Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaAko se budu nakanjivale kao nas dve... biti će do 2013 sigurno...
Pa stid me je...![]()
![]()
Originally posted by F8LeSSVenus vs Kim bi bilo idealno. I da Venus pobedi, što reče Singi, 11:9 u trećem.
Navijam za finale Venus - KlestRs / Enan![]()
Originally posted by Oziris
So many questions, so little time...![]()
Originally posted by OzirisMeni je bilo teško da se naviknem na ovaj reket koji sad koristim. Nisam verovao ljudima kad su mi pričali koliko komplikovana ume da bude ta promena, dok je sam nisam iskusio.
Prvo, reket mi se ucinio jako teskim!
Originally posted by Ulix
So many questions, so little time...![]()
![]()
Omiljeni udarac, bez sumnje, forehand dijagonala.
Kad radi, nije što je moja, ali sjajna je. I najbolji udarac i omiljeni.
Zato me i izluđuje sada što izbacujem van terena lopte koje bih pre par godina sa takvom lakoćom odigrao da se ne bih ni osvrnuo.
Najgori udarac mi je definitivno lob. Prosto nisam talentovan za lobovanje. Em što ne podnosim kad to neko meni uradi, em što ni sam ne znam da ga izvedem. Ili ode u aut ili loptica ode toliko visoko da protivnik stigne kafu da popije dok ona ne padne natrag na teren.
A jako mi elegantno izgleda. JJ recimo ima jako lep lob i ja joj se uvek divim, to ume da bude jako korisno. Valjda je potreban neki fine touch koji ja nemam.![]()
Ne znam koliko mi je brz servis, ali bih baš voleo da saznam. Ako i postoji neki teren ovde gde ima takva tehnika, ja nemam para da platim da igram tamo.![]()
Ja sam zadovoljan brzinom, ali nisam zadovoljan procentom ubačenog prvog servisa.
Originally posted by OzirisObična dijagonala, čuj inside-out!
Originally posted by sing&dunum
:zapisuje slabe tacke:
Originally posted by OzirisJa sam se osetio kao Dinara Safina kad sam prvih par puta igrao. Događalo mi se da kad serviram promašim skoro ceo teren.
A da, a kad sam, posle te visegodisnje pauze prvih par termina "maestralno" izvodila drop shotove koji su leteli i po 3 m iznad mreze i zavrsavali oko servis linije...![]()
![]()
![]()
Kad prilikom servisa pogodis svoje servis polje, pa pri odskoku loptica zavrsi na polovini mreze, javi se!![]()
Originally posted by sing&dunum
E, hvala vam na obajasnjenju, narocito ovom iscrpnom Oziris.![]()
Da, meni je jedan davnasnji trener na davnasnjem casu objasnjavao naravno drzanje reketa, verovatno je koristio i terminologiju, ali se ja teorije uopste nich' ne secam.![]()
![]()
Hteo sam sto pre da proigram.:diletant:
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!