Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

utakmica je ocito gotova, hrvatska je ocito pobijedila, mogu skuziti po pucnjevima koji odjekuju zagrebom. :roll:

fuj, kako mrzim hrvatski nogomet i njegove navijace, taj ljudski ološ, to bezumno meso, taj smrad nacionalizma, ožujskog piva i životne nerealiziranosti. :barf:
Korisnikov avatar
By deran
tebra napisao:
tebra napisao: u ovom slucaju sam pesimista jer na kvalifikacijama za EP nam je vec postala tradicija da izvisimo, tj. ne znam ni ja koliko unazad, zauzmemo na kraju trece mesto u grupi.
Ovo sam napisao aprila ove godine i obistinilo se. Nije nam sudjeno!

Srpski fudbal je u govnima iz kojih se nece izvaditi skoro.
šćeli su da im antić radi za dž-neće moći ove noći... :prst:

u neku ruku,volim što je ovako ispalo-možda konačno FSS shvati vrednost nekih ljudi...
Yupii crna gora izgubila 2-0 i to primila gol u zadnjem minutu :party:

Prosecna selekcija Republike Irske je cak sa 4-0 dobila u Tallinu Estoniju sad se tek vidi koliko je slaba reprezentacija Srbije
Korisnikov avatar
By tebra
A nakon kvalifikacija, nasa reprezentacija i dalje nastavlja sa odlicnom igrom. Kakve raspadotine! Nego, hoce li se SPC dosetiti da Toletu dodeli nagradu "Beli andjeo". Msm da covek zasluzuje.
Pita učiteljica: "Perice, a šta je tvoj
tata?"
Perica odgovara: "Moj tata je
muška striptizeta u klubu za
pedere, i igra go pred drugim
muškarcima. Ponekad, kad mu
dobro plate, uzme sobu u
jeftinom motelu, pa spava s
njima."
Učiteljica u šoku izvede Pericu iz
učionice i upita ga: "Perice, nije
valjda to istina?"
Perica odgovara: "Nije. Moj tata
igra fudbal za reprezentaciju
Srbije, ali me je bilo sramota da
priznam pred svom decom."
Матеус селектор Србије?
Легендарни фудбалер Немачке и бивши тренер Партизана гледао у Мексику нашу репрезентацију и вратио се с њом истим авионом

Лотар МатеусДоскорашњи селектор Бугарске и бивши тренер Партизана Лотар Матеус разговарао је јуче на аеродрому у Франкфурту са замеником главног уредника „Спортског журнала“ Зораном Стојадиновићем и из тог разговора може да се закључи да би ускоро могао да се врати у Србију. Потврдио је да је у Мексико ситију гледао меч Мексико – Србија, а из тог града је допутовао у Немачку истим авионом као и наш државни тим...

-Србија је играла слабо у првом полувремену, нешто боље у другом, али има потенцијал - казао је Матеус упитавши шта се догађа с Немањом Видићем, да ли ће опет играти за Србију и додао - Ако би му нови селектор рекао да је потребан и објаснио му план, могао би да се предомисли, зар не...

На питање какве су шансе да се нађе на клупи наше репрезентације, одговорио је:

-Отворен сам за разговор. Ако ме позову, можемо да разговарамо
Антић: ФСС нема визију, медији су саучесници!
22 нов, 2011 Радомир Антић, бивши селектор Србије, дао је интервју за бањалучке „Независне новине”. Објашњавајући да је у Србији повод за „чишћење дворишта“ неуспех репрезентације у квалификацијама за ПЕ 2012, Антић је одапео стрелу према ФСС.

– Ово што се тренутно дешава у српском фудбалу је јасан показатељ да људи који седе у Савезу раде без визије, а медији у Србији су саучесници. То је све што имам да кажем на ту тему. За новинаре из Републике Српске сам увек ту. Зовите ме када год пожелите – рекао је Антић.

Антић је обесхрабрио оне који се надају да ће га опет видети на клупи српске репрезентације.

– Уопште не размишљам у том правцу, али лагао бих када бих рекао да ме мишљење народа не чини срећним. Уосталом, са навијачима и истинским љубитељима и познаваоцима фудбала никада нисам имао проблема – додао је Антић
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!