Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by kiss addict
bolje ne dirati Justinkunego se okrenuti prasetini
Originally posted by OzirisMislis da je mozda uvredljivo po Tatjanu Jecmenicu?
E ovo je katastrofa!!! Kao da mi je malo bilo gledat' onaj ocaj od jucerasnjeg tenisa., jos citam ovde komentare poput "mongoloida" i kojekak'ih sporedbi sa Jecmenicom (![]()
![]()
![]()
![]()
)... Misliiiiimmmm...
Marvine, pustaj me na sve njih!!!! ODMA'!!!!!!!!!!!!
Originally posted by UlixSlazem se. Posle USa se videlo da krizira. Jos kad je izgubila od Davenport na Baliju...
Jelena Jankovic je drugi deo sezone odigrala potpuno traljavo
Originally posted by Lunja
@ Ulix
Jeb'la te Jecmenica!
Ja je se secam, da je postojala, da je igrala, ali se ne secam da sam ikada gledao neki njen mec. Secam se da je bila u top100.
Kad si je prvi put "uveo" u pricu, napisao si 22 - sta znaci to 22? Imala nekad 22 godine?![]()
Originally posted by Lunjamislim da treba da se smiri, odmori, i da onda zapravo unajmi nekog trenera, jer nije ona Federer da moze samu sebe da trenira. I onda moze da razmislja o tome da igra negde. Ovo je stvarno sramota.Originally posted by UlixSlazem se. Posle USa se videlo da krizira. Jos kad je izgubila od Davenport na Baliju...
Jelena Jankovic je drugi deo sezone odigrala potpuno traljavo![]()
Originally posted by MarvinJa je ne pljujem (tj, ako zanemarimo "mongoloidna" i "slucaj - Jecmenica", ne mislim ni da je drugi pljuju).
Nije fer sad je tako pljuvati, stvarno nije fer.
Originally posted by Marvin5 uzastopnih poraza. Ok, nije bruka, ali je zabrinjavajuce.
I šta se obrukala. Onako premorena dobila 6:0 drugi set. Gde je tu bruka?
Originally posted by MarvinJelena Jankovic nije losa teniserka, ali je moj utisak da je (cak i kad je igrala najbolje) bila najlosija od prvih deset. Ali to je samo moj utisak. Jasno je valjda da joj nisam odvec naklonjen.
Ne, sad ozbiljno.
Nije fer sad je tako pljuvati, stvarno nije fer.
Devojka je bila pred odustajanjem i gledaj gde je sad.
Ako je neko odigrao preko 90 mečeva potpuno je normalno da ima ovakav kraj sezone.
I šta se obrukala. Onako premorena dobila 6:0 drugi set. Gde je tu bruka?
Šta biste pričali da je pukla 6:0 6:0? Gađali je paradajzom?
Originally posted by LunjaBas to...
Jelena sa ovakvom taktikom NECE biti #1 - N I K A D A. (tj, bar dok je Henin mlada i izbegava koru od banane)
Originally posted by LunjaI ja zdusno navijam za Sarapovu, Cakvica mi je potpuno odbojna.
Chakvetadze vs. Sharapova (NB 14.00hrs)
Henin vs. Ivanovic (NB 16.00hrs)
Sutra je jedna od retkih prilika u kojoj navijam za Sharapovu.![]()
Ali zato za Anci.... GOOOOO ANCI, GOOOO!Jako me plasi taj mec. Jel ima neki smajli koji drhti?
Makar set da oduzme Henin i bicu zadovoljan.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!