Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SixtoVidis napravio si jednu gresku kao i mnogi. Dizati noge prilikom samog benca je totalna glupost (izvini ali sam morao da upotrebim rec glupost). Noge igraju jaku vaznu ulogu kada je benc u pitanju a to mozes da pitas i bilo kog power-liftera koji dizu ogromne tezine iz benca a to sve uz pravilnu formu. Sto se tice samih ledja njih cuva forma vezbe koju covek mora da usavrsava na manjim tezinama i onda zaista nema opasnosti. Prelaziti ulicu jeste opsano ali ako znas kako onda je zaista prosto. Ja mrtvo dizanje radim bez kajsa i to sa trenutnom tezinom od 150kg. Mnogi ce reci da je to ludost ali to ce biti samo oni koji nisu culi za intra-abdominalni pritisak. Objavljeno je mnogo radova vezano za tu temu i to je definitivno kljuc kako sacuvati ledja zdravim i jakim prilikom bilo koje vezbe. To je mehanizam koji se prirodno nalazi u telu ali pod uticajem razne stampe i velikih gurua iz oblasti celicnog sporta detalj koji je nekako ispao iz upotrebe. Preslo se na pojaseve i razne druge gluposti a te stvari samo koce prirodne mehanizme organizma i slabe ledja. Ledja nisu nista ako nisu potpuno funkcionalna a kad kazem potpuno tu mislim na mnogo vise stvari.
Kod benca povreda ledja se prevenira flexijom nogu, al kod MD nemas ama bas nista sto moze da sacuva ledja osim tog prirodnog misicnog midera i pravih ledja, a sto je slaba vajda!
Originally posted by FireGoxOh...I know...
Najbolje misice imam ne dupetu![]()
Originally posted by FireGoxKo o cemu-Firegox o njegovom dupetu. Moj cimer i ja se osecamo ugrozeno zbog njega i njegovog dupeta. Kad god nam dodje neki frajer, Firegox se obavezno proseta po stanu u gacicama (on nam je treci cimer). Pa onda kao slucajno udje u sobu. Posto se upozna, obavezno ce ga zasvrbeti kita, pa ce se cackati i namestati istu. Potom ce mu najverovatnije ispasti nesto i morace da se sagne. Dok to bude radio obavezno ce frajeru nabiti u lice svoje (stvarno) izvajano dupe...Originally posted by stefan19
Najbolje misice imam ne dupetu![]()
Originally posted by stefan19
Znaci ovako... Ubedljivo najgora workout mi je ledja i kobra. Znaci to kad moram da radim, kao na vesanje da me neko tera. Najvise me nervira jer su sprave tako glupe da ni ne osetim napor u misicima...
Koja je vasa najgora vezba i zasto?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!