to "pokloni" RTS-u. pa onda kad Eurosport to nije prenosio nije mogao niko drugi.

a to "srpsko" što vas buni... Eurosport ima poseban program samo za Francusku i Veliku Britaniju, sve ostalo ide iz iste režije jedino se nalepe nacionalni komentatori. znači ako ES ne prenosi tenis onda to nema nigde na njihovim kanalima nebitno koji su komentatori (osim eventualno u Francuskoj i VB, je l').

a muški tenis je prenosio Sport klub koji je očigledno imao neki dogovor sa RTS-om o prenosu muških mečeva. što je potpuno nezavisno od ženskih prenosa.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by spliff
:kolo: :kolo: :kolo:

dvostruka pobeda za srbiju u indian wells-u

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
:sunce:

Sve cestitke! :sunce:

Ana:

"It's a great victory for me," a beaming said, having squealed in delight after securing the first Masters Series title of the year and beating the Russian for a fifth time in six meetings.

"When I managed to break her at four-all in the first set, it gave me confidence and I went strong from that point on.

"I was most happy about my aggressiveness today," added the Serb, who hit 30 winners to Kuznetsova's 14.

"I was staying low and taking my opportunities, knowing that when she would hit the short ball I would try to attack and take away time from her.

"I'm really enjoying my time and I'm playing some good tennis. The hard work is paying off so I'm just happy to see that.

Kuznetsova, the 2004 U.S. Open champion, conceded she had been totally outplayed in losing her eighth WTA final in her last nine.

"It's always painful to lose, but I prefer to get to the final losing than to lose in second round," the Russian said. "I think she played incredibly well in the first set, every important ball she hit a winner on the line."

Slika
Slika

Novak:

There is something in this desert air which keeps me going year after year," Djokovic, runner-up at Indian Wells 12 months ago, said in a courtside interview.

"I am doing pretty good here. I also want to congratulate Mardy on a fantastic week. Obviously, his ranking is not good enough. He's a much better player than that and deserves to be ranked much higher."

Fish, ranked a career-high 17th four years ago, capped a remarkable week that featured three victories over top-10 players by stunning Swiss world number one Roger Federer in Saturday's semi-finals.

"This has been a tremendous week for me, definitely one I will never forget," said Fish, who won the last of his two ATP titles in Houston in 2006.

"Yesterday was one of the best days of my life and this is my favourite tournament."

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Nove liste:

WTA Standing 2008

1 Justine Henin 6330
2 Ana Ivanovic 4296
3 Jelena Jankovic 3790
4 Svetlana Kuznetsova 3750
5 Maria Sharapova 3671
6 Anna Chakvetadze 2845
7 Venus Williams 2771
8 Serena Williams 2297
9 Daniela Hantuchova 2267
10 Marion Bartoli 2198

Jelena treca teniserka sveta :yay:

WTA Race 2008

1 Maria Sharapova 1675
2 Ana Ivanovic 1430
3 Jelena Jankovic 1055
4 Svetlana Kuznetsova 885
5 Justine Henin 875
6 Daniela Hantuchova 740
7 Agnieszka Radwanska 706
8 Vera Zvonareva 622
9 Elena Dementieva 566
10 Na Li 565
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!