Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixIstripovao sam se da ti se decko zove Rade.Originally posted by A.F.K.A.OBMoj decko je pre mozda mesec dana zvao da se raspita, posto on ide na Banjicu na plivanje, a to mu je daleko. Rade, ali imaju neko bezveze radno vreme koje njemu ne odgovara.
Jesi li 100% siguran da radi ili pretpostavljas (znam da pitanje zvuci glupo, ali mi je veoma bitno)?
Originally posted by Dirrty
Samo ti zajebavaj, znaces kako je to kad dodjes u moje godine!![]()
Originally posted by DirrtySto s je da vezbas tako da ti prija, i da u slucaju kada prestanes da vezbas - ne postanes svinjce koje je odmah dobilo masu. Zato ne volim teretancine.
Sve mi je na optimumu, ali mi telo govori da nije to to!
@Ulix
Samo ti zajebavaj, znaces kako je to kad dodjes u moje godine!![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBAko je Rade nepojmljivo zgodan, onda mozda i jesam.
Istripovao sam se da ti se decko zove Rade.![]()
Originally posted by Dirrtyprobaj jogu, dobra je za istezanje
Mozda mnogi smatraju da je kombinacija jedne i druge stvari savrsen spoj... ali ja ne bih imao vremena, a jos manje snage za to pored plesa.
Razlog zbog koga se dvoumim da prekinem apsolutno sa teretanom, i pored plesa nastavim iskljucivo sa plivanjem, jeste to sto me poslednjih mesec dva sve nesto boli.
Nisu to neki nepodnosljivi bolovi, ali su svakodnevno prisutni... narocito pri istezanju, sto je za moj ples jako vazno!!!
A pritom nisam od onih koji se izivljavaju sa tezhinama, niti sam od onih koji zabushavaju pri zagrevanju i istezanju.
Misljenja? Argumenti?
Originally posted by DirrtySada si jos mlad. Posle 25-e a pogotovu 30-e, samo ces se prosiriti. Ja bih na tvom mestu smanjio teretanu na minimum.
Ma nikada ja nisam bio svinja... niti sam uopste imao problema sa kilogramima.
A slazem se sa tobom da se cesto preteruje radi postizanja estetskog efekta, da se zaboravi na zdravlje i kondiciju u vezi sa tim!
Ali dajte mi bazen!
Originally posted by SunceJa znam jednog sa faxa koji ide u teretanu i dzogira.
Nerviraju me ljudi koji ne izbijaju iz teretane, a kad treba da prepesace od Slavije do Kalemegdana, dahcu kao pred porodjajem.
Originally posted by UlixOriginally posted by A.F.K.A.OBAko je Rade nepojmljivo zgodan, onda mozda i jesam.
Istripovao sam se da ti se decko zove Rade.![]()
![]()
Salim se.
Na tom bazenu sam bio par puta i svaki put mi je trebalo 20min da se odvazim da se pokvasim. A inace mi deluje nehigijenski.![]()
I ne zovem se rade. Moje ime je ipak malo lepse.![]()
Originally posted by UlixImam direktan prevoz... i njime mi treba jedno 45 min, sto je podnosljivo.Originally posted by DirrtyMoj decko ide na Banjicu i nema zamerki. Samo daleko ti je...
Ali dajte mi bazen!
Originally posted by alexandermagicUpravo tu krhkost i ne treba da izgubi.
Savršen spoj je jogging, teretana i plivanje.![]()
Što se tebe tiče, vidio sam ti fotke i izbor je jednostavan - plivanje. Krhak si.
Originally posted by Dirrtystalno gledanje decaka u spido kupacim
Dobroooo... ali me jos zanima sta ja tacno dobijam od samog plivanja?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!