Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperNi ja, ali prijatno iznenadjenje. Bar za mene.
Dinamo Kijev-Steaua 1-4(nisam se nadao uopste)
Originally posted by KupperDzaba Kalderon, dzaba nova uprava sve je dzaba, bili i ostali totalno nesposobni.
Lion-Real 2-0![]()
Originally posted by KupperE ovde mi je uzasno zao sto Fergusonovci nisu izgubili! Ali bas mi zao...Mame im ga tacno su zasluzili da puknu.
Mancester-Seltik 3-2 (jedva)
Originally posted by KupperA bio sam siguran u dvojku...
Kopenhagen-Benfika 0-0
Originally posted by KupperMurinjo vrati se!
Porto-Moskva 0-0
Originally posted by KupperPa najjace da niste njih prosli, onda bolje da niste ni ulazili u ligu sampiona.
Hamburger-Veliki Arsenal 1-2 (neko nesto rek'o?)![]()
Originally posted by KupperX koji mi je oborio tiket!
Anderleht-Lil 1-1
Originally posted by KupperOcekivano. Jedina sigurica koja uopste nije dolazila u pitanje.
Milan-Aek 3-0
Originally posted by ZvezdasBGSve sam pogodio. Prognoza mi je bila do jaja:misici:
@Kupp svaka cast na prognozi.![]()
Originally posted by KupperNije naravno, a ovako to radi majstor Drogba.
Levski - Celsi 1-3(Celsi nije tako los;))
Originally posted by KupperSlazem se. Da im nije bilo dzokera Mesija, vrnuli bi se oni na Nou Kamp bez bodova. Evo malog u akciji pre nego je postigao gol.
Bremen - Barselona 1-1 (jeeeedva Barsa izvuce bod)
Originally posted by KupperBogme nije mi nimalo bilo svejedno. Podeli sudija dva crvena (ajd Ibrahimovic je zasluzio) iako drugi crveni uopste nije postojao. Plus crveni za klupu...ma mislim kako bi pa Bayern drugacije pobedio...Srusila se tradicija duga 18 godina koliko Nemacki kloubovi nisu mogli da pobede Inter na sopstvenom stadionu Djuzepe Meaca.
Inter - Bajern 0-2 (za razliku od nekih:D apolutno mi je svejedno koji rez je bio)
Originally posted by KupperBiras onda po sistemu "manje zlo"
Znas kako, Inter nikad nisam voleo pa ne mogu ni sad. Makar igralo nasih 5 igraca. I Inter i Bajern su (iz vrha) meni bili uvek najomrazeniji.
Originally posted by KupperSta reci...covek dade sva tri gola.
A da Drogba igra - vala dere. Steta sto nije u Lionu:ozbiljan:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!