Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
ali i za šimunića
:lol:
:smeh:
:pucaodsmeha:

svejedno navijam da brazil kiksne
navija i moj džep
i zaljubljenost u slavena bilića
Korisnikov avatar
By deran
...i tek što sam napisao-0:1...:lol:
.....iiiiiiiiiiiiiiiiiiii počelo jeeeeeeeeee......: :cheer:

U trenucima kada svijet sve više bruji o zavjeri po kojoj Brazil jednostavno mora osvojiti naslov prvaka (u suprotnom će zemlju zahvatiti neviđeni građanski rat), prvog dana svjetskog prvenstva japanski sudac režirao je rijetko viđenu farsu, ne samo dosudivši jedanaesterac bez praktički ikakvog kontakta Lovrena i Freda, već poništivši potpuno regularan gol Perišića. Selecao je Hrvatskoj doslovno bilo na dlanu, tim više ova nepravda peče.

Rezimirat ću na kraju dva tjedna provedena u ovoj južnoameričkoj zemlji. Brazil je apsolutno nespreman dočekao svjetsku smotru i to na svim poljima - društvenom, ekonomskom, turističkom i nogometnom, a večerašnja pobjeda samo je preslika njihovog mentaliteta po kojem je jedino i isključivo bitno pakovanje.

U društvu je to skriveni rasizam o kojem nitko nikada neće reći ni riječi, u ekonomskom smislu šepurenje pred ostatkom svijeta izgradnjom 12 enormnim stadiona, iako je Fifa tražila samo osam, a u turističkom na prvi pogled luksuzne nogometne arene, koje u svojoj utrobi kriju sav fušeraj svijeta i cijeli Jakuševac smeća. Nogometnom dijelu priče svjedoci ste nažalost bili i sami...

pa možda prvenstvo i neće biti tako dosadno...:awesome:
By Sixto
Ma garant je sudija cetnik. :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639338#p2639338]deran napisao:[/url].....iiiiiiiiiiiiiiiiiiii počelo jeeeeeeeeee......: :cheer:

U trenucima kada svijet sve više bruji o zavjeri po kojoj Brazil jednostavno mora osvojiti naslov prvaka (u suprotnom će zemlju zahvatiti neviđeni građanski rat), prvog dana svjetskog prvenstva japanski sudac režirao je rijetko viđenu farsu, ne samo dosudivši jedanaesterac bez praktički ikakvog kontakta Lovrena i Freda, već poništivši potpuno regularan gol Perišića. Selecao je Hrvatskoj doslovno bilo na dlanu, tim više ova nepravda peče.

Rezimirat ću na kraju dva tjedna provedena u ovoj južnoameričkoj zemlji. Brazil je apsolutno nespreman dočekao svjetsku smotru i to na svim poljima - društvenom, ekonomskom, turističkom i nogometnom, a večerašnja pobjeda samo je preslika njihovog mentaliteta po kojem je jedino i isključivo bitno pakovanje.

U društvu je to skriveni rasizam o kojem nitko nikada neće reći ni riječi, u ekonomskom smislu šepurenje pred ostatkom svijeta izgradnjom 12 enormnim stadiona, iako je Fifa tražila samo osam, a u turističkom na prvi pogled luksuzne nogometne arene, koje u svojoj utrobi kriju sav fušeraj svijeta i cijeli Jakuševac smeća. Nogometnom dijelu priče svjedoci ste nažalost bili i sami...

!

pa možda prvenstvo i neće biti tako dosadno...:awesome:

Da, sramotno je kako FIFA dodeljuje takvim zemljama organizaciju SPa , jedna zemlja gde cveta kriminal, korupcija, ogromna nezaposlenost i nemar, prljavstina na svakom koraku i njima dali organizaciju SPa??? Ili 2022e Qataru, zemlji gde zena nema pravo glasa a za homoseksualnost predvidjenje ostre kazne??? Koji je kriterijum gospodi iz FIFE , ocito je kriterij ko da vise novaca(mito).

Hrvatska? Decki su igrali dobro, ali skandalizno kosooko djubre od suca je dosudilo izmisljeni penal i tako su Brazilci pobedili...po stoti put se potvrdjuje da pravila nisu ista za sve..

Ali Niko Kovac i decki se ne trebaju demoralizirati, neka se pobjede Kamerun i Ghana i idemo dalje, ZDS
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
na šta da igram danas englesku ili italiju? :shrug:
ajde imate pivo ako dobijem
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja se tako kajem sto juce nisam stavila neki dinar na holandiju, cela firma mi se smejala kad sam rekla da ce dobiti. tj. svih 5 str8 muskaraca u firmi :lol:

za danas ne znam.. ali znam da ce se nakon ovog sinoc svi timovi usugaviti od nervoze da ne dozive nesto slicno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639451#p2639451]Denni85 napisao:[/url]

Da, sramotno je kako FIFA dodeljuje takvim zemljama organizaciju SPa , jedna zemlja gde cveta kriminal, korupcija, ogromna nezaposlenost i nemar, prljavstina na svakom koraku i njima dali organizaciju SPa??? Ili 2022e Qataru, zemlji gde zena nema pravo glasa a za homoseksualnost predvidjenje ostre kazne??? Koji je kriterijum gospodi iz FIFE , ocito je kriterij ko da vise novaca(mito).

Hrvatska? Decki su igrali dobro, ali skandalizno kosooko djubre od suca je dosudilo izmisljeni penal i tako su Brazilci pobedili...po stoti put se potvrdjuje da pravila nisu ista za sve..

Ali Niko Kovac i decki se ne trebaju demoralizirati, neka se pobjede Kamerun i Ghana i idemo dalje, ZDS
aha,a ti si sad sad progledo...:lol:

da si ovaj post napisao pre utakmice,možda bi nešto i imalo smisla...ovako je to otužno narikanje zapenušanog navijača...:prc:

btw,gledao sam utkmicu,bolelo je koliko je bila dosadna,a hrvatska je bila toliko dobra da ni taj jedan gol brazilu nije dala.... :spava:

inače,zajebo sam se-povijest se ipak obilato koristi-nasramotnije otvaranje u povijesti.. i sl.:awesome:

a novinari indexa su mi nepresušan izvor zabave-jedan od naslova:SVIJET JE U ŠOKU!!! :shok:

ma šta mi reče... :balerina:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639693#p2639693]Kragi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639657#p2639657]EnMademoiselle napisao:[/url]na šta da igram danas englesku ili italiju? :shrug:

2UG 2+ - drugo poluvreme dva i vise golova.
S'tim da se ja ne bih kockao sa velikim parama a i fiks bih izbegao u sirokom luku.
ma ne igram na velike pare samo onako sportski. a uvek igram fiks smara me da se cimam oko toga

inače igram čisto da mogu i ja nekad zbog sebe da se nerviram a ne zbog drugih :sekasablic:

stavila sam ovaj iživljavački na englesku PA ŠTA BOG DA :molise:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ja ne mogu da verujem
mislim mogu okej ipak sam ja igrala na njih razumljivo je

ali ipak
jebote
bog

brate da toliko ovaj urugvaj bedan bude isuse
Evo malo detalja o tome ko je i kakav je junak utakmice Brasil-Hrvatska, taj Neymar; izdvajam najinteresantnije delove:

Posve zgužvan dres (?!) s desetkom na prsima visio je u svlačionici u Corinthians Areni prije utakmice s Hrvatskom i čekao Neymara. Novi dokaz tamošnje nonšalancije.

Neymar pokazuje karakternu crtu koja mu nije na čast. Tvrd lakat koji je doletio Luki Modriću u skoku samo je ilustracija. Fer igra, što je to? Neymar je inače lajav, agresivan, posvadit će se sa sucima, prema nikome nema respekt. Otac mu je uzor, a oni koji ga poznaju tvrde da je taj kvaran tip. Jedna od crtica je i ona s lanjske proslave sinova transfera iz Santosa u Barcelonu. Naime, tata Neymar da Silva tražio je od čelnika Santosa da mu u Londonu organiziraju proslavu. Ni više ni manje nego sa 20 prostitutki. Apetiti su, ako dopuštate, prilično veliki. Usto, riječ je zapravo o djedu Neymaru, s obzirom na to da je brazilski nogometaš otac od svoje 19. godine

Pa taj nikad ni kavu nije platio! A bili smo barem 200 puta u kafiću. Njemu je na pameti samo – lova!

Ehm, ciganska posla rekao bi nas narod..

Ceo clanak:

http://www.vecernji.hr/sp-strane-reprez ... tao-944774" target="_blank
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639746#p2639746]EnMademoiselle napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639693#p2639693]Kragi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639657#p2639657]EnMademoiselle napisao:[/url]na šta da igram danas englesku ili italiju? :shrug:

2UG 2+ - drugo poluvreme dva i vise golova.
S'tim da se ja ne bih kockao sa velikim parama a i fiks bih izbegao u sirokom luku.
ma ne igram na velike pare samo onako sportski. a uvek igram fiks smara me da se cimam oko toga

inače igram čisto da mogu i ja nekad zbog sebe da se nerviram a ne zbog drugih :sekasablic:

stavila sam ovaj iživljavački na englesku PA ŠTA BOG DA :molise:
:smeh:

Nema tu toliko oslanjanja na boga i srecu a ni na fix na takvoj utakmici. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!