Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By taurus
:tenis: da li u Rvackoj znaju sta je tenis?

:novinar:
Korisnikov avatar
By Srklet
svatko tko pobijedi bilo kojeg srbina u bilo cemu bilo gdje na svijetu defaultno postaje pocasni hrvat. :lol:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Popeye

svatko tko pobijedi bilo kojeg srbina u bilo cemu bilo gdje na svijetu defaultno postaje pocasni hrvat. :lol:
Ovo je Nadal-spanac,nije Boris Beker pa da zapevash Danke Dojchland.

:marinac:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Popeye

Predsjednik Josipović dočekan je velikim pljeskom dok je Jadranka Kosor izviždana.
mene samo zanima ovaj dio. ako je istina, sve chestitke Hrvatima, valjda Hrvatskoj, no ako nije, shutim.
lm, :smeh: ovako je Popaj svojevremeno zezao i hrvatske nacionaliste-shoviniste kad su Hrvati, valjda Hrvatska, izgubili k'o shto zeza ovde srpske im pandane.

no, toliko, prepushtam ovu zabavu od teme autoru i taurus-u/shejtanu i sl.
valjda ce biti sochnih detalja k'o u mleku, ulju i sl. :smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
jako mi je drago što sam kao hrvat prvak europe... :merlinka: ali, što je to vaterpolo? :kosa:
Korisnikov avatar
By deran
šta te boli kurac-bolje pitaj šta su vaterpolisti...:rotflmao:
Korisnikov avatar
By 2kune
pa znam ja šta su vaterpolisti... to su ti nabildani plivači... :tos:
Korisnikov avatar
By 2kune
nda... :nokti: ali ja još uvijek ne znam šta mu ga to dođe vaterpolo... :kosa:
Korisnikov avatar
By Srklet
http://www.index.hr/sport/clanak/srpski ... 12609.aspx

"Ovo je veliki izazov, doći u Zagreb i igrati za Mladost. Ipak je to najtrofejniji klub, takav rejting ima u europskoj javnosti. Svi žele igrati u Mladosti. Nadam se da ću moći pružiti ono što se od mene traži i uklopiti se sa suigračima. Drago mi je da smo se brzo dogovorili", kazao je Udovičić koji će u klubu sa Save nositi kapicu s brojem sedam.

:cheer:
By ucupri
Али је дечко схватио своје порекло, за разлику од неких.
Korisnikov avatar
By Stripi
Kako možeš "shvatiti" porijeklo?
Korisnikov avatar
By Sheytan
Milanović: Mudar potez Hrvata

Trener srpskog šampiona Partizana Igor Milanović smatra da je Mladost napravila odličan posao dovođenjem Vanje Udovičića, najboljeg vaterpoliste sveta.

- Kao profesionalac, mogu da osetim žal, ali Mladost je napravila vrlo mudar potez. Dolazak Vanje Udovičića u zagrebački klub je tas na vagi – ističe Igor Milanović.

Taj “tas na vagi” je dopuna odlične ekipe u kojoj su, između ostalih, reprezentativni golman Pavić, sjajni centar Hinić, mladi Muslim i Buljubašić...

- Sa Vanjom, Mladost postaje zaista izvanredna ekipa. Biće među najozbiljnijim kandidatima za prolaz na fajnal for Evrolige.

Milanović ima izuzetno visoko mišljenje o kapitenu srpske reprezentacije.

- Vanja pravi dobre korake u životu. On je jedno od najharizmatičnijih ljudi koji su se pojavili u poslednje vreme. On je sjajan i igrač i čovek. Želim mu da sportskim znanjem pleni i u Zagrebu.

Nije mnogo nedostajalo da Udovičić ostane kod kuće, u Partizanu?

- Nekih šest časova. Postojala je dobra volja i spremnost grada da pomogne u realizaciji transfera. Ali, sve je moralo da se odluči u razmaku od nekoliko časova. Žao mi je što Vanja dogodine neće igrati u Partizanu, ostaje nam da čekamo našu šansu.

Vanja je krenuo putem Igora Milanovića. Tada najbolji vaterpolista sveta, pre 21 godinu je otišao upravo u Mladost.

- Udovičićev prelazak u Mladost je i mene podsetio na 1989. Vođen radoznalošću, proveo sam u Zagrebu lepe godine. Osvojili smo dva puta Kup šampiona. Rado se setim tih sezona – rekao je Igor Milanović.

SELEKTOR DEJAN UDOVIČIĆ: NjEGOV ODLAZAK MENjA SVE

Prvi stručnjak svetskih šampiona Dejan Udovičić nedavno je javno izrazio žaljenje i čuđenje što se za Vanju Udovičića više interesuju strani od domaćih klubova. Juče je selektor reprezentacije Srbije kratko za “Sport” prokomentarisao odlazak Vanje Udovičića u zagrebačku Mladost.

- Nisam ni sumnjao da će kapiten svetskog šampiona pronaći klub adekvatan njegovim kvalitetima. Svaka ekipa sa njim u sastavu dobija mnogo. Vanjin odlazak menja i klupske ambicije. Mladost sada ističe ozbiljnu konkurenciju da izbije u prvi evropski plan – rekao je Dejan Udovičić.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Oho. Jescemo vrbino grozdje brze nego sto smo mislili. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!