Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaDrago mi je da sve posmatras kroz modnu prizmu, mora da je daleko uzbudljivije. May the better dressed one win!
Zato sutra ocekujem spektakl!!! Ocekujem da polete retro sljokice i perje!
![]()
![]()
![]()
1. Jankovic vs. BartoliVredi li sta ovoj mongoloidnoj nesreci da pobedi Bartoli?
2. Ivanovic vs. Sharapova (NB 20.00hrs)
3. Kuznetsova vs. Hantuchova
Originally posted by kiss addictAna je... mmmm... prosto budi nesto duboko duboko biseksualno u meni sto nisam ni znao da imam.Originally posted by Ulixoh, konačno moj (otvoreni) istomišljenik na ovoj temi
Ne ocajavajte.... bolja i sladja teniserka iz Srbije ima veeeelike sanse.![]()
![]()
welcome Ulixe![]()
a JJ ne bih ovaj put da komentarišem, bojim se da bih napisala našto što ni sama ne želim![]()
Originally posted by LunjaSem Henin? Pa malo li je?
Sta se desilo Bartoli (sem Henin)? 6.0 6.0![]()
Jbt, napravila devojka the biggest twist of the year na Wimbledonu. Kako je uspela da pobedi Justine tamo? Je l' neko gledao taj mec?One hit wonder, sto se kaze. Kao Four Non Blondes, recimo.
Kad god sam je gledao ove godine, nije bila impresivna. Prosek. Jos je i #10, stigla i do Championshipsa (doduse, samo da se izblamira)..., a jedva se krece po terenu.
KAKO?
![]()
Originally posted by Ulix1.
Vredi li sta ovoj mongoloidnoj nesreci da pobedi Bartoli?![]()
Originally posted by LunjaPa da... ako stane na koru od banane, oklizne se i padne na put, pa joj kamion slomi obe noge i ruke, a neki biciklista slucajno padne preko nje i osteti jos C7. Verujem da bi onda teniserka iz Sibira mogla da se izvuce u trecem setu.Originally posted by Ulix1.
Vredi li sta ovoj mongoloidnoj nesreci da pobedi Bartoli?![]()
za ovo "mongoloidna"
2. Naravno da vredi. Ako Henan npr. nocas slucajno stane na koru od banane, oklizne se i polomi kuk, onda ce u polufinale proci Zvaketaze i pobednica JJ-Bartoli. HelOOOuu!
![]()
Originally posted by Lunjahm, ako se tako nešto i dogodi, zovem te sutra da mi daš recept za teleportaciju, pošto duboko verujem da ćeš tu bananu baš ti pojesti
2. Naravno da vredi. Ako Henan npr. nocas slucajno stane na koru od banane, oklizne se i polomi kuk, onda ce u polufinale proci Zvaketaze i pobednica JJ-Bartoli. HelOOOuu!
Originally posted by MarvinMalo moje cudljivo,
Ma da.
Uporediš mi Jelenu sa Ječmenicom i onda očekuješ da ćeš se sa ovim izvući...
Eeeee... ne ide to tako lako... pamtim ja...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!