Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by OzirisUme Dulko tako da eksplodira s vremena na vreme.
Dulko pobedila Henin.
Originally posted by Sava_SavanovicMa bitno da je prosla u 3 kolo. Ne znam zasto se ne prenosi ovaj turnir ne Euro sportu
Nisam gledao Jelenu, ne nađoh nigde prenos na netu... El bar igrala kako? Po brojkama nisam nešto zadovoljan. Opet je izgubila dobijeni gem (na svoj servis 40-0), to stvarno ne bi smela da dozvoli sebi... Al bitno da je pobedila!!!!![]()
Anu već ne mogu da čekam, moram da ustanem rano![]()
![]()
Kad već gledamo šire slike, valja napomenuti da je Ana poslednju pobedu nad TOP 10 igračicom ostvarila krajem 2008. godine(!) kada je u Lincu pobedila Veru Zvonarjevu. Ako potražimo Aninu pobedu nad nekom "ozbiljnijom" članicom deset najboljih, potragu ćemo zaustaviti na Rolan Garosu 2008., kada je u polufinalu bila bolja od Jelene Janković. Bilo je potrebno podsetiti se Aninog najvećeg uspeha u karijeri da bi se došlo do odgovora na pitanje kada je sve pošlo po zlu. Ana je dodirnula vrh i nedugo zatim se strovalila na, evo za desetak dana, 56.-60. mesto WTA liste.
Nakon što je osvojila Rolan Garos i tako došla na prvu poziciju WTA liste, čemu je ipak najviše kumovalo povlačenje Žistin Enan iz profesionalnog tenisa, Ivanovićeva je osvojila tek jednu titulu (Linc 2008.). Od tada je pobedila tek jednu koleginicu iz deset najboljih, a na ukupno 26 odigranih turnira samo je u četiri navrata dolazila do polufinala! Najviše zabrinjava podatak da je Ivanovićeva na tih 26 turnira čak 14 puta gubila ili početni ili drugi meč!
http://tenissrbija.blogspot.com/2010/03 ... esava.html
Анониман је рекао...
ana nema problem u glavi.to je samo posledica a uzrok je u necemu drugom.taj uzrok postoji jos od ranije.niko od njenih trenera ne zna da ga okloni(jer su ga oni i napravili).ja sam je pratio u brisbenu i video sam odmah problem i ustanovio uzrok.vrti se u krug a resenje je tu.ni sa novim trenerom nece to resiti u to sam siguran.
Originally posted by SeamanPrenosi, naravno da prenosi
Ma bitno da je prosla u 3 kolo. Ne znam zasto se ne prenosi ovaj turnir ne Euro sportu![]()
Originally posted by spliffbash to htedoh recji....savrsheni su zaista....
kakvi zubi jbt![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!