Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Zna li iko nesto o doping-kontrolama za takva takmicenja, koliko su rigorozne i sl.?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Delete
Zna li iko nesto o doping-kontrolama za takva takmicenja, koliko su rigorozne i sl.?
Vrlo rigorozna. Konkretno na ovom takmicenju provere idu na svaka dva dana. Ja se sablaznuo kad sam cuo.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ZvezdasBG
Vrlo rigorozna. Konkretno na ovom takmicenju provere idu na svaka dva dana. Ja se sablaznuo kad sam cuo.

Bas rigorozno!
Verovatno to i jeste razlog zasto su nase tako dobre :minibounce:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Bas rigorozno!
Verovatno to i jeste razlog zasto su nase tako dobre :minibounce:
Dobro je dok ne rade testove na sljivovicu. :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Dobro je dok ne rade testove na sljivovicu. :lol:
Ma i za to cemo mi naci opravdanje...to je dobro protiv treme :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma samo da pokupe neku medalju....drzim palceve i odbojkasima koji tek pocinju borbu. :fige:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Kupper

Sistem takmicenja je najgori, kao 80-ih u mnogim sportovima. Jedan poraz ubi sve sto si dotad uradio. U ostalim postoji mogucnost korekcije, ovde ne.
Glup si kao k*rac!
Korisnikov avatar
By west end
ne treba da cudi stu su plave odbojkasice tako daleko dogurale....niti jedna jedina od njih ne igra u petokraki & partizanu:carica:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
У овом саставу који је отишао у Јапан је ја мислим 7 играчица које су играле и прошле године на неком турниру против Бразилки. За само 66 минута "плаве" су изгубиле 3 сета.... :predaja:

Надам се да су у међувремену сазреле. У прилог нашем пролазу у финале и податак да Бразилке и поред несумњивог квалитета никада до сад нису освојиле наслов светског првака.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
У прилог нашем пролазу у финале и податак да Бразилке и поред несумњивог квалитета никада до сад нису освојиле наслов светског првака.
Bas to me i plasi.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ste culi Acu - 'Izgubili smo samo jednu kad je utakmica bila nocu (za nas). Sve jutarnje smo dobili:)' Lici to na Acu ali je tacno da Brqazilke nisu bile SP ali su bile u finalu.

Ne znam, svasta bih dao da dobijemo:kolo:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Sutra ima da uranim u 6 sati (svakako ustajem jer radim od 7) i gledacu pocetak mecha....nadam se da ce cure skupiti hraborosti i isprashiti brazilke.....Rekoh vec jednom ali ajd' da ponovim.....Zlato stize u Srbiju :srbin: :B
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Morpheus
Sutra ima da uranim u 6 sati (svakako ustajem jer radim od 7) i gledacu pocetak mecha....nadam se da ce cure skupiti hraborosti i isprashiti brazilke.....Rekoh vec jednom ali ajd' da ponovim.....Zlato stize u Srbiju :srbin: :B
Ja bogme necu ni da legnem. :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Jbg. Izgubiše malopre. Prva dva seta su sjebale, a onda se oporavile... Međutim, jbg.
Korisnikov avatar
By sofia
Jbg.Za ova prva dva seta sam izgubila gomilu zivaca,ali sta da se radi...Mislim da ih je trema paralisala.Dok su se sabrale vec je bilo kasno.Valjda ce sutra biti bolje.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Smorio sam se jutros...ali posle razmisljam....dobro je da su i dovde dogurale...svaka im cast.....i dalje mislim da ce medalja (bronzana) biti u Srbiji,nase cure su to definitivno zasluzile. :)
Korisnikov avatar
By spliff
nije ni bronza za bachiti. dapache!
Korisnikov avatar
By mary
Ustala sam u 4h da bih i gledala i uopste mi nije zao! Razbile su Italijanke!!!
Pobediti (sada vec ne) aktuelnog svetskog prvaka na pocetku turnira i na kraju za borbu za medalju, nije mala stvar!
Bilo ih je milina gledati vesele, pune duha i zelje za pobedom!

SVAKA CAST DEVOJKE!!! :hail2:

:zvezda:

Slika

Slika

Slika
By Swanheart
:klap: jbt...dusa mi je ostala na terenu,ne secam se da mi je ovako bilo drago zbog nekog drugog takmicenja
Korisnikov avatar
By IriS
:yay: :yay: :yay:

svaka im čast... nek nastave isto kao njihove kolege odbojkaši, i oni su krenuli u pohod na medalje trećim mestom, ali na EP... one su ipak bile "malo" uspešnije :klap:
Korisnikov avatar
By mary
Suzana Čebić proglasena za najboljeg libera! :yay: :kolo:

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Sjano:klap:Kao reprezentacija SCG,a drze srpsku zastavu:giggle:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Jelena_Bliss
Sjano:klap:Kao reprezentacija SCG,a drze srpsku zastavu:giggle:
Crnogorke nisu igrale, SCG je moralo još sad zvanično da bude zbog papirologije neke njihove, valjda zato što su počele kvalifikacioni ciklus kao SCG pa je krug morao tako i da se zatvori... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!