Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by FireGoxJa krecem cim pocne pravo prolece...
Krenuo efektivno na trčanje s obzirom da nema više hladnih dana...
Ima neko da želi da se pridruži?![]()
Originally posted by MarvinDo pre koju godinu nailazio sam samo na takve savete - najbolje trčati na prazan stomak, rano ujutru.
I drugo pitanje.
Pročitah negde da je za gubljenje masnih "obložetina" najbolje trčati odmah ujutru, još pre doručka. Objašnjenje beše nizak nivo šećera u kriv (stručan sam za medalju, majka da me poljubi) pa krenu odmah naslage da se troše. I posle toga proteinski doručak. Šta kažete na ovo?
Originally posted by one of the peopleKad kazes "15 MINUTA LAKOG TRCANJA" mislis 15 MINUTA BEZ PRESTANKA????Originally posted by hlaefdigepocni prvo na 15-20 minuta lakog trcanja
rado, ali ja sam u ns....
....samo bih te smorila ionako....em sam spora, em nisam u formi...hehehehehe.... ali sam otvorena za savete...
Originally posted by ZaljubljenaMozhda misli na ono shto lichi na hodanje, ali se ne mozhe nazvati hodanjem pa se zove trchanje... [shtagod rekoh]Originally posted by one of the peopleKad kazes "15 MINUTA LAKOG TRCANJA" mislis 15 MINUTA BEZ PRESTANKA????Originally posted by hlaefdigepocni prvo na 15-20 minuta lakog trcanja
rado, ali ja sam u ns....
....samo bih te smorila ionako....em sam spora, em nisam u formi...hehehehehe.... ali sam otvorena za savete...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!