Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Ima live prenos na eurosportovom sajtu, ali meni ne radi.
Korisnikov avatar
By Marvin
E, tako ja već dve nedelje...

Eto kako mi je :sigh:
By ^OveRtoneS HunteR
Originally posted by High Maintenance
Ni meni ne radi :(
radi!!
probajte duze da ostavite
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
u IE7 dobiješ grešku u JavaScript kodu. nije to gripa da ostaviš, pa se izlečiš.
Korisnikov avatar
By spliff
u svakom sluchaju nole je osvojio neke poene a nadal i fedex tje da gube poene... razlika se smanjuje. sad su na redu indian wells i miami. nadam se da tje nashi lepo da odigraju na proletjnoj turneji u americi

mogu li ana i nole do vrha josh ove godine? :gatara:

za jelenu bih bio zadovoljan da se odrzzi medj prvih 5

a i janko bi mogao da se plasira vetj jednom medj prvih 30
Korisnikov avatar
By Sunce
trenutno stanje:

1 Justine Henin 6330
2 Ana Ivanovic 3896
3 Svetlana Kuznetsova 3750
4 Jelena Jankovic 3685

Jelena je u Indiji osvojila 70 poena, tako da je od ponedeljka No.3. :yay:

Kuznjecova brani 325 poena iz Indian Wells-a od prosle godine, posto bila finalistkinja. Jelena je u Indian Wells-u prosle godine dosla do 4. kola, kao i Ana Ivanovic.
By High Maintenance
Nole moze do prvog mesta ove god. u to sam siguran.
Fed brani manje poena (od Noleta i Nadala) na americkoj turneji,sto bi moglo da mu pomogne da se opet malo odvoji,ali ne zadugo....nadam se :D

Kod zena,mislim da do promene na poziciji No1 nece doci ove god.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by High Maintenance
Fedbrani malo poena na americkoj turneji,sto bi moglo da mu pomogne da se opet malo odvoji,ali ne zadugo...
brani dva 1/4 finala. kako igra u poslednje vreme nisam bash siguran da tje da odbrani...
By High Maintenance
A Nole i Nadal brane po jednu titulu.
I ja se nadam da nece biti impresivan,mada ako se Fed zainati...gotovi smo :smeh:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sunce
Kuznjecova brani 325 poena iz Indian Wells-a od prosle godine, posto bila finalistkinja.
nema shansi da ceca stigne do finala

shta je sa marom? 'otje li ona igrati tamo?
By High Maintenance
Spisak igraca za Indian Wells jos nije objavljen.
Mara se prijavila za Miami.
Korisnikov avatar
By Doxar
Mislio sam da nema sanse Nole da izgubi.
Grdno li se prevarih.
Sta se desava s Rodikom? Od kad su on i Konors raskinuli (saradnju), ovaj je poceo da dobija meceve koje je pre dobijao samo u snovima.

A, i Nadal je fenomen. Covek, koliko se ja secam, prakticno nema nikakvog rezultata od finala Wimbldona, a i dalje drugi na svetu. Nepravda!

Nole sad brani brdo poena u SAD, a ako to nekako zadovoljavajuce prokotrlja, onda bi mogao na sljaci da napadne drugo mesto. A, za eventualni vrh, tesko pre jeseni, mada ne i nemoguce. Tim pre ako Fedex jos malo pogura stvar, a dobro je krenuo.
Jesen mu je, ipak, najveca rezerva poena i samim tim najveca sansa, posto tada jako malo brani.
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Sunce
trenutno stanje:

1 Justine Henin 6330
2 Ana Ivanovic 3896
3 Svetlana Kuznetsova 3750
4 Jelena Jankovic 3685

Jelena je u Indiji osvojila 70 poena, tako da je od ponedeljka No.3. :yay:
Je l moglo tesnje? :smeh:
By High Maintenance
Pa jeca je to izracunala,bilo joj je dovoljno 70...Nije htela vishe da se muchi :smeh:
5 po 5 poena...i postace JJ No1 :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Nego :smug:
A još raznorazne zemlje obilazi.

Kako je na blogu samo bila ushićena kad je stigla u Indiju :mazi:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Doxar
Sta se desava s Rodikom? Od kad su on i Konors raskinuli (saradnju), ovaj je poceo da dobija meceve koje je pre dobijao samo u snovima.

A, i Nadal je fenomen. Covek, koliko se ja secam, prakticno nema nikakvog rezultata od finala Wimbldona, a i dalje drugi na svetu. Nepravda!
Roddick :mljac: je ove nedelje igrao fenomenalno! Prikazao je vrlo vrlo vrlo LEP tenis. Ne mozes vise da tvrdis kako igra ruzan tenis, jednostavno, nemas argumenata. :P

A Nadal je posle Wimbl. imao nekoliko polufinala i finala (i jednu titulu), mojne da preterujes. Nije bas TOLIKO los na tvrdim podlogama. Polufinale AUS Opena nije mala stvar.

@ Sunce - JJ ostaje na 4. poziciji

@ spliff - Federer brani 0 poena u Indian Wellsu i 1/8f u Majamiju (75 poJena). :njanjanja:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lunja
@ spliff - Federer brani 0 poena u Indian Wellsu i 1/8f u Majamiju (75 poJena). :njanjanja:
i stand corected
Korisnikov avatar
By Sunce

@ Sunce - JJ ostaje na 4. poziciji
Znao sam da sam nesto pogresio. Kako, zasto, prosvetli me! E ima da bude 3. posle Indian Wells-a. :jankovicka:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff
i stand corected
:hug:

Malo sam i ja preterao. Federer brani 5 poena u Indian Wellsu, iako je izgubio vec u prvom mecu. Ulazak u glavni zreb na mastersu donosi 5 poena. :blush:

U zenskoj konkurenciji, pored Ane i JJ, navijam za Sharapovu. Mislim da ona trenutno igra najbolje (i najlepsi backhand ima) u z. konkurenciji. Ma koliko mi je antipaticna zbog arogancije, cenim vestinu. Tipujem na nju da ce do jeseni postati nova #1, ako se ne povredi do tada.
:fige:
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!