Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Jelena_Bliss
trcim 5 puta nedeljno oko 40-45 min
Svaka ti čast. Stidim se koliko sam lenj. Bar se penjem uz stepenice i ponekad trčkaram ulicama...:cvece:
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja na žalost ne trčim jer imam izvesnih problema kada je u pitanju izvesni deo mog tela i nadam se da ću uskoro to srediti i prevazići jer smatram da je trčanje izuzetno važno i zamenjuje veći deo vežbi i utiče da se organizam oseća svežije.
Imam utisak da kada budem prošao proces transformacije da ću se toliko istrčati, da ću nadoknaditi svo propušteno vreme u netrčanju :D
No, do tada, radim druge vežbice.
Korisnikov avatar
By anche
imam izvesnih problema, kada je u pitanju izvesni deo mog tela!?
wow... kako to konspirativno zvuci :D

da ne bude offtopic:
razmisljam da potrcim... u zagrljaj nekoj ;)
Korisnikov avatar
By ok_decko
S proleca pa do kraja leta, uvek u drustvu, jer je u suprotnom jako monotono. Svakoga dana, 2.5 do 3 km u pocetku, a kada udjem u formu, 11km, ili oko 45 min. dnevno :)
By Storm
Trčanje naravno može da bude i dosadno, što znaju svi oni koji ne trče, a svesni su toga i oni koji trče.
Zato je dobro stalno menjati treninge i ritam trčanja.
Navodno je to i najefikasnije u borbi protiv sala.
Evo jednog linka gde postoji dobar opis nekoliko različitih vrsta treninga.
:hvala:

http://www.runnersworld.com/article/0,7 ... -0,00.html

P.S.
Link ne radi automatski, moraćete da kopirate celu adresu.
By Paris
Trcala, ali no thanx vise.
Vukla sam povredu kolena nekoliko godina.
Korisnikov avatar
By HARP
Krenuo efektivno na trčanje s obzirom da nema više hladnih dana...
Ima neko da želi da se pridruži? :)
Korisnikov avatar
By Andre87
Ne trcim, ali zato mogu po citav dan da shetam..dok ucim citam i shetam po sobi...ne znam da li to ima veze sa udelom "brzih"(anaerobni metabolizam) i "sporih"(koriste kiseonik) misicnih vlakana.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by FireGox
Krenuo efektivno na trčanje s obzirom da nema više hladnih dana...
Ima neko da želi da se pridruži? :)
Ja krecem cim pocne pravo prolece...
Inace, ja bih ti s e pridruzio i na trcanju i u nekom drugim aktivnostima :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Tričim evo već par meseci posle par godina ( :blush: ) pauze.
Kao i većina ovde- 4,5 km za 30ak minuta. Baš toliko mi prija.

E sad, dva pitanja....
Hoplit & Kiborg to seckanje sprint-umreno-sprint baš ovako gusto treba da se gura? Na svakih par minuta? Nešto mi to nemoguće zvuči. Ja 3,4 puta presečem to neko umreno brzo tračnje sa minut sprinta. To je dovoljno?

I drugo pitanje.
Pročitah negde da je za gubljenje masnih "obložetina" najbolje trčati odmah ujutru, još pre doručka. Objašnjenje beše nizak nivo šećera u kriv (stručan sam za medalju, majka da me poljubi) pa krenu odmah naslage da se troše. I posle toga proteinski doručak. Šta kažete na ovo?
By Storm
Originally posted by Marvin
I drugo pitanje.
Pročitah negde da je za gubljenje masnih "obložetina" najbolje trčati odmah ujutru, još pre doručka. Objašnjenje beše nizak nivo šećera u kriv (stručan sam za medalju, majka da me poljubi) pa krenu odmah naslage da se troše. I posle toga proteinski doručak. Šta kažete na ovo?
Do pre koju godinu nailazio sam samo na takve savete - najbolje trčati na prazan stomak, rano ujutru.
Ali danas su fitnes naučnici (naučnici moš' misliti) krenuli da pričaju drugu priču - ako trčiš na prazan stomak, samo se troše mišići, a salo ništa.
U svakom slučaju - ja ne trčim na prazan stomak.
Korisnikov avatar
By Marvin
E jebem li ih više... stvarno nema smisla... oni što menjaju mišljenja! Na 2 dana.

Samo UH- nikako UH
Mnooogo voća- jedna voćka dnevno maksimum...

Neću više da ih slušam :durenje:
Od sad ću da radim samo šta mi prija (a to gladno trćanje mi svakako ne prija)
By Sportasica
Trcala svaki dan po 3-4 km a sada samo mogu da gledam kako drugi trce :( kada sam kilava
Korisnikov avatar
By Pauceti
Cesto bezim od nekih ljudi ako se to smatra pod trcanje :D
Deonice od 10-100m sve vise od 100m nije vredno pa stanem
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ja se trudim da redovno idem na trcanje tri puta nedeljno (pocnem negde u mart-u) pa dokle me drzi zelja ;) jer to trcanje u prazno me smori ubrzo. Najvise volim da trcim baveci se sportovima sa loptom(kosarka, odbojka, fudbal....a planiram sa drustvom i tenis da pocnem rekreativno da igram) i da vozim bajs. LETI NE SILAZIM SA NJEGA....da 'prostite na izrazu.
Ali trcanje u kome kombinujete razlicite tempove je odlicno !!!
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
Trcim rekreativno, dnevno ok 1500-2000 m , vreme, zavisi od tempa, tempo od raspolozenja i volje ... volim da trcim, oblikuje noge, zadnjicu i dobijes gratis plocice , minus negativna energija = lepo telo i zdrav duh :hail2:
By Sixto
Trcim kad imam vrema al kolena boleeee jebem im mater!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Sixto
Trcim kad imam vrema al kolena boleeee jebem im mater!
Kad si penzioner, k`o i ja :) Mislim da bi bilo divno da ti i ja trcimo zajedno...ako nista drugo, bar cemo imati razumevanja za bolove u kolenima.
By Sixto
pa treba mi neko za trcanje al nikako da navatam nekoga, svi se nesto preseravaju, a ja bi da gruvam fest!
Korisnikov avatar
By topsecret
Da malo vratim temu u vrh. Volim da trcim, na zalost trcim samo leti i to uglavnom sam :smirk: , ono sto "nabacim" zimi leti skidam. Pored toga moze i plivanje ili/i voznja :up:
Korisnikov avatar
By leobg
Trcim svako vece, vikendom vozim bike i tri puta nedeljno teretana. :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja sutra pocinjema sa trcanjem...citam ove vase savete, al stvarno ne znam kako da trcim...mislim, znam ja kako se trci, ali vremenski za pocetnike kako to ide...hm...nisma bas u formi, a treba stomacic skinuti i zategnuti se do maja...

Jel zna neko koliko brzo se trcanjem skidaju kile a a a????
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by one of the people
Originally posted by hlaefdige
rado, ali ja sam u ns....
....samo bih te smorila ionako....em sam spora, em nisam u formi...hehehehehe.... ali sam otvorena za savete...
pocni prvo na 15-20 minuta lakog trcanja
Kad kazes "15 MINUTA LAKOG TRCANJA" mislis 15 MINUTA BEZ PRESTANKA???? :shok:
Korisnikov avatar
By Scorpy
Originally posted by Zaljubljena
Originally posted by one of the people
Originally posted by hlaefdige
rado, ali ja sam u ns....
....samo bih te smorila ionako....em sam spora, em nisam u formi...hehehehehe.... ali sam otvorena za savete...
pocni prvo na 15-20 minuta lakog trcanja
Kad kazes "15 MINUTA LAKOG TRCANJA" mislis 15 MINUTA BEZ PRESTANKA???? :shok:
Mozhda misli na ono shto lichi na hodanje, ali se ne mozhe nazvati hodanjem pa se zove trchanje... [shtagod rekoh]

Da..moram i ja da pochnem! ...ali da bih pocheo da trchim moram da idem ranije da spavam, da se budim ujutro u 8 i onda da idem da trchim [imam neki trip u glavi], i ostvaritju to do kraja meseca, ili bar do 9. marta :D
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam danas trcao za autobusom celih 5m., te sa punim pravom mogu dati svoj doprinos ovoj temi.. :D
By cumpig
Reklo bi se da je sezona trcanja ove godine pocela ranije.
Jos da ja otvorim moju sezonu.
Volim da trcim. I to sam. Bez muzike. Pored reke.
40-50 minuta, a razdaljinu nikako da saznam
Sve vise i vise se mislim da pocnem sa taktikom tempo-sprint-tempo-...
Dosada sam uglavnom isao na izdrzljivost.
Korisnikov avatar
By Zibro
ova tema me podseca na neki nas film u kome neki lik pita doktora zasto danas ima mnogo vise trcanja nego tucanja ... a onda mu doktor objasnjava kako je sexualni cin mnogo kompleksnija aktivnost za koju je za pocetak potrebno dvoje ...

ccc , gluposti :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!