Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Jao što je odvratan ovaj meč. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm, nesto mi nije jasno... Komentator rece da iz B grupe niko za sada zasigurno ne ide u polufinale?Kako je to moguce ako Soderling u mecevima ima odnos pobeda i poraza 2/0, dobijeni-izgubljeni setovi 4/0 a gemovi 25/15??? Po statistici, Soderling ima: mecevi +2, setovi +4 i gemovi +10 i nema sanse da ga iko stigne a kamoli prestigne iz grupe! :wtf:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Meni nije jasno zašto se ti uopšte čudiš našim komentatorima. Mislim da je baš ovaj u finalu Pariza Monfisa nazvao Conga, Nadal i nisam siguran da li ga je prekrstio još koji put. :alexis:
Korisnikov avatar
By Lunja
Nisi cula za nepisano komentatorsko pravilo?

>>>>>>>>>>>>>
Kako proveriti da li je neka informacija (ne)tacna?
>>>>>>>>>>>>>

Ako je informacija u suprotnosti sa informacijom koju dobijes od komentatora - onda znas da si sigurno u pravu.

;)
By cumpig
posle meca sa koljom:
uglavnom su smorili za desetku. sa povremenim bljeskovima.
neverovatno je kako novaka zasrala svaka lopta do sredine drugog seta, a onda totalni preokret da bi se kolja identicno skenjao do kraja :)
sve u svemu, totalno u jj stilu.
a sto mi je dvorana odurna, to je druga prica, pa i ona salonska atmosfera, sedista u tami, garantujem da pola gledalista spava tamo :/

posle ovog danas:
raspao se skroz! svesno, ocigledno :/
u petak makljanje sa rafom, a mozda mu ni pobeda nece pomoci da ide u 1/2
cak stavise (i dapace) sad i marej preti da mu ugrabi #3
uzas!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Marej neće biti treći, bar ne ove godine, čak i da pobedi u finalu, a da Novak izgubi od Nadala.

Inače ne mogu a da ne pomenem Novakov outfit. El on to izigrava svetionik pa dreči po hali u onoj crvenoj majici i onim iritantno crvenim patikama??? :pms:
Korisnikov avatar
By Oziris
Nadam se samo da ce Sergio Tacchini kao njegov novi sponzor imati vise ukusa... A sto se njegovih Adidas patika tice, sve do jedne su mi bile promasaj ove godine, pocev od onih srebrnih, preko onih "jeftinoplasticnoizgledajucih" plavih, pa ovih crnih nalik cipelama, a crvene necu ni da komentarisem...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma ja bih samo voleo da prestane cela entourage sa sve porodicom da se oblači u opremu sponzora. Ili boje zastave. Ili da mu speluju ime.

To je krajnje krajnje seljački :tetka:
Korisnikov avatar
By Marvin
I da tata-najveći kurac-Đoković, kada dođe na turnir, ne ćušne snajku 5 mesta od glavnog za pratnju i ne zasedne on onako velik i bitan (a nju ture pored stepenica).

Katastrofa.
Korisnikov avatar
By Marvin
A kad smo kod snajke, i ona bi mogla malo umerenije i decentnije da navija...

(e sad ću da umuknem , Sofronija mi :zoran52: )
By Ulix
Samo gunđaj Marvine. Kad ti kažeš sve, onda ja mogu manje da kucam. :giggle: :veverica:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma roptala bih ja i dalje, ali će Sunac onda mnogo da nam prevrće okicama, a to nije dobro, pokvariće mu se :mazi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Necu, necu, Sunce ne podnosi kurac-tatu-Djokovica, kao i lutku-devojku.
Korisnikov avatar
By Oziris
I meni kurac-tata ide na zivce!!!! :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Marvin
POOOTROOOOOOO :hyper: :hyper: :hyper:

Za jedan gem izbacio Mareja! + ponovo pobedio Federera!
Jao što mi lepo.
Jao što mi toplo oko srca.

:klap:
Korisnikov avatar
By Oziris
A bas je dobro igrao! Ni nalik onome sto videh u mecu protiv Murray-a i Verdasca proteklih dana... A Federer - blaga katastrofa!!! Nego, izracunah ja te njihove "setne" i "gemne" razlike i dobih da Davydenko ima +1 u setovima i +5 u gemovima, a Djokovic -1 u setovima i -5 u gemovima... Sto bi znacilo da mora dobiti set i 11 gemova vise da bi prosao dalje... A za tako nesto, po SAMO JEDNOM od mogucih scenarija, on mora da pobedi Nadala 6:3, 6:3, a da Davydenko izgubi mec protiv Soderlinga, i to da, ako i dobije set, ga dobije sa 7:6, a dva da izgubi sa recimo 6:7, 5:7... :doh:
Korisnikov avatar
By Lunja
Valjda je scenario sledeci:

Ako Nole pobedi, Davidenko izgubi -> Novak svakako ide u SF jer je 2-1 u mecevima, a Nikolaj je 1-2.

Ako obojica pobede, onda se gledaju setovi, pa gemovi.

Mada, Novak je pobedio Davidenka u grupi, valjda se i to gleda.

Pojma nemam kojim redosledom se gledaju statistike. :lood:
Korisnikov avatar
By Lunja
Inace, Venus je sa 1-2 (pobede-porazi) u grupi stigla cak do finala,
a Murray sa 2-1 u grupi ne moze ni do polufinala.

:lood: Sta napravise od turnira... :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Da, ali Novak ima uslove pod kojim mora da pobedi, jer ukoliko pobedi sa 2-1 u setovima, a Davidenko izgubi sa 1-2, onda se gledaju gemovi, jer ce imati isti set kolicnik, ali Davidenko ima gem kolicnik +5 (28-23) a Novak -5 (23-28), sto mu daje veliku prednost ako dodje do toga, jer Novak svoje setove mora dobiti sa velikom razlikom u gemovima, a set koji potencijalno izgubi da izgubi sa 7-5 ili u taj brejku, sto nas dovodi do toga da ako Davidenko "tesno" izgubi mec, moze ici u SF a Djokovic i pored pobede pakovati kofere (sto onaj Pesikan na sport klubu za Federera rece jedno 20 puta sinoc)...
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Oziris

Da, ali Novak ima uslove pod kojim mora da pobedi, jer ukoliko pobedi sa 2-1 u setovima, a Davidenko izgubi sa 1-2, onda se gledaju gemovi, jer ce imati isti set kolicnik, ali Davidenko ima gem kolicnik +5 (28-23) a Novak -5 (23-28), sto mu daje veliku prednost ako dodje do toga, jer Novak svoje setove mora dobiti sa velikom razlikom u gemovima, a set koji potencijalno izgubi da izgubi sa 7-5 ili u taj brejku, sto nas dovodi do toga da ako Davidenko "tesno" izgubi mec, moze ici u SF a Djokovic i pored pobede pakovati kofere (sto onaj Pesikan na sport klubu za Federera rece jedno 20 puta sinoc)...
:smeh: :smeh: (simpa mi je kako si sve uzela i izracunala, sabrala, podelila... sve sve :love: )

Ali, Ozi, PRVO SE GLEDA koliko pobeda imaju, i koliko poraza.

Ako je Nole 2-1,
a Davidenko 1-2,
tu se prica zavrsava. THE END

Setovi, gemovi i medjusobni duel se tek posle toga gledaju, za slucaj da su obojica 2-1 2-1, ili 1-2 1-2.

:hug:
Korisnikov avatar
By Oziris
Da, vidis... Negde mi je promaklo da obojica imaju 1/1 u pobedama/porazima... :lol:

To sam se ja valjda pogubila zbog besa na komentatora koji je izgleda TOLIKO zeleo da Federer ide kuci... :backstab:

A i znas da ces reci da sad strasno tripujem ali ne mogu da se otmem utisku da je ono sinoc bilo namesteno da Del Potro za SAMO jedan gem prodje dalje, a ne Marej... Mislim, ja ne verujem u slucajnosti previse, a to da je pobedio BAS sa 6:3, a ne sa 6:2 ili 6:4... Hmmm....
Korisnikov avatar
By Lunja
Pazi ovo!

Ako i Nole i Davidenko danas izgube, onda ce stanje biti:

Nole 1-2
Davidenko 1-2
Nadal 1-2.

:lol:

Ali, mislim da je Nadal vec suvise setova izgubio, pa nema ni teoretsku sansu da prodje u SF (osim ako mozda neko ne odustane pre meca...).

:D
Korisnikov avatar
By Lunja
A i znas da ces reci da sad strasno tripujem ali ne mogu da se otmem utisku da je ono sinoc bilo namesteno da Del Potro za SAMO jedan gem prodje dalje, a ne Marej... Mislim, ja ne verujem u slucajnosti previse, a to da je pobedio BAS sa 6:3, a ne sa 6:2 ili 6:4... Hmmm....
Otmi se utisku - tripujes. :alexis:

I da je bilo nekih namestaljki, valjda bi namestili da domaci igrac prodje dalje, a ne tamo neki trash igrac iz neke siromasne kolonizovane juznoamericke drzave... :lood:
Korisnikov avatar
By Oziris
A ne, nisam mislila da su "oni" namestali, vec pojedini igraci medju sobom... Mada, opet NE MOGU da se otmem utisku :lol: da bi Federeru vise u prilog islo da je Marej prosao dalje, nego Del Potro...
Korisnikov avatar
By Lunja

A ne, nisam mislila da su "oni" namestali, vec pojedini igraci medju sobom... Mada, opet NE MOGU da se otmem utisku :lol: da bi Federeru vise u prilog islo da je Marej prosao dalje, nego Del Potro...
Sad si me zaintrigirala! :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
:roflmao: :roflmao: :roflmao: Boze, da nas neko (pro)cita... :astral2: :astral2: :astral2:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ni t od tenisa nisam pogledao. Ne mogu. Javite mi ko je osvojio titulu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!