Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by west endExplain ! To bese onaj sto je igrao u Man Utd odlicno pa ga kupila Vilja. A golove daje na pun mesec. Aj da pricamo o Rikjelmeu i jos ponekima. Ili se opet radi o licnim simpatijama (dobar ti frajer) pa ce, na konto toga da budu prvaci.
ligu sampiona ce osvojiti zuta podmornica-Viljareal jer imaju najboljeg igraca Urugvajca Dijega Forlana:pilence:
Originally posted by Kupperzivi bili pa videliOriginally posted by west endExplain ! To bese onaj sto je igrao u Man Utd odlicno pa ga kupila Vilja. A golove daje na pun mesec. Aj da pricamo o Rikjelmeu i jos ponekima. Ili se opet radi o licnim simpatijama (dobar ti frajer) pa ce, na konto toga da budu prvaci.
ligu sampiona ce osvojiti zuta podmornica-Viljareal jer imaju najboljeg igraca Urugvajca Dijega Forlana:pilence:
Da, da, bolji je od Ronaldinja, Anrija, Sevcenka....samo mu jos to nisu rekli.
Originally posted by tinkerbellSto kao? Pa vidis sunce, medju sportistima i navijacima postoji nesto sto se zove solidarnost (sto ti dobro znas) a moze da se zove i 'naglo gubljenje zelje da se ista pise'. Jeb'ga, k'o sekta.
Pa dobro, gde ste? Imate kao grupicu koja non-stop pise u Sportu, a ovamo nema nista o jucerasnjoj tekmi....
Originally posted by Moa
Moracu za Arsenal posto mili mi i dragi Milan nije prosao a Barselonu ne podnosim.Jeste gledali bre one kratke filmice sa Yoga Bonito o Ronaldinju,mamu mu krezubavu znaci iste fore i isti potpuno je bio kao sada.Umrla sam od smeha kad sam gledala![]()
Sledece godine naravno Totenhem prvak kupa UEFA :optimisticna:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!