Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by kenozoikJa uglavnom ceo zivot hejtujem, meni nista novo.Originally posted by Ulixjao Dementijeva
@kenozoik: Da li smo zaista?![]()
Postoje teniserke koje jednostavno ne mozes dovoljno nagrditi. Bartoli, Tanasugarn, Zheng, Dementieva.![]()
meni je ono strasno al necemo vise
![]()
Tanasugarn ni ne znam kako izgleda, a nemam nista protiv Zheng.
e stvarno smo prsli vecerassvi su nam svinjicici
i sve zive hejtujemo
![]()
Originally posted by UlixAko ko udara loptu kao Venus, to je onda Zheng. Tako lepo zvuce udarci. Meni je fenomenalno to sto ona tako niska onako dobro igra. I slatka mi je faciOriginally posted by SunceNe mogu ja da se identifikujem sa patuljastim teniserkama.
Meni se dopada Zheng. Napokon se oslobodila kineske asocijacija i sada igra za sebe. Dopada mi se kako igra.![]()
Ja volim visoke razbijacice.![]()
Originally posted by kenozoikOkej, a taman sam htela da prestanem da je zovem "svinjče".
samo jos nesto da kazem i idem(da pokusam da spavam)
posle meca, intervju sa Bartoli - 'mogla sam da pobedim i 6:0 prvi set hihihi(karakteristican osmeh)'
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!![]()
Originally posted by Dzelajza Rouzhejt mode onOriginally posted by kenozoikOkej, a taman sam htela da prestanem da je zovem "svinjče".
posle meca, intervju sa Bartoli - 'mogla sam da pobedim i 6:0 prvi set hihihi(karakteristican osmeh)'
Sama je tražila (a i završio mi se film sa Bronsonom, koji je imao anestetičko dejstvo na moj namćorluk izazvan pobedom te spodobice)
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by kenozoik
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!