Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Oziris

A kakav to neglize iz bordela ima Venus na sebi???
Fale joj halteri. Ili, jos bolje, posto joj je uvek zavijena bar jedna noga, da nabavi zavoje u obliku haltera. Da spoji lepo i korisno. :hekla:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Oooo daaaa, izvodljivo je... Venus je u "gornjem" delu zreba, a Kim igra 1/4f sa Stosur, a 1/2f (predvidjam da pobedi) protiv Henin ili Wozniack (predvidjam Henin).

Btw, jeste li znali da ce nakon Majamija Wozniacki da se dosta priblizi Sereni?

Gospode Boze, jos ce i biti No.1 u nekom trenutku!!!! :noob:

:barf:

Ja se ponadao, kad sam poceo da citam post, da ce Venus:eya: biti prva (prvo sam ugledao tu recenicu oko 1. mesta, a potom poceo da citam post ispocetka:D), kad, ti o Wozniacki. :roll:

:lol:

Pa, ne radujem se previse, ali bih nekako voleo da malo odmeni Guzanu, dosta je vala sedela na prvom mestu, ulubila je tron. :spank: :lol:

:)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by cumpig

da citiram b92: sunovrat nasih tenisera u majamiju :tuc: :tuc: :mete: :neto:

ipak, nekako sam ubedjen da je ovaj poraz od stosur najmanje bitan, jer je mozda i "doziran", u smislu, aj da krenemo pa ako ne ide da dizem ruke na vreme. mislim da je vec bila umorna i da nije htela takva na megdan kim ili nedaj boze enan i 1/2 ili finalu.
ovako ce se malo odmoriti, skoro sve ispred nje su flopnule, jos ova curka radvanska da izgubi i karo da konacno izgubi njene maratone... :kopa:
pa onda odmorna da ceka carlston, jel tamo bese ona zelena sljakica? :D
i da se lagano namesta forma za pariz ;)
jel se slazete drugari? ;) :turban:

Hajde da se slozimo. :lol:

Meni to vise deluje kao opravdanje, izgovor, ili sta vec, ali nema veze. Prija da se samo_teshimo... :lol:

:B
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Venus otresla Radvansku, tako da je Jeci zagarantovano sedmo mesto :cheer:

Dakle navijam za finale Kim-Venus, al ne znam zašto mi se javlja da će Prasoli da (pupu, ne do Bog) osvoji Majami...
By cumpig
savo, bolje da ti se javlja da cesce menjas ove lepotane na avataru nego prasoli sa peharom :D

i da, fala sestro venus ;)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, shlog me umalo nije strefio sad! :drama:

Tek sto sam ukljucio Sport klub, kad vidim pise dole "Federer - Nadal"! :shok: :lol:

Trebalo mi je dobrih 6 sekundi da se osvestim i shvatim da nije Federer, neg' Ferrer... :doh:

By Ulix

off: Koji grip "imate" u toku igre? :) Koji reket koristite?
U teoriji forhend udaram semi-western gripom... i ne sećam se da sam igrao sa nekim ko to ne radi tako. U praksi, sam bog zna, postao sam totalno raštimovan. Zbog čega planiram da ove godine posvetim mnooooogo više vremena tenisu. :pop:

Reket, isti već čitavu večnost, Head. Toliko je mator model da ne mogu da nađem fotku na netu. :kesa:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A tek moj sto je mator. :kesa: :kesa: :kesa:

Od pre raspada SFRJ! :kesa:

Doduse, tada je kao bio od najboljeg materijala, poslednja rec tehnologije izrade... :roll:
By Ulix
Venus je vidim Radvansku urnisala. Baš joj želim ovu titulu. Samo tri titule ima u Majamiju. :D
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by cumpig

savo, bolje da ti se javlja da cesce menjas ove lepotane na avataru nego prasoli sa peharom :D

i da, fala sestro venus ;)
Ja ne bih još da menjam :D

Što se tiče Jelene, mislim da tog dana nije bila baš fizički najbolje (to znam po sebi jer smo, što bi se reklo, "u fazi"). A ne bi mi bilo čudno i da je vetar pravio puno problema jer njeni udarci nisu mnogo jaki pa vetar lako može da ih ćušne par cm gde ne treba, posebno pri riternu jakog servisa. Možda zbog toga nije uzela puno poena na Samantin servis (17 u toku celog meča).

Inače bio sam dokon pa sam uporedio njen dosadašnji uspeh ove godine sa prošlogodišnjim zaključno sa Majamijem:
2009 - 600
2010 - 1427

Na šljaci brani puno poena - 1030
Na travi samo - 161
Na američkim turnirima - 1220
Na azijskim turnirima - 675
Završni turnir - 530
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh:

Shvaticu post ohrabrujutje, u stilu: u Mandushitja Vuka, svaka pushke je ubojita. :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahahahaha, e ludi ste!!! :love:

@ Ulix: Ja igram Eastern forehand grip(left-handed), a semi-western back (jednorucni)... SVI sa kojima sam igrala i igram su mi rekli da im je dvorucni back MNOGO laksi i bolji zbog top spin-a, ali eto, meni nikad nije bio... Nikada nisam umela da "dohvatim" lopticu kako treba dvorucnim... Pokusavala par meseci, bezuspesno i traljavo... A semi-western mi da dovoljno top-spina na jednorucnom... Ja doduse i nemam igru baziranu na top-spinu... Jedino ako me "oteraju" dosta iza baseline-a i ako imam dovoljno vremena da namestim reket u ruci a da ne moram da odigram slice, igram western forehand i dignem lopticu dosta u visinu, da imam vremena da se vratim (cheater :D ). Ali to je bas retko, uglavnom je slice.

Reket je Wilson titanium, neki kao K factor, 'naki crveno-crno-beli, a nije K factor :lol:

Davno pre njega je bio onaj "skolski" crno beli Prince i trajao je gooodddiiinnnaaammaaa, dok se nije slomio...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sava_Savanovic

Inače bio sam dokon pa sam uporedio njen dosadašnji uspeh ove godine sa prošlogodišnjim zaključno sa Majamijem:
2009 - 600
2010 - 1427

Na šljaci brani puno poena - 1030
Na travi samo - 161
Na američkim turnirima - 1220
Na azijskim turnirima - 675
Završni turnir - 530
Fala Savo :kiss:

Samo, nije to ni na šljaci baš puno.
1030 od mogućih... ček da vidimo (Čarlston i Študgart po 470, Rim 800, Madrid 1000 i RG 2000... ) to je 4740.
Jedan titula, par polufinala i bar 1/4 na slemu... i juhu :kingkong:

(a dodatna pozitivna stvar je što će Kuzi i Safi definitivno da ispadnu iz top 5 do trave)
By Ulix
Originally posted by Marvin

Zar nije bio plan od osvoji RG? Zbunjujete me, a mogu da zamislim kako je jadnoj Jeleni, kad joj menjate plan igre svake dve do tri stranice.
:lezba:
By Ulix

Hahahahaha, e ludi ste!!! :love:

@ Ulix: Ja igram Eastern forehand grip(left-handed), a semi-western back (jednorucni)... SVI sa kojima sam igrala i igram su mi rekli da im je dvorucni back MNOGO laksi i bolji zbog top spin-a, ali eto, meni nikad nije bio... Nikada nisam umela da "dohvatim" lopticu kako treba dvorucnim... Pokusavala par meseci, bezuspesno i traljavo... A semi-western mi da dovoljno top-spina na jednorucnom... Ja doduse i nemam igru baziranu na top-spinu... Jedino ako me "oteraju" dosta iza baseline-a i ako imam dovoljno vremena da namestim reket u ruci a da ne moram da odigram slice, igram western forehand i dignem lopticu dosta u visinu, da imam vremena da se vratim (cheater :D ). Ali to je bas retko, uglavnom je slice.

Reket je Wilson titanium, neki kao K factor, 'naki crveno-crno-beli, a nije K factor :lol:

Davno pre njega je bio onaj "skolski" crno beli Prince i trajao je gooodddiiinnnaaammaaa, dok se nije slomio...
Dvoručni bekhend je i meni mnogo lakši, zato što osećam da imam veću kontrolu nad lopticom. Mada si u pravu da je možda teže "dohvatiti" lopticu jer imaš nekako manji raspon, ne znam kako to da objasnim. Zato potrčiš malo brže pa se namestiš na vreme. :salut:
Drugar s kojim igram ponekad igra jednoručno, što ja obilato koristim, pošto ne može da iskontroliše snažne udarce na tu stranu. :evil: :giggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix

Zar nije bio plan od osvoji RG? Zbunjujete me, a mogu da zamislim kako je jadnoj Jeleni, kad joj menjate plan igre svake dve do tri stranice.
Bezobrazna si Ulixnadra :grebanje:

Ja bih, ako već mogu da biram (a mogu, što da ne mogu :giggle: ) ovako:
Čarlston - titula, Štutgart- tu može da ispadne kad god hoće, Rim- titula, Madrid - dosta je polufinale. I RG finale ili titula.
Eto. Skromno :sweet:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Bezobrazna si Ulixnadra :grebanje:

Ja bih, ako već mogu da biram (a mogu, što da ne mogu :giggle: ) ovako:
Čarlston - titula, Štutgart- tu može da ispadne kad god hoće, Rim- titula, Madrid - dosta je polufinale. I RG finale ili titula.
Eto. Skromno :sweet:

:smeh: :smeh: :smeh:

Stvarno! Ljudi, mogli bismo malo da smirimo strasti. :lol:

Marvine, ne da je skromno, raspasce se muchenica. :smeh:

Sve zadatje sto si joj postavio kao cilj su u naredna 2 meseca. :sweet: Prebaci nesto za treci/cetvrti kvartal... :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa to i jeste plan samo za drugi deo sezone...
Imam ja i za treći (trava) četvrti (US turneja) i peti (tu planiram titulu u Pekingu i finale na završnom turniru)

:kokice:
Korisnikov avatar
By Oziris

Dvoručni bekhend je i meni mnogo lakši, zato što osećam da imam veću kontrolu nad lopticom. Mada si u pravu da je možda teže "dohvatiti" lopticu jer imaš nekako manji raspon, ne znam kako to da objasnim. Zato potrčiš malo brže pa se namestiš na vreme. :salut:
Drugar s kojim igram ponekad igra jednoručno, što ja obilato koristim, pošto ne može da iskontroliše snažne udarce na tu stranu. :evil: :giggle:
Pa je, teze je iskontrolisati, doduse ja nekako imam vise problema da iskontrolisem paralele, i inside - out udarce iz back-a; ili budu slabije a precizne, ili, ako odvalim - pa sta bude - dosta puta zavrsi u out-u... Sa dijagonalama vec nemam taj problem, i jake su, i precizne, i mogu biti i flat i top spin i kakve hocu. Valjda mi je to lakse i prirodnije iz punog zamaha kad se namestim :lol:

Inace, nakon divnog mi gojenja i operacije kolena, TEK SAD ne bih mogla da igram dvorucni, jer na vecinu loptica ne bih ni stizala, a kamoli uspevala da se namestim...

E da, probala sam nekoliko puta da igram heavy western forehand - Isuse sto to meni neprirodno nekako deluje!!! Nikako nisam mogla da se naviknem na takav polozaj reketa u ruci... Uvek sam bila u nekom grcu i strahu da cu zbog ugla glave lopticu zakucati pod sobom, a ne vratiti preko mreze! A i kad Nadal to radi, to deluje lepo, a ovi moji baloni 2m preko mreze tako nisu izgledali! :D

On:
Puce Fedex od Berdycha... :(
A sto je bio los, ne pamtim da je skoro tako odvratno igrao... Par sjajnih forehanda raspalio, par brejk lopti izvukao servisima, kad bi ga krenulo, i to je sve od njegove genijalnosti jutros... Uzas... A bas sam se nadala broju 17... :sigh:
Korisnikov avatar
By Oziris

Pa to i jeste plan samo za drugi deo sezone...
Imam ja i za treći (trava) četvrti (US turneja) i peti (tu planiram titulu u Pekingu i finale na završnom turniru)

:kokice:

Ja tebe obozavam! :love:

I definitivno bi mogao da napises jedno self-recommening letter i apliciras za posao kod JJ! Ti tako samouvereno delujes u kovanju svojih planova, i toliko verujes u njih da bi i nju samu ubedio u to! Da sad pocnes da radis u njenom timu, Jeca bi nam godinu zavrsila kao numero UNO!!! :love:

Marvine, bas mi se svidjas! :love:
Korisnikov avatar
By Seaman
Drago mi je sto Venus sredila Radwansku. Cisto da je podsjeti gdje joj je mjesto. :lol:
By Ulix

Pa je, teze je iskontrolisati, doduse ja nekako imam vise problema da iskontrolisem paralele, i inside - out udarce iz back-a; ili budu slabije a precizne, ili, ako odvalim - pa sta bude - dosta puta zavrsi u out-u... Sa dijagonalama vec nemam taj problem, i jake su, i precizne, i mogu biti i flat i top spin i kakve hocu. Valjda mi je to lakse i prirodnije iz punog zamaha kad se namestim :lol:

Inace, nakon divnog mi gojenja i operacije kolena, TEK SAD ne bih mogla da igram dvorucni, jer na vecinu loptica ne bih ni stizala, a kamoli uspevala da se namestim...

E da, probala sam nekoliko puta da igram heavy western forehand - Isuse sto to meni neprirodno nekako deluje!!! Nikako nisam mogla da se naviknem na takav polozaj reketa u ruci... Uvek sam bila u nekom grcu i strahu da cu zbog ugla glave lopticu zakucati pod sobom, a ne vratiti preko mreze! A i kad Nadal to radi, to deluje lepo, a ovi moji baloni 2m preko mreze tako nisu izgledali! :D
Slažem se, western forehand je od đavola. :D
Jedini put kad ja tako udaram forehand je kad se nešto spetljam na brzinu, pošto često vrtim reket u ruci od nervoze. :lol:
Inače imam utisak da bi mi to na duže staze nekako sjebalo ručje, zbog položaja reketa imam potrebu da na neki čudan način savijem ruku.

Meni bekhend u principu nije nikakvo oružje, dijagonala je bolja od paralele, ali ništa spektakularno. Ako već mogu, ja se izmaknem na forhend. Kao moja ćerka Ana, iver ne pada daleko od klade. :lol:
By Ulix
I eto malo da ne pravim off:
Jbt, ne mogu da poverujem da je Berdih pobedio Federera. :drama:
Korisnikov avatar
By Marvin
:giggle:

:grouphug:

Samo, ja bih, ako već mogu da biram pozivicu, najpre voleo da budem asistent Мами Снезани.

(a ne bih se vala ni puno bunio da budem dečko onog hitting partnera :kosa: )
Korisnikov avatar
By Oziris
I ne bi ga pobedio da ovaj majmun nije napravio sto miliona neiznudjenih!!! Berdih je igrao dobro, vrlo dobro, ali ne i spektakularno!!! Da je Federer bio "svoj", bila bi to pristojna pobeda, sa pristojnim rezultatom... ALI -duplom servis greskom pokloni prvi set Berdihu, ne iskoristi 8 (OSAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) brejk lopti u drugom setu - to da mi je neko rekao - tvrdila bih da je NEMOGUCE kod Federera - i ne iskoristi MEC loptu, dzukela jedna!!!

Uuuuhhh sto sam ljuta na njega!!!!!!!!!! :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!