Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
jeja je odigrala protiv serene tachno onako kao shto sam ochekivao
nazalost
:(

1. medalja je osvojena :kolo:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417433#p2417433]deran napisao:[/url]ta kurac nije :lol:

sad sam malo gledao otvaranje dveiljadeosme-e ono je spekEtakl-ovo je ličilo zabavnom parku... :drama:
ja se ni ne secam toga, ko sto cu zaboraviti i ovo do sledecih :lol:

al inace sam mislio bukvalno na....ritual. ritualne radnje, religijska atmosfera, dizanje mase za bitne trenutke i to. to da rade basbas znaju ,)
Korisnikov avatar
By deran
jbt,od tenisa ne može da se živi...
Korisnikov avatar
By deran
škandal:

YE SHIWEN prva je priča Olimpijskih igara u Londonu. Pitanje je samo je li predivna bajka ili dopinška mora.

Tinejdžerka koja Lockea ostavi na "pola bazena", a Phelps je ne može uloviti ni pogledom

Ye je zaprepastila olimpijski svijet nestvarno sjajnom utrkom na 400 metara mješovito, kada je svjetskim rekordom došla do zlata. Posljednjih 100 metara prešla je vremenom 58.68 što je izazvalo zaprepaštenje čak i površnih poznavatelja plivačkih prilika. Naime, 16-godišnja Kineskinja posljednjih je 50 metara bila brža od Amerikanca Ryana Lochtea, koji je također na Igrama slavio na 400 metara. Osim što je usput osramotio Michaela Phelpsa, do pobjede je došao drugim najbržim vremenom u povijesti!

index

mnogo teških i otvorenih optužbi je palo,a na konstataciju i da je felps sa 15 obarao rekorede,odgovor je "ne,to nije isto"...

(ne mogu naći nijedan drugi snimak,makar ne engleskom)
Korisnikov avatar
By Mia123
Devojčica od 16 godina brža od Lohtea u poslednjoj deonici + popravljen lični rekord za čitavih 5 sekundi. :shok:
Na stranu američke večite teorije zavere ali ja mislim da ovoga puta imamo posla sa dopingom.

Radujem se atletici i obaranju Boltovog rekorda od strane nekog kineskog vunderkinda, ženskog normalno. :D
Korisnikov avatar
By deran
7 sec,zapravo...

ali čudno je plivanje-da se zalaufala od poćetka,pa da kažeš doping,ovako mi malo ćudno... :srbin:

ali ovo drugo ne znam,jel i to doping... :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418450#p2418450]Mia123 napisao:[/url]Devojčica od 16 godina brža od Lohtea u poslednjoj deonici + popravljen lični rekord za čitavih 5 sekundi. :shok:
Na stranu američke večite teorije zavere ali ja mislim da ovoga puta imamo posla sa dopingom.

Radujem se atletici i obaranju Boltovog rekorda od strane nekog kineskog vunderkinda, ženskog normalno. :D
Pa nije oborila muški rekord... :nerd:

Plivala je za sekund bolje od prethodnog rekorda, ne deluje mi to neverovatno.
Gledala sam večeras neko drugo njeno finale i ne deluje mi tu ništa preterano i nadljudski. U onim prvim deonicama ne pliva nešto spektakularno i onda kad joj dođe taj slobodni stil ona zapiči iz sve snage i to je to, ne stigne mnogo pre ostalih do cilja. Meni se čini da samo ima dobru taktiku i dobro pliva.
Korisnikov avatar
By Mia123
^
Da, za sekundu bolje od prethodnog ali od svog prethodnog za 5 sekundi po mojim informacijama, a 7 po deranovim što je, priznaćeš, nesvakidašnje dostignuće u najmanju ruku.
I to kako je dala gas na kraju, madre de dios, ok Lohte je vodio ubedljivo pa nije dao svoj maksimum verovatno u poslednjoj deonici ali opet...
Ne mogu da nadjem snimak, ovaj deranov je valjda prošlogodišnje prvenstvo.
U svakom slučaju, volela bih da grešim i da je devojka čista.
Korisnikov avatar
By mOwbid
samo kakve su tu orgije kasnije :nope:
Korisnikov avatar
By spliff
jelena je uzela najvishe gemova...
shteta shto je pokvarila svoj neresheni skor sa sestrama williams, ali i dalje je najbolja na svetu na tom planu. ako nishta drugo ima po tome da ostane zapamcena :D

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
prvi brejk u 35. gemu treceg seta
19:17
i opet se izvukao roger :(
a ja samo zelim da gledam serenu
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nije prvi... orvi je bio na 8:8 ili 9:9, ali je Delpo odma vratio brejk. Prestao sam da ih gledam kod 13:13... Eto, Rođa je dočekao i olimpijsku medalju da osvoji :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!