Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Delete
Originally posted by ^RAY^
Slika
:hail:
Iskreno...odvratni su mi takvi!
Kad se ubacis u BB, mozes da biras da li ces da imas ogromne i ruzne, ili nesto manje, a estetski lepe misice...ja sam ipak za ovu drugu varijantu :lizalica:
da, ja znam d a ti preferiras moje misice! :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Renoir

Iskreno...odvratni su mi takvi!
Kad se ubacis u BB, mozes da biras da li ces da imas ogromne i ruzne, ili nesto manje, a estetski lepe misice...ja sam ipak za ovu drugu varijantu :lizalica:
da, ja znam d a ti preferiras moje misice! :D
E, da , kod tebe su skroz ok misici, takvi mi se svidjaju...loool, nastavim li ovako, mogu ljudi svasta da pomisle, iovako polovina njih misli da sam musko na osnovu postova :lol:
By жњ
Slika
:hail:

ovo je na svu srecu fotoshopovano

ali zato ovo nije :lol: evo ih, dva kralja!!

Slika
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Oh renoir

slobodan sam te uzeti za

licnog trenera

:domino:

e salu na stranu.Pitanje za vas.Jeste li imali problema sa lumbalnom kicmom kada ste radili mrtvo dizanje?Ja sam se sinoc sjebao...:bljak:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
samo devojke kreatinisane da vas podsetim da kreatin povecava apsorpciju vode u svim mishicima a jedan od tih mishica je i srce. tako da vishe od 4-5 nedelja uzimanja kreatina se ne preporucha. rekao mi brat mog muzha- chovek je kardiohirurg.
By ~ Le Saint X ~
Oh renoir

slobodan sam te uzeti za

licnog trenera

:domino:

e salu na stranu.Pitanje za vas.Jeste li imali problema sa lumbalnom kicmom kada ste radili mrtvo dizanje?Ja sam se sinoc sjebao... :bljak:
naravno da me mozes 'unajmiti' za licnog trenera! :)

a plus ti je sto jos dajem i casove francuskog jezika!
Profitiraces!

Ja nikada nisam radio mrtvo dizanje!
Umesto toga radim hiperekstenziju...i nema sanse povrediti se...

U teretani sam se do sada povredio samo jednom i to radeci vezbu za ramena - 'letenje' bucicama...
i od tada vise nisam ni pomislio na tu vezbu!

p.s. ^ray^ ipak, ocekujem tvoju fotku kada se 'napravis' :D
Korisnikov avatar
By ^RAY^
jaooo evo kako je to bilo
podigo sam nekih 40kg u mrtvom dizanju a pre toga sam bio zagrejan tj odradio tri serije ledja i trbusnjake.Posle cetvrtog dizanja ostar bol u lumbosakralnoj kicmi:placko:
kako sam otisao do svlacinonice ne znam.Danas mi je malo bolje ali kada se oporavim necem vise raditi tu vezbu dok dobro ne ojacam duboke misice oko kicme.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ma ja sam se tek upustio u celo to pozoriste zvano TERETANA :ves:
Za nekoliko meseci mislim da cu biti u prilici da vam pokazem svoj torzo:teg:
Što zavlačiš ljude, ti baš imaš fino telo ... :gric:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Hvala kiwi,ali sve je dzaba kad ja nisam zadovoljan
teretana rules:hail:
By Çâðê_DUP

U teretani sam se do sada povredio samo jednom i to radeci vezbu za ramena - 'letenje' bucicama...
kako? sta ti se desilo?
Korisnikov avatar
By Delete
jaooo evo kako je to bilo
podigo sam nekih 40kg u mrtvom dizanju a pre toga sam bio zagrejan tj odradio tri serije ledja i trbusnjake.Posle cetvrtog dizanja ostar bol u lumbosakralnoj kicmi:placko:
kako sam otisao do svlacinonice ne znam.Danas mi je malo bolje ali kada se oporavim necem vise raditi tu vezbu dok dobro ne ojacam duboke misice oko kicme.
E, pazi kad je vise od 75% ljhudi koji su pokusali "na svoju ruku" da rade mrtvo dizanje imalo isti problem. Mrtvo dizanje je inace jako "opasna" vezba za donji deo ledja, pa i stomak ko je ne uradis 100% pravilno. Verovatno si negde napravio neku malu gresku i doslo je do manje povrede. U principu, mozda prvo da nekim drugim vezbama ojacas ledja, pa onda da se bacis na mrtvo dizanje. Poznajem mnoge "jako" momke koji izbegavaju mrtvo dizanje...ti razmisli :)
By жњ
geezee ppl... nemojte preterivati!

slusajte svoje telo i nemojte raditi protiv njega. ja bacam tegove i na najmanji grch, najmanje peckanje misica znaci da se nesto zlopati vise nego sto treba, a ni meni nije do samokaznjavanja. nije za zezanje, pogotovu sto mi se ne pauzira posle mesecima nakon povrede :neznam:
Korisnikov avatar
By Delete

Kod mene je od jedne serije lateralnog nesto pocelo da krcka u ramenima kad sam posle radila...sad izbegavam i LAT. Povremeno uradim neku serijicu sa jako malim tezinama i to je to.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Squat, Deadlift i BB Bench su osnovne vezbe i najopasnije ako preteras sa tezinom ili ako ih ne izvodis pravilno.
Ali to su najbolje vezbe, ukljucuju misice gotovo celog tela i najvise podsticu lucenje hormona rasta. Nemoj ih zaobilaziti kad se oporavis.

ZA deadlift mora da si dobro zagrejan. Necu da dovodim u sumnju tvoje licno znanje, ali iz mog iskustva, ljudi se provrte 2 minuta i smatraju to zagrevanjem. Prsljenova ima 4 klase, povezani su sa 4 grupe misica i moraju da se razmrdaju zasebno svaka grupa.

I najvaznije- radi za sada sa praznom sipkom, dok ne steknes osecaj pravilnosti vezbe. Onda mu ga daj po kilazi.
Mozda si savio ledja ili pognuo vrat- to je dovoljno da kicma napusti optimalni polozaj. Jos kad se to desi pod opterecenjem, imas divni sticaj okolnosti da ti kvrcne kicma.

Za kreatin: Ma to su babske (ili bapske?) price- pa necemo sad da gutamo 60g kreatina dnevno. Sasvim je korisno uzimati kreatin kako je propisano. Proslo je 14 godina od prvih olimpijskih igara na kojima su sportisti (javno) rekli da su ga koristili i 13 godina od kako se pravi u suplementske svrhe. Dosad bismo padali k'o muve da nesto ne valja.

Renoir

sto sporije dobijes misice, sporije ces ih izgubiti!

believe me...idem u teretanu vec 6 godina!
Ovo ne mogu naucno da objasnim, ali gledam sebe i potpuno podrzavam tvoju izjavu. U teretanu idem sporadicno vec 5 meseci, a poslednjih mesec dana nista. I nisam mnogo izgubio.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Renoir, vous êtes (h)omosexuel, naturellement?:zastava:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Originally posted by xyz
geezee ppl... nemojte preterivati!

slusajte svoje telo i nemojte raditi protiv njega. ja bacam tegove i na najmanji grch, najmanje peckanje misica znaci da se nesto zlopati vise nego sto treba, a ni meni nije do samokaznjavanja. nije za zezanje, pogotovu sto mi se ne pauzira posle mesecima nakon povrede :neznam:

Bol je dobar. Obavestava me da sam jos ziv. Bol je moj prijatelj, a mlecna kiselina glasnik mog tela koje trazi jos.
By жњ
grch se ne dobija od mlecne kiseline ;)
By Çâðê_DUP
Ja ne bih da zvucim hvalisavo, vise zabrinuto. Malo mi je neverovatan tako brz napredak u teretani. (a nisam na steroidima)
Prvi put sam se mucila sa najmanjim tegovima, odmah sledeci put, uzimam duplo teze, pa onda jos teze, i ne radim vise sa tegovima, jer su mi svi LAKI. Sto se masina tice, slicno je. Prvo sam radila sa tri plocice, sledeci trening sa cetiri, sledeci odmah sa pet, pa sest ... :uplasen:
ukratko, dosadno mi je u teretani, potreban mi je licni trener da prilagodi trening mome cudljivom telu i psihi (probably), a u Kg nema uslova za tako nesto. Imam zaista jake ruke (mada se to toliko ne vidi, vise su definisane), suplementi mi pomazu u smislu da se prejedam od Whey-a, a sve skupa je toliko skupo, a ja toliko dezorganizovana.
Moracu da promenim strategiju i da povecam kardio, *ebes tegove.
Ja licno volim da se preforsiram, a smesna mi je situacija (leva ruka mi je mnogo slabija od desne, tako da radim sa razlicitim tegovima. Zato bi mi bilo idealno da imam drugaricu u teretani, pa da se uzajamno kontrolisemo, a narocito da torocemo dok vozimo bajs, da vreme brze prodje :lol:
By Çâðê_DUP
inace, whey sam smazala za dve nedelje. :mljac:
By Çâðê_DUP

Kod mene je od jedne serije lateralnog nesto pocelo da krcka u ramenima kad sam posle radila...sad izbegavam i LAT. Povremeno uradim neku serijicu sa jako malim tezinama i to je to.
ja licno najvise volim da radim vezbe za grudi, i ledja. LAT masinu obozavam. inace, mi ljudska bica, imamo sklonost da vezbamo one delove tela koji su nam najjaci, najrazvijeniji.
dok radim vezbu "letenje s buchicama" iliti "buchice lete u nebo" znam da pravilno radim kad mi se gornja usna podigne, otkrivajuci gornje zube (pokusajte to da zamislite), verovatno gadja neki zivac. :lol:
hejtujem tu vezbu, usput da kazem
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
grch se ne dobija od mlecne kiseline ;)
Joj vi i grcevi...nije vam ovo tema o grcevima...a i tek kad osetis da misici bole, tj. odvaljuju i otkazuju, znas da vezba ima efekta. E, sad, to sto ima vise tipova tog "bola" je vec nesto sasvim drugo.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Angelina777
Ja licno volim da se preforsiram, a smesna mi je situacija (leva ruka mi je mnogo slabija od desne, tako da radim sa razlicitim tegovima.
Ako je takav slucaj, pokusaj da jacas samo levu ruku, radi za nju 1-2 ponavljanja vise, jer nije bas ok da ti ni telo,a ni snaga, pa samim i tegovi budu asimetricni.
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Jedan pogresan pokret sa latom i bespovratno ode rame.
By жњ

koliko si ga puta na dan jela? :smeh:

ako si ga tako brzo smazala, nije ni cudo sto kardio nije bio efektivniji
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz

jednom dnevno, neki put dva puta, ali sam pravila izuzetno guste buckurise sa mlekom :evilgiggle:

a kako to? kakve veze ima sa kardiom? ne kazem da mi je tesko da odradim kardio, mogu da vozim i sat vremena bajs, nego mi je dosadan ... neizazovan ... bolje mi je i da radim 15 minuta, a da se preznojim, okrecuci pedale u izuzetno brzom tempu, nego da vozim srednjom brzinom 45 minuta.

izes preparate, bitno je znojiti se ;)
By Çâðê_DUP
Ja licno volim da se preforsiram, a smesna mi je situacija (leva ruka mi je mnogo slabija od desne, tako da radim sa razlicitim tegovima.
Ako je takav slucaj, pokusaj da jacas samo levu ruku, radi za nju 1-2 ponavljanja vise, jer nije bas ok da ti ni telo,a ni snaga, pa samim i tegovi budu asimetricni.
pokusacu da udaram o zid iskljucivo levom rukom :roflmao:
By жњ
joj, ne whey sa mlekom!! ne ne...

mleko em sto goji, em sto usporava transfer proteina do misica :(
By жњ
Originally posted by xyz

jednom dnevno, neki put dva puta, ali sam pravila izuzetno guste buckurise sa mlekom :evilgiggle:

a kako to? kakve veze ima sa kardiom? ne kazem da mi je tesko da odradim kardio, mogu da vozim i sat vremena bajs, nego mi je dosadan ... neizazovan ... bolje mi je i da radim 15 minuta, a da se preznojim, okrecuci pedale u izuzetno brzom tempu, nego da vozim srednjom brzinom 45 minuta.

pa ako jedes vise wheya nego sto treba, i on moze da ugoji.. narocito u kombinaciji sa mlekom. i te kako ima veze sa kardiom ako skontas da sve ono sto si izgubila znojenjem se vraca nazad u guzu sa puno wheya i mleka
By жњ
inace, glutamin je cudo!! upale su se mnooogooo ublazile, tako da sad mogu i vise i bolje da radim. hvaljen bio :hail:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
Originally posted by xyz

pa ako jedes puno wheya, i on moze da ugoji.. narocito u kombinaciji sa mlekom. i te kako ima veze sa kardiom ako skontas da sve ono sto si izgubila kardiom se vrati u guzu sa puno wheya i mleka
da, ali sam obicno whey-om zamenjivala obroke :evilgiggle:

:]

mislim da jednom dnevno, s mlekom, nije strashno, ali poslusacu tvoj savet :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!