Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Транспарент на француском језику, током интонирања Марсељезе „Наша туга што нисте исти као када смо заједно војевали за слободу света - већа је од звиждука” погодиће тамо где треба. Три транспарента видљива камерама, новинарима, на Северу, истоку и југу, три истоветна, само током „Марсељезе” и пун погодак.Зајебимо их шмекерски!
Обавести се јавност о томе унапред, сви заћуте док иде химна Француза. Потом загрми „Боже правде” и..
.. и онда тајац. Званично, српски, навијачки (и не само навијачки) минут тишине - јер славних Француза више нема. И о томе се унапред обавесте они који обавештавају јавност. Просто је, остави се летак у прес-ложи. Минут тишине, први минут меча, зато што великог пријатељства два народа више нема.
Е, тек онда их одувамо са „Маракане”. У сваком смислу. И оном националном, да се не заборави да није лако више не звати све Французе „браћом”, као што су нас деде училе да јесте и да ће увек бити. И да се покаже да смо ми сами - већи од било каквог звиждука.
Originally posted by broXda. sumnjivo, krajnje. mada se iz jednog ugla videlo da ga je malčice dokačio, ali ne toliko da bi Žigić pao, a svakako ne za crveni karton.
onaj penal nije uopste postojao, al' dobro ajde![]()
Originally posted by IriSpa cini mi se da je vrlo brzo shvatio da je zajebao stvar, pa mi se cini da je celu utakmicu pokusavao da se iskupiOriginally posted by broXda. sumnjivo, krajnje. mada se iz jednog ugla videlo da ga je malčice dokačio, ali ne toliko da bi Žigić pao, a svakako ne za crveni karton.
zato sudija dade Lazoviću crveni na kraju, opet ni za šta... da se opere... 2 min. pred kraj![]()
Originally posted by ZvezdasBGznalo se da je Roseti malo naklonjeniji nama, ali bas tolikoOriginally posted by broXNe da nije postojao, nego nije uopste bilo kontakta. Pa jos crveni
Znaci ja da sam sudio ne bi toliko progledao kroz prste
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!