Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By broX
nisam gledao ali znam da smo dobili 1:0 :)

kako bilo?
Korisnikov avatar
By spliff
bilo je nevidjeno sranje :(
gol smo dali iz penala
viditj je zamenjen posle 1. poluvremena i od tog momenta odbrana je bila u potpunom rasulu
hvala bogu da nismo primili gol. ili dva

sve u svemu, tri boda.
nadam, se da tjemo protiv francuza da prikazemo bolju igru
Korisnikov avatar
By spliff
i da
na zapadu je bilo nekoliko hiljada gledalaca vishe nego shto ima stolica za sedenje
sat vremena mi je trebalo da udjem na stadion
sramota
By deda
За све који сутра иду на утакмицу...НЕ ЗВИЖДИТЕ МАРСЕЉЕЗИ!!!јер...
Транспарент на француском језику, током интонирања Марсељезе „Наша туга што нисте исти као када смо заједно војевали за слободу света - већа је од звиждука” погодиће тамо где треба. Три транспарента видљива камерама, новинарима, на Северу, истоку и југу, три истоветна, само током „Марсељезе” и пун погодак.
Обавести се јавност о томе унапред, сви заћуте док иде химна Француза. Потом загрми „Боже правде” и..

.. и онда тајац. Званично, српски, навијачки (и не само навијачки) минут тишине - јер славних Француза више нема. И о томе се унапред обавесте они који обавештавају јавност. Просто је, остави се летак у прес-ложи. Минут тишине, први минут меча, зато што великог пријатељства два народа више нема.

Е, тек онда их одувамо са „Маракане”. У сваком смислу. И оном националном, да се не заборави да није лако више не звати све Французе „браћом”, као што су нас деде училе да јесте и да ће увек бити. И да се покаже да смо ми сами - већи од било каквог звиждука.
Зајебимо их шмекерски!
Korisnikov avatar
By spliff
a odakle je ovo?
sa obrazovog sajta?
By deda
Какав црни образ,немају везе они са овим.
Пароле су готове,ал џаба ако буде звиждања.
By deda
http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/k ... marseljezi

:roflmao:

"Немојте збиждати марсељеси да бисмо се Французима увукли у гузу,и да ја не бих црвенео у ложи пред гостима,а за остале химне ме боли курац,те државице нису битне" Борис Тадић

И савез је одбио да да бесплатне карте инвалидима.Караџићу све ти јебем!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by spliff
stoka naravno zvizdi :zvezdice:
ali ostatak publike je aplaudirao :klap:

svaka čast pametnima na Marakani. :yes:
Korisnikov avatar
By IriS
u je

nadam se da će da pa'ne još neki gol. ovo je bilo veoma sumnjivo. :nope:
Korisnikov avatar
By spliff
pa dobro
:)

najbolji su bili ivanovitj i viditj. i stankovitj
Korisnikov avatar
By IriS
a bolji smo bili, življi. šteta.

odbrana je bila super. i Kačar, dok se nije povredio.
Korisnikov avatar
By broX
onaj penal nije uopste postojao, al' dobro ajde :nokti:

ali igrali smo dosta dobro, zasluzili smo bar jos jedan gol...svideo mi se Jovanovic
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by broX
da. sumnjivo, krajnje. mada se iz jednog ugla videlo da ga je malčice dokačio, ali ne toliko da bi Žigić pao, a svakako ne za crveni karton.
zato sudija dade Lazoviću crveni na kraju, opet ni za šta... da se opere... 2 min. pred kraj :lol:
By deda
Ивановић покидао.

Nike шеталице:bljak:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by IriS
da. sumnjivo, krajnje. mada se iz jednog ugla videlo da ga je malčice dokačio, ali ne toliko da bi Žigić pao, a svakako ne za crveni karton.
zato sudija dade Lazoviću crveni na kraju, opet ni za šta... da se opere... 2 min. pred kraj :lol:
pa cini mi se da je vrlo brzo shvatio da je zajebao stvar, pa mi se cini da je celu utakmicu pokusavao da se iskupi
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Ne da nije postojao, nego nije uopste bilo kontakta. Pa jos crveni :doh: Znaci ja da sam sudio ne bi toliko progledao kroz prste :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
a delovalo je da ga je zakacio po nozi, bar na prvi pogled, dovoljno da sudija pogresi. a kad tako brzo trcis, dovoljno je da te neko malo zakaci pa da se razbijes. e, sad, sto nije bilo ama bas ni najmanjeg kontakta, to je vec problem francuza. nama fino:D
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by ZvezdasBG

Ne da nije postojao, nego nije uopste bilo kontakta. Pa jos crveni :doh: Znaci ja da sam sudio ne bi toliko progledao kroz prste :lol:
znalo se da je Roseti malo naklonjeniji nama, ali bas toliko :lol:

mada, taj crveni i taj penal su Francuzima samo dali veci motiv...posle toga su igrali kao ludi. Ko zna kako bi oni igrali da nije bilo tog penala i kartona :hekla:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Igrali su ni upola dobro kako umeju. Al ajd, inace su nesto u krizi. Mislim da tu krizu izaziva onaj ludi Doinik. Koje one taktike pravi i to na nekoliko minuta pred ilazak iz svlacionice :doh:
Da ne govorim o principu sto pred tekme ne daje intervjue, ne dozvoljava igracima trening dan pre mec i slicno.
Jos samo pobeda protiv Rumuna ili Litvanaca i eto nas sledece godine u Juznoj Africi. Jos neki dinar da ushtekam i eto i mene sa njima. :avion:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Mislim da je penal čist kao suza. Još su se pojavili neki debili na youtubu koji uporedjuju sa Eduardom i dokazuju kako je mali prevarant nevin :hand:
Posle toga je Italijan celu utakmicu duvao njima u korist. Polomiše naše igrače u prvom poluvremenu namernim udarcima i niko ništa, a većinu kontakata je svirao Francuzima. Jebeš to, bolje i da nije dao penal.

Inače marketing našeg saveza je katastrofa. Razvukli su zastavu za Ginisa, udarili reklamu Delti, i ništa više.
Francuzi nisu osetili ni "p" od pakla, videlo bi se koliko je drugačije da je igrao neki klub. Niko da edukuje ili organizuje navijače, nijednu pesmu nisu napravili, ljudi još ne znaju ni reči himne.
To su idioti, jedino što imaju zaledjinu od dobrih rezultata ali za pobede su zaslužni igrači.

Ne bi ni ono malo zviždanja bilo da su krenuli ranije sa pozitivnom kampanjom. Ja sam video samo apel Milana Jovanovića dva dana pre utakmice i Antićevu poruku dan posle njega. Ta tema je trebalo da se forsira barem mesec dana.

Pantelić me oduševio! Nisu ga zvali da igra ali je došao da ohrabri saigrače. Neko drugi bi se "uvredio". Komentari su mu bili fantastični, čak je i na Acu ostavio utisak i bacio ga u senku :)
Panta :kralj:
Korisnikov avatar
By spliff
nisam siguran za penal... izgleda potpuno drugachije iz dva razlichita ugla
gosha se nije preterano bunio za crveni, verovatno je bilo kontakta...

medjutim nije ni bitno
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by goran
Mislim da je penal čist kao suza.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By spliff
1:0
nikola zigic, 37. min

:kralj:

konachno i nikola da proradi :D
Korisnikov avatar
By spliff
2:0
pantelitj, 50. min

e tek je za njega bio red da proradi :D

:kolo: :kolo: :kolo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!