Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Shhhhhhhhh! Cut' tu, da te ne cuje addictusha, pu pu! Pomislice da zelim da joj preotmem moderatorsku fotelju. :oklagija:
Ja samo zelim da IGRAM I UZIVAM U TENISU. :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
bravo za Anu. ko će ako neće sponzori.

ali ovi sa B92 su kriminalni kad ovako napišu vest. niti je Ana manekenka niti će dobiti tih "8 cifara", nego ako stigne na broj jedan. a to će biti o Svetom Brcku pored Justin. (osim ako tih 8 cifara ne uključuje i one dve decimalne.)
Korisnikov avatar
By spliff
8 cifara je vetj dobila... za potpis ugovora
a dobitje novih 8 cifara (bonus), ako stigne do vrha wta liste
Korisnikov avatar
By Dirrty
Drago mi je zbog Ane.

Nadam se da ce i Jelena i Nole dobijati tolike iznose i sponzorstva.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
@spliff: gde si to pročitao? (da ne bude opet kao za onaj draws.)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa u postu gde pise vest, jasno je naglaseno da je ugovor vec potpisan i da glasi na 8 cifara.
Te pare je vec dobila porpisivanjem ugovora.

A bonus, koji takodje cini 8 cifara, dobice ukoliko postane No. 1!
Eto joj jedan vise razlog da se potrudi... mada je vec dobila dovoljno para za citav zivot.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ovo je pre svega bajata vest, s obzirom da je Ana još u decembru dobila 36 Yonex reketa na isprobavanje.

@Dirrty19g: upravo je tu problem. u tekstu se cifra pominje u naslovu iako posle piše da je to "prema nezvaničnim informacijama" i da je u pitanju "najveći" ugovor, što ništa ne znači. evo nije mi bilo teško i pogledao sam još neke sajtove gde stoji da je ugovor na tri godine (a ne na četiri kako piše u tekstu) i da je ovo informacija iz decembra. no, ovo nije prvi put da ovi sa B92 "izmišljaju" informacije, bar kada je tenis u pitanju.
Korisnikov avatar
By spliff
pa ne mislish valjda da je "na lepe ochi" promenila reket?
Korisnikov avatar
By spliff
Ana signs landmark Yonex agreement

January 12, 2008 /

Ana has signed potentially the biggest racket endorsement deal in the history of tennis. The 20-year-old has agreed a four-year contract with Yonex and will use the Japanese manufacturer’s products immediately.

“I’m delighted to join Yonex,” said Ana. “I spent a lot of time testing their rackets and I was thrilled to discover that they add something to my game.

“It was the first time I was trying new rackets, and it was a great feeling to be able to play so well with them. I’m very excited about playing with this new racket.”

Ana will become the global face of the brand and will play with the black RQiS-1 TOUR racket. She will also use Yonex accessories, such as racket thermos and grips. Both Ana’s rackets and bag will have her name written/embroidered on.

“We are very excited to have Ana in our team,” said Yonex International Division General Manager Wataru Hirokawa. “Yonex always demands young prospective players who can win Grand Slam titles and capture the No.1 ranking. We believe that Ana is the one who can do that in the very near future.

“Ana is not only a great athlete with strong passion on-court but she is keen to study finance at university; she always wants to improve herself. Passion on court and intelligence off-court are characteristics that match our company image. Of course, she is also a very charming young woman.”

Ana added: “I love visiting Asia, and I’m looking forward to spending more time in Japan thanks to this agreement. That’s another little thing that makes me very happy to sign this contract.”

The agreement is the latest record-breaking deal for Ana: her adidas contract is believed to be one of the most lucrative since Steffi Graf’s retirement, while last summer she signed the biggest ever endorsement deal in Serbia.
Korisnikov avatar
By Marvin
Joj 2qt... što si ti smešan čovek :rotflmao:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
izvini, Marvine, ali ovakvi ad hominem komentari ti baš ne priliče.

ne mislim da je na "lepe oči" promenila reket, ali iz ovog teksta se ne da zaključiti koliko je ona stvarno para dobila za potpisivanje tog ugovora. to što će možda dobiti tih "8 cifara" kada bude - biće (ako uopšte bude, pošto trenutno to niko ne može da tvrdi).

na žalost, sve vesti koje sam ja danas našao (a koliko vidim i dalje stoje, ako u pretraživač unesete "Ana Ivanovic Yonex") tvrde da je ugovor na tri godine, a tek posle sam video da na njenom zvaničnom sajtu stoji da je ugovor ipak četvorogodišnji. za to izgleda nisam bio u pravu.
Korisnikov avatar
By spliff
koja je vremenska razlika izmedju melburna i beograda? kada pochinje tenis?
Korisnikov avatar
By Lunja
mecevi pocinju za 10 sati i 43 minuta. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by 2Q2Bstr8
izvini, Marvine, ali ovakvi ad hominem komentari ti baš ne priliče.

ne mislim da je na "lepe oči" promenila reket, ali iz ovog teksta se ne da zaključiti koliko je ona stvarno para dobila za potpisivanje tog ugovora. to što će možda dobiti tih "8 cifara" kada bude - biće (ako uopšte bude, pošto trenutno to niko ne može da tvrdi).

na žalost, sve vesti koje sam ja danas našao (a koliko vidim i dalje stoje, ako u pretraživač unesete "Ana Ivanovic Yonex") tvrde da je ugovor na tri godine, a tek posle sam video da na njenom zvaničnom sajtu stoji da je ugovor ipak četvorogodišnji. za to izgleda nisam bio u pravu.
Ako neko jasno vidi onaj blentin problem "ali to meni ništa ne smeta"; prosto je fantasticno kako vrlo sličan problem ne vidi kod sebe. Samo sam to hteo da kažem (ako već treba da se objasnim, jel).

....

Sve da je i na 15 godina potpisala i da je uslovljeno držanem prvog mesta 5 godina 8 cifara je (meni) prosto neverovatno.
Znao sam da su im ugovori sa tim glavnim sponzoima veliki- ali ni na kraj pameti mi nije bilo da su tolike sume moguće.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koji problem?

za ovaj deo za novce nisam siguran da li si ironičan ili ne. u svakom slučaju, ako misliš ozbiljno, 10 miliona dolara za četvorogodišnji (ili trogodišnji) ugovor i nije tako puno, jer je u pitanju 2.5 - 3 miliona dolara godišnje. pogotovo ako je to neko ko sa trećeg mesta dospe na prvo u sadašnjoj konkurenciji (naravno, pričam o Henin) što po meni treba nagraditi i većom sumom. :) s druge strane (a kako saznajem od Lunje) Sharapova je samo od sponzorskih ugovora prošle godine zaradila DVADESET miliona.
Originally posted by Lunja
10 sati razlike. :P
uvek zaboravim na Daylight saving. :doh: da, oni su sada GMT+10+1.
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika "Ajdee, pogodite ko sam ja!"
Korisnikov avatar
By spliff
ide li tko na dochek noletu, sutra u 2?
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by 2Q2Bstr8
s druge strane (a kako saznajem od Lunje) Sharapova je samo od sponzorskih ugovora prošle godine zaradila DVADESET miliona.
Mnogi teniski analiticari su finale Australian Open-a tumacili ne samo kao finale turnira iz velike cetvorke. To je zapravo i bitka za marketinsko carstvo tenisa. Po misljenju strucnjaka, jedino sto nedostaje Ani Ivanovic da bi preotela ekskluzivne marketinske ugovore od Marije upravo Gran Slam titula.

Kao sto je poznato, biznis uvek trazi nova lica. Marija je vec dugo tu (par godina), sa makar jednom titulom, Ana ce postati najplacenija teniserka sveta.

Obe su lepe. Obe itekako znaju da igraju. Ono sto se istice kao Anina prednost u odnosu na Ruskinju su nepsrednost, blagost, toplina. Girl next door.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i nedostatak talenta za glumu. :nokti:

u svakom slučaju slažem se sa gore navedenim.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by kiss addict
Originally posted by Sunce

intervju:

http://observer.guardian.co.uk/osm/stor ... 27,00.html
pročitala još pre par dana.
i razočarala me Anina izjava ili je to možda samo teški denail :lol:

Are women attracted to you?
Oh my God, I've had a few uncomfortable experiences but I'm so allergic to that. I just can't... even now when I see my friends and they just want to kiss the cheek. I prefer men.
Možda Ana vuče traume od bliskog susreta ove vrste :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Lunja
Je l' gledate Zimonjica na rts2? Kako dobro igra! :wow: :hail:
Korisnikov avatar
By foolish
ma bas. puko je!!!!
a sad i troicki gubi....

jbn virus! i djokovic i tipsarevic su bolesni!!!
Korisnikov avatar
By Lunja
Prva dva seta je bas dobro igrao. Druga dva katastrofa.
Youzhny je 8. teniser sveta, sta si ocekivao? I prvi set koji je Nenad osvojio je za pohvalu.
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!