Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
SRBI:

Leon Štukelj
Josip Primožič
Stane Derganc
Ivan Gubijan
Franjo Mihalić
Miroslav Cerar
Đurđica Bjedov
Mate Parlov
Josip Čorak
Matija Ljubek
Ace Rusevski
Shaban Sejdiu
Ante Josipović
Vlado Lisjak
Shaban Trstena
Redžep Redžepovski
Aziz Salihu
Jure Franko
Damir Škaro
Sadik Mujkič
Jasna Fazlić
Mateja Svet
Matjaž Debelak
Korisnikov avatar
By Delete
Donekle mi je razumljivo da medijsko spekulisanje o srpskoj stotoj medalji bude prisutno, ali ne mogu da shvatim da u redovima srpskih olimpijaca nema nijedna osoba koja bi javno, sporstski, u duhu fer-pleja izrazila negodovanje zbog toga?!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420262#p2420262]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420259#p2420259]Mia123 napisao:[/url]Paradoksalno je što Srbija koja toliko drži do medalja, pripadale joj ili ne, na Olimpijadu već godinama šalje ove koji misle da im je misija završena kod ispunjenja olimpijske norme te da se tamo odlazi turistički u cilju jurcanja za pravim sportistima po olimpijskom selu ne bi li se fotografisali sa njima i time ,osim po ličnom debaklu, imali još po čemu da pamte OI. Čast izuzecima.
Baviš li se ti sportom? Stvarno nemam ništa protiv tebe ali ne znam šta je to sa mnom kada u svakom tvom postu kada su teme sličnog tipa u pitanju primećujem dozu tog nekog neoliberalizma. :peace:
Pa ne znam ni ja šta je sa tobom, a ni sa tvojim poimanjem neoliberalizma. :D :peace: U svakom slučaju, ja sam na tvojoj strani, nemam problem sa prisvajanjem ex-Yu medalja, samo imam sa decidiranom tvrdnjom da su one legitimno naše, ja sam više za natrljavanje istih na nos bivšim nam republikama uz samozadovoljno keženje: "Ukrali smo vam medalje, šta nam možete!?"
Je l' bi ovo sad okarakterisao kao neo-fašizam? :lol:
Šalu na stranu, ne osuđujem ih znajući koliko država ulaže u njih, ja se divim bezobrazluku npr. veterana Topića zbog praćenja žene o trošku poreskih obveznika, Nađe Higl koja se pravda povredom pete sa kojom odlazi na OI, ne pomislivši da je možda fer da pre toga odustane, evropskih šampiona, šampionki i vicešampiona koji bezvoljno odlaze na takmičenje da bi služili za zagrevanje drugim repkama a posebno mesto u mom srcu zauzima Jasna Šekarić koja dečku oduzima šansu da ode na svoje prve OI iako je olimpijsku normu ostvario još prošle godine pod izgovorom da nije pametno da u toj disciplini imamo tri takmičara jer onda u nekoj drugoj možemo umesto dva imati samo jednog. O takvim slučajevima sam ja govorila, ne generalno. Nadam se da će država na sledećim OI dati prednost kvalitetu učesnika, ne kvantitetu, a da će ostatak sredstava da investira u kajak nekoj novoj Nataši Janjić.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420819#p2420819]Mia123 napisao:[/url]posebno mesto u mom srcu zauzima Jasna Šekarić koja dečku oduzima šansu da ode na svoje prve OI iako je olimpijsku normu ostvario još prošle godine pod izgovorom da nije pametno da u toj disciplini imamo tri takmičara jer onda u nekoj drugoj možemo umesto dva imati samo jednog.
Od ovih OI i meni je isto ovako sto se tice Sekariceve.
Dimitrije Grgic je ispunio svoju normu u junu prosle godine na svetskom prvenstvu zauzevsi 8. mesto. Ulozio je trud, energiju i vreme spremajuci se za ove OI da bi mu posle javili da ce umesto njega otici Sekariceva, bez obzira sto ona svoju normu nije ispunila. Dokle vise to tako?

Svaka cast sportistima koji su osvajali medalje, ali da li je bas i ta stota medalja osvojena ili se ne vazi onaj period postojanja Jugoslavije, mene bas i ne zanima.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420819#p2420819]Mia123 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420262#p2420262]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420259#p2420259]Mia123 napisao:[/url]Paradoksalno je što Srbija koja toliko drži do medalja, pripadale joj ili ne, na Olimpijadu već godinama šalje ove koji misle da im je misija završena kod ispunjenja olimpijske norme te da se tamo odlazi turistički u cilju jurcanja za pravim sportistima po olimpijskom selu ne bi li se fotografisali sa njima i time ,osim po ličnom debaklu, imali još po čemu da pamte OI. Čast izuzecima.
Baviš li se ti sportom? Stvarno nemam ništa protiv tebe ali ne znam šta je to sa mnom kada u svakom tvom postu kada su teme sličnog tipa u pitanju primećujem dozu tog nekog neoliberalizma. :peace:
Pa ne znam ni ja šta je sa tobom, a ni sa tvojim poimanjem neoliberalizma. :D :peace: U svakom slučaju, ja sam na tvojoj strani, nemam problem sa prisvajanjem ex-Yu medalja, samo imam sa decidiranom tvrdnjom da su one legitimno naše, ja sam više za natrljavanje istih na nos bivšim nam republikama uz samozadovoljno keženje: "Ukrali smo vam medalje, šta nam možete!?"
Na kojoj mojoj strani? :vruce:
:smeh:
I naravno da reprezentacije nekih zemalja moraju da budu i lošije od drugih, da ne kažem najgore, to je logična posledica svakog sportskog takmičenja. A što je u ovom slučaju u mnogim sportovima tu ulogu preuzela upravo Srbija, a šta sada, ne mogu uvek medalje ni da se osvajaju. :jbg:
Korisnikov avatar
By bas bleu
nije poenta u tome da je srbija naslednik jugoslavije nego da je oks naslednik srpskog olimpijskog kluba (ciji osnivaci 1910. nisu ni znali za postojanje medjunarodnog olimpijskog komiteta) - prvog (jugo)slovenskog entiteta koji je primljen u mok 1912. - i kao takav nosilac kontinuiteta, pazite sada, "olimpizma na ovim prostorima". kada je osnovana kraljevina jugoslavija komitet je samo preimenovan i nije bilo novog, formalnog prijema u mok. kao sto ga nije bilo ni kada je postala sfrj, sr jugoslavija, drzavna zajednica srbije i crne gore, srbija i crna gora i, konacno, srbija. dok su sve ostale bivse jugoslovenske republike morale da podnesu za zvanican prijem u mok devedesetih. isto tako sto se tice ne-srpskih sportista cije se medelje svojataju, npr franjo mihalic je drzavljanin srbije. tako da i jeste i nije sto medalja. do i care either way? nope.
Korisnikov avatar
By Laerem
So far...

Croatia 2+1+1=4
Serbia 0+1+1=2

:friends:
Korisnikov avatar
By bas bleu
zmeu napisao:
bas bleu napisao: tako da i jeste i nije sto medalja.
Nije.
i jos jednom:
bas bleu napisao:do i care either way? nope.
btw, na sajtu oks-a medalje se vode pod zemljom za koju su osvojene - jugoslavija, srbija i crna gora, srbija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!