Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 2011 osvojice...?

Serena Williams
14
26%
Kim Clijsters
4
7%
Petra Kvitova
Nema glasova
0%
Li Na
1
2%
Maria Sharapova
2
4%
Caroline Wozniacki
Nema glasova
0%
Vera Zvonareva
Nema glasova
0%
Novak Djokovic
21
39%
Rafael Nadal
5
9%
Roger Federer
1
2%
Andy Murray
1
2%
Robin Soderling
Nema glasova
0%
Del Potro
Nema glasova
0%
Ostale/i...
5
9%
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:yay:

She's back on track! :cheer:

:tenis:

A, i Anka joj se prikljucila pobedom! :fancyklap:

Jos samo Boka da isprashi Serenu, i sve ce biti kako treba! :wundy:

:sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
sing&dunum napisao::yay:

Jos samo Boka da isprashi Serenu, i sve ce biti kako treba! :wundy:

:sigh:
:giggle: jos samo...
Korisnikov avatar
By IriS
Lunja napisao:Lina, curko! :pilence:
auuuuuu :cut:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Dve osvajačice GS-a ispale već u prvom kolu, a treća (koja je btw i braniteljka titule) ni ne igra. Fenomenalno :love:

Inače gledao sam Serenu i Božanu.... Dakle Serena je wow. Ako bude igrala kao sinoć, ne vidim da će iko uspeti i brejk da joj uzme, kamo li set...
Mada i Božana je nenormalno grešila... Previše se trudila da nadjača Serenu i iako je par puta to uspela, najčešće bi lopicu poslala u aut ili mrežu. Uzgred, ne znam šta Bojana misli, ali samo sa drugim servisom neće stići daleko...
By Leda_
Noctis Lucis Caelum napisao:
Inače gledao sam Serenu i Božanu.... Dakle Serena je wow.
Slazem se.Bilo ko da je igrao preko puta nje sinoc je bila neunistiva.Bila je kao bomba :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
A najjače je to što je izgledala kao da se ni ne trudi. Jedva i da je vrištala na terenu!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ledo, a sto si citirala te slichke? :shmi:

Vec smo ih se nagledali... :P

:giggle:
Korisnikov avatar
By Lunja
IriS napisao:
Lunja napisao:Lina, curko! :pilence:
auuuuuu :cut:
Valjda ce Shuai Peng da bude pametnija. ^^
Korisnikov avatar
By Andrija87
Jelena je odlicno odigrala,vratilo se samopouzdanje izgleda ,a jos je i zuto haljince obukla da nas seca na onaj US OPEN 2008... :D

Jovanovski je ocekivano izgubila...Ja mislim da Serena nije igrala nista posebno,sta vise vrlo prosecno za svoje standarde,dovoljno da Bojana uzme tek dva gema...

Ova Wozniacki opet ima srece sa zrebom bar do cetvrt finala...
A ni Jelenin zreb nije tako los...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^
Pa, to je divno cuti! :klap: Za Jeju! :bouncy:

Karlica je meni i dalje dosadna tenisachica, bar na pomen, nemam ni najmanje interesovanje da je gledam. Uprkos Lunjinoj svezoj fascinaciji. :P :giggle:

A, sto se Boke tice, naravno da je ocekivano. Samo je lud mogao da ocekuje rezultat u korist Boke. Ja sam samo mastao, to je sve... :D ShBB-KBB :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
što se Venera povukla?
Korisnikov avatar
By Lunja
sing&dunum napisao:Karlica je meni i dalje dosadna tenisachica, bar na pomen, nemam ni najmanje interesovanje da je gledam. Uprkos Lunjinoj svezoj fascinaciji. :P :giggle:
Ali stvarno mnogo propustas. Sto b' rekli - your loss, bitch! :alexis:

Karolina je divna. :love: Hvala, Noctis Lucis Caelum, sto si mi je "otkrio" i sto konacno mogu da uzivam u njenom tenisu. I u njenoj dugoj plavoj neizblajhanoj kosi. :tetka:

Prosle nedelje je osvojila turnir, usred zemljotresa. Tako da, kontam, da ce US Open biti pickin dim za nju, posebno sto ga ni Irena nije posteno poremetila. Kakva Serena, kakva Irena - Karolina je zakon. :hand:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Tell them sister! Karo je zakon. Ovaj USO je njen! :love:

Jelena pobedila i u dublu. A danas u 17 na LA protiv druge Jelene... Mislim da u tom duelu pobeđuje Jelena :lol:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
IriS napisao:što se Venera povukla?
“I’m really disappointed to have to withdraw from this year’s US Open. I have been recently diagnosed with Sjögren's Syndrome, an autoimmune disease which is an ongoing medical condition that affects my energy level and causes fatigue and joint pain. I enjoyed playing my first match here and wish I could continue but right now I am unable to. I am thankful I finally have a diagnosis and am now focused on getting better and returning to the court soon," she said.

Pojma nemam šta je to, al zvuči gadno...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
@ Lunja, a moze i Sava :lol:

Joj, zamisljam okrsaj izmedju Serene i Karlice. 7:5 6:3 za Serenu. :wundy:

:smug:

Doduse, pogledao sam da li ce do okrsaja doci, te shvatio da - nece. Jeja ce eliminisati Serenu u prethodnim rundama. :wundy: Koji sam ja sanjar! :smeh:

Nego, pozivam Ulixandru da nam kaze neke detalje o tom sindromu, i koliko je ozbiljan. :vruce:

E, da. Neka se javi lice koje je dalo svoj glas (gore u anketi) Na Li! :kasalj:
By Ulix
sing&dunum napisao:@ Lunja, a moze i Sava :lol:

Ja bih više voleo da je Serena urniše 6:2 6:0 i da onda na konferenciji za štampu izjavi nešto tipa "ja i kada sam 50. ja sam PRVA!" :evil:
By Ulix
Noctis Lucis Caelum napisao:
IriS napisao:što se Venera povukla?
“I’m really disappointed to have to withdraw from this year’s US Open. I have been recently diagnosed with Sjögren's Syndrome, an autoimmune disease which is an ongoing medical condition that affects my energy level and causes fatigue and joint pain. I enjoyed playing my first match here and wish I could continue but right now I am unable to. I am thankful I finally have a diagnosis and am now focused on getting better and returning to the court soon," she said.

Pojma nemam šta je to, al zvuči gadno...
To je hronična, autoimunska bolest u kojoj telo produkuje antitela koja uništavaju egzokrine žlezde, tako da recimo Venera proizvodi mnogo manje pljuvačke ili suza (bolest se zbog toga zove i sicca sindrom, tj. suvi sindrom). Problem je što s vremenom pacijenti razviju i druge autoimunske bolesti tipa lupusa, sklerodermije, reumatoidnog artritisa, itd. itd. itd. A imaju i povećan rizik da dobiju jednu vrstu limfoma.

I žena je lepo objasnila i ostale svoje simptome, zbog čega joj je zaista teško i bolno da igra tenis. A u terapiji se često koriste kortikosteroidi zbog čega dodatno neće moći da igra jerbo se to valjda smatra dopingom.

Eto, sad sam vas edukovala. :kosa:

Baš mi je žao Venere, ja sam se nadao da će uzeti bar još W pre penzije. :cut:
Korisnikov avatar
By spliff
Ulix napisao:
sing&dunum napisao:@ Lunja, a moze i Sava :lol:

Ja bih više voleo da je Serena urniše 6:2 6:0 i da onda na konferenciji za štampu izjavi nešto tipa "ja i kada sam 50. ja sam PRVA!" :evil:

:lol:
Korisnikov avatar
By spliff
u 1700 jeja igra protiv dokitjeve
mislim da ne bi trebalo da bude problema... :snob:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Jeja dobila prvi set protiv Jelene. :)

Samo, nesto joj se, kao, desilo s ledjima. :neznam:
Dok sam otisao da zakuvam kaHvu, kvrcnulo je. :iskolacen:
Vracam se na mec, kad, ona lezi na peshkiritju, dobija masazu uz medicinski tajm-aut. :doh:

Valjda ce izdrzati do kraja turnira. Odnosno, da kraj ne bude danas... :lol:

:fige:

Kukuuuuuu, jadna Venera. :( A, bas sam i ja zeleo da uzme jos jedan slemitj pre penzije... :sigh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Boze dragi, sta je ono??? :iskolacen:

Masiraju je u svakoj pauzi izmedju gemova! :uplasen:
Nije valjda nesto ozbiljnije... :drama:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Raspada se! :doh:

Prvo, naravno, servis! A, potom i sama igra... :tuc:

Bolje da batalim ovaj prenos, vec vidim sebe k'o furiju besnog... :novine:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ima malo srece sto Dokiceva jos losije servira, redja duple samo tako... :nokti:
Stoga, ribrejk. :zev2:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Opet ribrejk. :cekam:

Ako Jeja odnese pobedu, sreca ce biti bitan faktor. Tacnije, losija igra Dokiceve.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!