Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by Marvin
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Danas me je bilo sramota ove nashe lepotice... :(
E jebi ga sada i ti.
Bilo te sramota.

Sport je to.
Može za 2 meseca biti prva na svetu, pa će te onda biti sramota ove rečenice.
nisam rekao da me je sramota generalno nje,vec samo zbog tog mecha,stvarno sramotno. :P
Korisnikov avatar
By Lunja
Sudeci po Aninim oscilacijama, na sledecem turniru (RG) joj predstoji odlican rezultat.
:fige:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Jaoj bre sta se stalno ima te kao dzak haljine...mislim ovo gore je lepo,ali taj dzak dole mi se ne dopada. :nope:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen

Slika

joooooj vidi kako jee medena :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Fenomenalnoooooooooooo! Njen tim je superiska pozitivan, a taj Scott Bzrnes je vec odavno moj :smeh: . Po tome kako je navijao za nju, slatkis, tacno se vidi koliko se vole.

"I feel so happy, I have no words to describe that," Ivanovic said between smiles. "Winning a Grand Slam title is something I dreamed of since I was a little kid, so achieving that goal, it's very thrilling.

"You work so hard, off the court, on the court, and you put so much effort into it. I love the game and I enjoy playing, so this is the best reward I can get."

Twelve months ago, Ivanovic was overcome by nerves as she folded in the final at Roland Garros against Justine Henin.

In January, she again struggled to cope in the final of the Australian Open when she was beaten by Maria Sharapova.

On Saturday, though, Ivanovic held her nerve when Safina threatened to wrest the first set from her grasp after recovering from 4-1 down to level at 4-4.

After pinching the first set, the Serbian kept her cool to ease to victory.

She said the experience of losing in Paris and Melbourne had helped her to win this time.

"(Australia) was a very tough loss for me and I had a few sleepless nights after that, honestly," Ivanovic said.

"But it's something I learned from. So this time I really tried not to think about that at all and just focus on my game.

Ivanovic, who will be confirmed as the new world number one when the rankings are released on Monday, was presented with the trophy by Henin after the Belgian watched the match from the stands.

That, Ivanovic said, was the icing on the cake.

"Seeing her today in the crowd made me feel really, really good," Ivanovic said. "I thought 'maybe I can be like her, I can win a title'. So it was really thrilling when she also handed me the trophy.

"This title is very important for me, because that was my dream for a long time. Reaching number one before I played this match in the final was a great award. But when you're on the court you have to play your game, and rankings speak for themselves."

Ivanovic said she was now looking forward to Wimbledon, starting on June 23. When asked if she would be able to handle the pressure that comes with being world number one and a Grand Slam winner, she had a simple response.

"The future comes soon enough, so why worry about it," she said.
Korisnikov avatar
By Marvin
I, evo ga :klap:

1 (2) IVANOVIC, ANA SRB 4222.00 18
2 (1) SHARAPOVA, MARIA RUS 3806.00 15
3 (3) JANKOVIC, JELENA SRB 3755.00 24
Korisnikov avatar
By Sunce
Izasle fotke na eurosportu:

Slika
Slika Slika
Slika

BELGRADE (AFP) - Thousands of adoring fans lined the streets of Belgrade Tuesday to welcome home Ana Ivanovic after her Roland Garros victory, in a party the new number one will not forget in a long time.

"This moment will be not equalled, I will remember it all my life," said an emotional Ivanovic in a moving speech to supporters carrying banners and chanting "Ana, we love you."

"The last days have been a dream. I will never forget Roland Garros. When I heard the national anthem (Boze Pravde) I couldn't hold back the tears," said the 20-year-old. It was a special moment for me."

On Saturday the Serbian won the French Open, her first Grand Slam title, beating 13th seed Dinara Safina 6-4, 6-3.

An elated Ivanovic was in confident mood ahead of next month's Wimbledon.

"It will be difficult at Wimbledon but I think we will be able to meet here again to party," she said before throwing tennis balls into the crowd.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Sunce

An elated Ivanovic was in confident mood ahead of next month's Wimbledon.

"It will be difficult at Wimbledon but I think we will be able to meet here again to party," she said before throwing tennis balls into the crowd.
:rock:

el zna neko kad joj istice taj ugovor sa adidasom? :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja je gotivim...slatka je....ali kontam da je isfolirana...

Al je dobra na ovoj trecoj slici u crvenom :bale:

:maca:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by anche
el zna neko kad joj istice taj ugovor sa adidasom? :egzorcist:
A sto pitas? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Evo kako je pisala na Vimbldonu:

Raskoši proizvoda / June 22, 2008
Ovo pišem u kuhinji svoje kuće u Londonu. Ovde sam od prošle nedelje, pripremam se za turnir. Ako se plasiram u finale, ovo bi mogao da bude moj najduži boravak na jednom mestu tokom cele godine – pune tri nedelje!

Nije tajna da profesionalni tenis zahteva stalno putovanje. To je jedan od delova posla koji najviše volim, pošto uživam u odlascima u različite gradove i volim da učim o različitim kulturama. U isto vreme, ponekad čeznem za nekom bazom u kojoj bi mogla da ostanem više od nedelju ili dve dana, i to mi je jedna od omiljenih stvari u vezi Wimbledona.

Ovaj deo Londona dve nedelje stvarno bude poptuno obuzet tenisom. Uvek boravim u kući i uživam u prednostima toga što mogu sama sebi da kuvam ako hoću, i da se opuštam u dnevnoj sobi. Mnogo je drugačije od boravka u hotelima.

Ranije sam uveče odlazila kod drugih igrača, ili su oni dolazili kod mene na čaj, na primer, prošle godine je svratio moj dobar prijatelj Novak Đoković, a Roger Federer je ranijih godina živeo preko puta ulice.

Volim da mislim da sam laka za održavanje kada je u pitanju kuća – sve dok je sve čisto i
ispravno, moja porodica i ja smo srećni. Mada sam čula neke interesantne priče o drugim igračima i situacijama u njihovim kućama. Jedan igrač, koga neću imenovati, insistira na tome da u spavaćoj sobi ima crne zavese, dok drugi uvek pre nego što se useli u kuću traži da dođu istrebljivači insekata!

Prilično sam sujeverna i volim da se držim rutina. Ove godine sam na Australian Openu svakog jutra sa uživanjem posle doručka odlazila u bar na sok, a za vreme French Opena pre dve nedelje smo svako veče uoči mečeva išli u isti italijanski restoran – iako nismo jeli isto jelo! Možda zvuči ludo, ali izgleda da radi. Ove godine očekujem da ću većinu večeri ostati u kući, kao prošle godine, jer je ovo jedna od retkih prilika da uživam u domaćoj kuhinji.

To koliko uživate u vremenu koje provodite van terena može da utiče na vaše rezultate na terenu. Uvek sam uživala u boravku u Parizu, tamo se dobro osećam, i to se prenelo na sjajne rezultate na French Openu. Sa druge strane, sa New Yorkom nisam uspela tako dobro da se izborim. Volim ga kao grad, i volela bi da ga posetim kao turista, ali čini mi se da ne odgovara previše mom tenisu. Putovanje od Menhetna do lokacije turnira, i vraćanje nazad posle toga mi je prilično zamorno, i iako je grad vrlo uzbudljiv, ne opušta me mnogo.

Wimbledon me veoma opušta. Mesto je uspavano, možete da se šetate po selu, pogotovo u nedelju u sredini turnira, i ne bi znali da je u toku Grand Slam turnir.

Obično ostajem u Wimbledonu za vreme celog turnira. Prošle godine sam tek posle turnira otišla u Centralni London, u kupovinu i da bi otišla u japanski restoran Nobu, moj omiljeni restoran. S obzirom da sam ove godine došla ranije, i da sam još uvek slavila pobedu na French Openu, prošlog vikenda sam išla u kupovinu u Harrod's i Harvey Nichols.

Da bi se zabavila, verovatno ću gledati DVD sa novom sezonom Izgubljenih i neke stare epzode Prijatelja. Jedava čekam da pogledam novu sezonu Bekstva iz zatvora kad bude emitovana na jesen: volim uzbudljive akcione trilere.

Kad smo kod trilera, prošle godine sam ovde u četvrtini finala igrala sjajan meč protiv Nicole Vaidisove. Spasila sam tri meč lopte i pobedila sa 7-5 u trećem setu. Nikada nisam volela da gledam snimke svojih mečeva, ali za ovaj sam napravila izuzetak, pošto je u pitanju jedna od mojih najboljih pobeda ikada.

Prošlogodišnji turnir je za mene na mnogo načina bio nova teritorija. Tek sam igrala u svom prvom Grand Slam finalu na French Openu, onda sam otišla u Beograd na svečani doček, potom u Barselonu da treniram, a onda sam igrala pripremni turnir u Rosmalenu. U vreme kad sam stigla u Wimbledon sam bila jako umorna i nisam očekivala mnogo, ali sam uspela da stignem do polufinala.

To je za mene bilo novo iskustvo, a sada sam prvi put prvi nosilac na Grand Slam turniru, i to je još jedan novi izazov. Nemam pojma koliko dobro ću da se nosim sa tim, ali jedno je sigurno: uživaću u tome.

Voli vas
Ana

Ovaj dnevnik je prevod kolumne koju je Ana napisala u današnjem Sunday Telegraph-u, novinama u Engleskoj. Zbog ovog doprinosa, data je donacija UNICEF-u

Uzbuđena sam zbog novih izazova / June 29, 2008
Ovogodišnji Wimbledon je za mene bio iskustvo iz koga ću nešto naučiti. Iako je prošao samo dan ili tako nešto od mog poraza od Jie Zheng, već mogu da vidim neke greške koje sam napravila, i šta moram da uradim drugačije da bi u buduće uspela ovde. Ali poraz u petak nije bio samo zbog mene: ona je odigrala sjajan meč.

Uprkos njenoj poziciji na rang listi, Zheng je bez dileme igrala kao teniserka iz prvih 20. Mislim da ću na to morati da se naviknem ako ću biti prva teniserka sveta: postoji ekstra motivacija za pobedu najbolje rangirane teniserke, i manje pritiska, jer nema mnogo ljudi koji očekkuju da to uradite. Znam to jer sam i sama ranije igrala protiv prvih teniserki na rang listi, i uvek sam bila dodatno motivisana, a treneri su mi govorili da nemam ništa da izgubim, pa sam samo uživala u tim mečevima.

Počinjem da shvatam pritisak koji Roger Federer verovatno oseća svaki put kada izađe na teren. Veoma mu se divim zbog načina na koji se nosi sa tim. Sigurna sam da ću sa vremenom naučiti kako da se izborim sa očekivanjima koji dolaze sa prvim mestom na rang listi. Osećala sam dodatni pritisak kada sam došla na ovaj turnir, ali ne kažem da je to razlog mog poraza, i dalje sam uživala ovde. Nisam bila nervozna protiv Zheng; jednostavno sam loše odigrala a ona mi nije dala mnogo prilika.

Kada se osvrnem u nazad, lako je reći da mi priprema nije bila najbolja. Imala sam malu povredu koja me je sprečila da treniram sa 100%, ali čak i kada sam se oporavila moji treneri i ja smo odlučili da treninzi ne budu previše žestoki, pošto sam psihički i dalje bila iscrpljena zbog Pariza. Sada vidim da je to bila pogrešna odluka.

Sa pozitivne strane, ja i dalje imam samo 20 godina i moram mnogo da naučim. Znam da ću povremeno grešiti, ali to me ne brine sve dok znam da iz svakog iskustva mogu nešto da naučim.

Zheng je posebno opasna na travi, jer udara lopticu jako ravno, tako da ostaje nisko. Nije tajna da je to najefektivniji način kako da igrate na ovoj podlozi, i to je jedan od razloga zašto je Venus Williams ovde toliko uspešna.

Kada pogledate žreb, jasno je da su sestre Williams najuspešnije teniserke koje su ostale na turniru, i mislim da će jedna od njih dve osvojiti turnir. Ako Zheng bude mogla da ponovi svoju igru od petka, onda sigurno može da stigne bar do polufinala.

Verovatno neći gledati ni jedan ženski meč, ali to ne bih radila ni da sam još uvek na turniru. Generalno, ne gledam mnogo ženski tenis: više volim da gledam muškarce, jer je moj lični stav da od njih mogu više da naučim. Nemojte pogrešno da me shvatite: mislim da je ženski tenis trenutno u sjajnoj fazi i da je zanimljivo gledati ga.

Mislim da moj poraz, kao i poraz Sharapove, pokazuju da postoji sjajna dubina u ženskoj igri. Svako ko misli drugačije ignoriše činjenice.

Često me posle poraza od teniserke koja je rangirana dosta lošije od mene pitaju da li sam bila povređena. Uvek odgovorim isto: ne znači da ste povređeni zato što ste izgubili od nekog ko je loše rangiran! Postoji mnogo razloga zašto niste odigrali na svom vrhunskom nivou, a čak i da jeste, morate odati priznanje svojoj protivnici za to što je bila bolja.

Prelazak sa šljake na travu je najteža promena u tenisu, i da bi uspeli na obe podloge, priprema mora da vam bude savršena. Zaista mislim da nam između Wimbledona i French Opena treba još jedna nedelja, jer su to dva potpuno drugačija stila igre.

Nije u pitanju samo fizički aspekt potpuno suprotnih podloga – na primer odskok loptice, kretanje – radi se i o psihičkom pristupu mečevima. Na šljaci morate dugo da istrajete i da izađete na teren svesni da ćete možda morati da odigrate 30 udaraca da bi osvojili samo jedan poen. Imate osećaj da postoji dovoljno vremena da uđete u meč, ali morate da budete izdržljivi.

Na travi je potpuno suprotno: od samog početka morate da ste izuzetno skioncentrisanu, i da od samog početka pokušavate sa skoro savršenim agresivnim udarcima. Ako stvari ne idu u vašem pravcu, mečevi jako brzo mogu da se završe.

Prošli mesec je za mene bio prepun emocija. Postigla sam dva najveća cilja u svom životu, osvojila sam Grand Slam i postala prva na svetu. Ali i dalje moram mnogo da napredujem pre nego što ostvarim ostale svoje ciljeve, i uzbuđena sam zbog novih izazova.

Voli vas
Ana
Korisnikov avatar
By IriS
meni Mirka liči na Anu :yes:

Slika
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Hahahah, postavile smo istu sliku...
Pa dobro, bitno da lice :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!