Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Evo jedne slicice za dobro jutro. :kafa:

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
"Ne dolazi u obzir Inidan Wells. Pre cu u Afriku, nego na terene gde mi zvizde."
Korisnikov avatar
By Seaman
Ili je Henin van forme. :) Nadam se da je ovo drugo. :giggle:
Korisnikov avatar
By Oziris
E to ja zovem ocuvanim, zdravim zubima!!! :D

@ Ulix - Imala je Dulko 4:0 u prvom setu, a 6:2 na kraju seta! Ma, samo neka ju je izbacila! :evil:

To ja zbog Clijsters, nekako navijam da daleko dogura na ovom turniru... Zelim je u TOP 10!!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste, mama moja kad god davi o tome kako je Serena prelepa... uvek spomene zube :zid:
Korisnikov avatar
By Seaman
I ja htjedoh da prokomentarisem, ali rekoh da ne budem prvi :D

:wow:
Korisnikov avatar
By Sunce
JJ prosla u 3. kolo. Pobedila Petru Martic 6/3 7/6.

Cekamo Anu. :duh:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nisam gledao Jelenu, ne nađoh nigde prenos na netu... El bar igrala kako? Po brojkama nisam nešto zadovoljan. Opet je izgubila dobijeni gem (na svoj servis 40-0), to stvarno ne bi smela da dozvoli sebi... Al bitno da je pobedila!!!! :discofever:

Anu već ne mogu da čekam, moram da ustanem rano :( :zev2:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ana pukla od Sevastove 6:2, 6:4... Nole, Jelena, Tipsa i Viktor prosli.

Ispala Kuznjecova.
By Ulix
O zemljo otvori se, ova je izgubila! :pilence: :zvezdice: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence:
Korisnikov avatar
By Seaman
JJ :yay: , hvala bogu da ce konacno da dobijeni poene na nekom turniru.

Kako mi je zao Ane :placko: Takav talenat, ne znam sta joj se desava. :(

Oziris, Tipsarevic tek igra u 19h, nije jos pobijedio. :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Sava_Savanovic

Nisam gledao Jelenu, ne nađoh nigde prenos na netu... El bar igrala kako? Po brojkama nisam nešto zadovoljan. Opet je izgubila dobijeni gem (na svoj servis 40-0), to stvarno ne bi smela da dozvoli sebi... Al bitno da je pobedila!!!! :discofever:

Anu već ne mogu da čekam, moram da ustanem rano :( :zev2:
Ma bitno da je prosla u 3 kolo. Ne znam zasto se ne prenosi ovaj turnir ne Euro sportu :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Seaman
I ona homofobicarka Hantuchova, ako sam dobro procitao da je homofobicna :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Kad već gledamo šire slike, valja napomenuti da je Ana poslednju pobedu nad TOP 10 igračicom ostvarila krajem 2008. godine(!) kada je u Lincu pobedila Veru Zvonarjevu. Ako potražimo Aninu pobedu nad nekom "ozbiljnijom" članicom deset najboljih, potragu ćemo zaustaviti na Rolan Garosu 2008., kada je u polufinalu bila bolja od Jelene Janković. Bilo je potrebno podsetiti se Aninog najvećeg uspeha u karijeri da bi se došlo do odgovora na pitanje kada je sve pošlo po zlu. Ana je dodirnula vrh i nedugo zatim se strovalila na, evo za desetak dana, 56.-60. mesto WTA liste.

Nakon što je osvojila Rolan Garos i tako došla na prvu poziciju WTA liste, čemu je ipak najviše kumovalo povlačenje Žistin Enan iz profesionalnog tenisa, Ivanovićeva je osvojila tek jednu titulu (Linc 2008.). Od tada je pobedila tek jednu koleginicu iz deset najboljih, a na ukupno 26 odigranih turnira samo je u četiri navrata dolazila do polufinala! Najviše zabrinjava podatak da je Ivanovićeva na tih 26 turnira čak 14 puta gubila ili početni ili drugi meč!

http://tenissrbija.blogspot.com/2010/03 ... esava.html
:sarana:

p.s. a ovaj komentar mi je hit:
Анониман је рекао...
ana nema problem u glavi.to je samo posledica a uzrok je u necemu drugom.taj uzrok postoji jos od ranije.niko od njenih trenera ne zna da ga okloni(jer su ga oni i napravili).ja sam je pratio u brisbenu i video sam odmah problem i ustanovio uzrok.vrti se u krug a resenje je tu.ni sa novim trenerom nece to resiti u to sam siguran.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Seaman
Ma bitno da je prosla u 3 kolo. Ne znam zasto se ne prenosi ovaj turnir ne Euro sportu :cupakosu:
Prenosi, naravno da prenosi :yes:
Sinoć je bilo oko ponoći, danas oko 22, a od utorka kreću i sa dnevnim reprizama.
Korisnikov avatar
By Seaman
Thanx, otkrili smo toplu vodu :smeh:

Nekad zaboravim na te osnovne stvari, da pogledam program u novinama ili jos bolje na netu :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Kako me iznervirao Tipsarevic :cupakosu: Zasto li je predao mech? Dobije priliku da napreduje i uvijek zajebe.:wtf:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Davidenko slomio zgob i Troicki sa 5 minuta provedenih na terenu prošao u četvrto kolo :neznam:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
S obzirom na to da Davidenko inače zrači kao tri odeljenja za gerijatriju + red ispred poštanskog šaltera u 07h, ja sam došla do zaključka da je problem osteoporoza.

A žao mi čoveka, majke mi. :sniff:
By Ulix
I meni je žao, ali me takođe zanima koliko daleko Troicki može da dogura, a da ne mora ni lopticu da udari. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa Troicki je već poznat po tome.
Sećate se proše godine, kada mu je ranking skakao iz nedelje u nedelju pa sa 30. dogurao do 24. ako se ne varam, a za to vreme je nešto malo gubio, a najviše nije ni igrao.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!