Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Posle danasnjeg meca, protiv Pasek (1. kolo Australian opena) :sunce: je popizdeo skroz.
Korisnikov avatar
By Marvin
:smeh:
E, stvarno... čemu ta mašnica?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mašnica je divna. :love: gledao sam meč protiv Tamire i kad sam video "upravo sam došla iz vrtića" mašnicu baš sam se nasmejao. meni se dopada. ali haljina mi se ne dopada, nekako iz daljine kad je snime izgleda ko trudnica.
Korisnikov avatar
By Seaman
Sunce me podsjetio da ova tema postoji.

Ja kao njen veliki fan, dajem doprinos ovoj temi. :D

Jelenu obozavam, njenu igru, sarm, njen osmjeh..Odlicna je! :yay:

Mora jos da radi na servisu, jacini udarca, ali ima vremena.

:teg:
Korisnikov avatar
By Dina
I ja sam ti rekla za ovu temu Mazo :bic:

Jelena igra nocas u tri... Mada sam trenutno radosna zbog Anine pobede. Nadam se da me i moja miljenica Jelena nece razocarati...
Korisnikov avatar
By Dina
Maza mi salje poruke s posla, u koje tacno vreme Jeca igra da navije odmah alarm... Ja jesam fan ali da ustajem u tri nocas ipak... razmislicu :misli:
Korisnikov avatar
By Dina
O Mazo, tebe ce izbaciti sa posla :smeh:

Nadam se da ce Jeca pobediti :fige:

A sad idi na zurku u kafic u povodu Anine pobede, pa kad te izbacuju sa posla da se bar naigras i napevas :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jelena ne može da se pomeri, telo joj se raspada.
Psuje po terenu kako je sve boli... kako ne može na lopticu da se namesti...a igra dublove.

Pametno. Nema šta.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Seaman
Jelenu obozavam, njenu igru, sarm, njen osmjeh..Odlicna je! :yay:
sharmantna je beskrajno a osmeh najlepshi na svetu :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin
Jelena ne može da se pomeri, telo joj se raspada.
Psuje po terenu kako je sve boli... kako ne može na lopticu da se namesti...a igra dublove.

Pametno. Nema šta.
Iskreno, mislim da Jelena bolje igra kad ne pravi pauze. Dubl mecevi ce joj lepo posluziti da vezba smec i servis kao i igru na mrezi. :srbin:
Korisnikov avatar
By Seaman
Mislim da se nije dovoljno odmorila od prosle sezone.
Veceras moram da je gledam. :fige:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jeca prosla u 4 krug i odbranila poene od prosle god. :yay:

Malo me nervirala u 2 setu, ali je u trecem bila na nivou zadatka. :tenis:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nisam gledala ali mi je Maza javio u 5 h 14 min da je Jeca pobedila... uh... Bas sam mogla i jutros da saznam... :tuc:

Ali super za jecu :klap:

Napred Jeecaaaa :trans:
Korisnikov avatar
By mmiki
Moj cale dok jos uvek nije znao kako se zovu (a pitanje je i sad da li zna jer je u toku ubilo se), Ivanovicevu je zvao Vojvodjankom a Jankovicevu Indijankom. :) A zaista ima neku odvratnu facu...... Mada deluje prijatna kao i Ana...
Go Jelena! ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Mog oca i mene Ana podseca na majku kad je bila mlada... Otac navija za nju, a ja ipak vise volim Jecu. Kod majke se pravdam da iako fizicki podseca na nju, nema tu energiju koju je moja majka nosila, pa je Jelena ipak simpaticnija od Ane...

:andjelak:
Korisnikov avatar
By Oziris
Need I say more than da je ja OOBBBOOOOZZAAAAVVVAAAAMMMM!!!!!! Iako mislim da ce puci od Henin u polufinalu, ako stigne dotle, milica moja umorna... :love:
Korisnikov avatar
By Seaman
Konacno jedan mecu u dva seta. :jerry: :jerry:

Ocekuje je tezak mec protiv Serene. :fige:

Jeco, Jeco, Jeco :yay:
Korisnikov avatar
By Dina
Jao sto se Maza nervira dok gleda tenis... samo da znate...

Jutros smo gledali Jecin mec zajedno, plasila sam se da mu ne pozli kad je Minakva :giggle: pocela da joj se priblizava... ali na srecu pobedi...

Jeca, Jeca :klap: :klap: :tenis:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jeleninu protivnicu smo zvali Minakva :D , takodje i mungos i pekinezer. :smeh:
Moram da se nerviram kad igra Jeca, sta cu kad je volim. :love:
Korisnikov avatar
By Dina
Tacnije Maza ju je zvao mungos i pekinezer, ja samo Minakva :giggle: Bila mi je ona draga u proslom mechu, place baka, sestra, mama... svi placu, bas su bili simpaticni... I to sto je rekla da je to za nju kao bajka, obicno za nju navija 5 ljudi sad odjednom 15000. Ali ipak na stanu simpatije, navijala sam za Jecu. Ja se ipak ne nerviram toliko kad navijam...
Korisnikov avatar
By Seaman
Sta cu, takav sam. :lizalica: ZIva vatra. :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Danas je Jelena usla u polufinale Australian opena. :yay:

Serena bundled out by Jankovic
Tue 22 Jan, 03:52 AM

MELBOURNE (Reuters) - Champion Serena Williams was unceremoniously bundled out of the Australian Open quarter-finals by third-seeded Serb Jelena Jankovic on Tuesday.

Williams had been seeking to become the first women's champion to defend her Australian title since Jennifer Capriati in 2002.

"It was an unbelievable match and I'm still shaking," Jankovic said in a courtside interview after the 6-3 6-4 victory.

"I'm really so happy to be in the semis for the first time in Australia. I came here with no expectations and it is amazing to beat the defending champion.

"It doesn't happen every day."

A sluggish Williams, who was unseeded when she won the tournament last year, broke the world number four in the second game of the opening quarter-final on Rod Laver Arena but then went to pieces.

A sluggish Williams, who was unseeded when she won the tournament last year, broke the world number four in the second game of the opening quarter-final on Rod Laver Arena but then went to pieces.

Jankovic broke back immediately and held to level the score at 2-2 and the pair then engaged in a tit-for-tat contest achieving break points only for their opponent to battle back.

Both had seven opportunists each in the first set, but the seventh-seeded Williams was unable to convert any after the initial break while Jankovic took three of hers to win the first set 6-3 on Williams's service.

BLUDGEON SHOTS

Jankovic then jumped out to a 2-0 lead in the second set, before the pair again engaged in breaking each other's serve.

Williams finally held at 3-3 after a game that involved six deuce points before Jankovic held in the next game after a struggle that again ebbed between deuce and advantage points.

Jankovic had the opportunity to serve for the match at 5-3 up only for Williams to bludgeon shots from all parts of the court and break back.

The drama, however, was not finished with Jankovic battling back from 40-15 down on Williams's serve to snatch the match in 99 minutes when Willams's groundstroke sailed wide.

She will now meet the winner of the quarter-final between world number one Justine Henin and fifth-seed Maria Sharapova, who play later on Tuesday.

(Editing by Ossian Shine)
Korisnikov avatar
By Seaman
Sunce tako sam happy zbog Jece.

:klap:

Odigrala je na nivou. To je JJ. :yay:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Kao da je igrala za pokretaca ove teme....pobedila Serenu,usla u polufinale na Spliffov rodjendan.....:)
Korisnikov avatar
By HPLC
Ona je teniserka, sportsita, u tome je, kao sto se vidi i zna, vrlo dobra!

Da li je fizicki privlacna, zavisi sta doticni smatra privlacnim.

Da je graciozna, elegantna i lepa - nije.
By Paranoid Androgynoid
a zasto je ovo radila?! :alikako:
postoje svlacionice, toaleti.. ne kapiram..
i sta je ustvari.. kako je ustvari doslo do toga da mora da menja underwear?! :wtf:

:wow:
impresivno.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!