Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Oziris
Da, ali Novak ima uslove pod kojim mora da pobedi, jer ukoliko pobedi sa 2-1 u setovima, a Davidenko izgubi sa 1-2, onda se gledaju gemovi, jer ce imati isti set kolicnik, ali Davidenko ima gem kolicnik +5 (28-23) a Novak -5 (23-28), sto mu daje veliku prednost ako dodje do toga, jer Novak svoje setove mora dobiti sa velikom razlikom u gemovima, a set koji potencijalno izgubi da izgubi sa 7-5 ili u taj brejku, sto nas dovodi do toga da ako Davidenko "tesno" izgubi mec, moze ici u SF a Djokovic i pored pobede pakovati kofere (sto onaj Pesikan na sport klubu za Federera rece jedno 20 puta sinoc)...
Originally posted by OzirisOtmi se utisku - tripujes.
A i znas da ces reci da sad strasno tripujem ali ne mogu da se otmem utisku da je ono sinoc bilo namesteno da Del Potro za SAMO jedan gem prodje dalje, a ne Marej... Mislim, ja ne verujem u slucajnosti previse, a to da je pobedio BAS sa 6:3, a ne sa 6:2 ili 6:4... Hmmm....
Originally posted by OzirisSad si me zaintrigirala!
A ne, nisam mislila da su "oni" namestali, vec pojedini igraci medju sobom... Mada, opet NE MOGU da se otmem utiskuda bi Federeru vise u prilog islo da je Marej prosao dalje, nego Del Potro...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!