Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jennyJa cu se prikljuchiti onom taboru kojem bude falilo ljudstva. Mogu i da navijam, a mogu i da igram, i jedno i drugo mi je zabavno.
Lorna hoćeš da budeš navijačica? Skupljam tim![]()
Originally posted by lornaPa da, to sam i ja rekla na kraju.. jebeš navijačice ako nema ko da igraOriginally posted by jennyJa cu se prikljuchiti onom taboru kojem bude falilo ljudstva. Mogu i da navijam, a mogu i da igram, i jedno i drugo mi je zabavno.
Lorna hoćeš da budeš navijačica? Skupljam tim![]()
Originally posted by lorna
Kakve kopachke!
Ne mogu da zamislim sebe kako trchim u njima. Vi to ozbiljno?
Originally posted by scout_finchA jel moze u cokulama da se igra?
trcanje u kopackama je isto ko u patikama. nema razlike.
al' aj ako svi budu u patikama, necu ni ja da igram u kopackama.
evo ja ne pravim faulove, bicu skroz fina.![]()
Originally posted by SabotagEne kazem da je efaekat isti na ostale ucesnike utakmice, al' samo trcanje u kopackama se nimalo ne razlikuje od trcanja u patikama. samo se ne klizas ko u patikama.Originally posted by scout_finchA jel moze u cokulama da se igra?
trcanje u kopackama je isto ko u patikama. nema razlike.
al' aj ako svi budu u patikama, necu ni ja da igram u kopackama.
evo ja ne pravim faulove, bicu skroz fina.![]()
![]()
Originally posted by jenny
A kapiten pobedničke ekipe će moći i da tren zagnjuri glavu u iste![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!