Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by spliffTo je ok.
a obashka shto uopshte nije izgledalo kao foot fault...
dodushe prikazivali su samo sa one kamere iza tako da je teshko retji
Originally posted by spliffI ja verujem da se ne dosudjuje svima bas uvek i to jeste problem.
pa to je sasvim ok
ali problem je shto nije svima isto...
ja nisam video da je dosudjen nijedan drugi foot fault na turniru (osim sereni)
Originally posted by MarsFoot fault se ne dosudjuje zbog doskoka. Kad se zavrsi kontakt loptice i reketa, noga moze i metar da udje u polje.
a nikako onako u doskoku ko Serena posle servisa.
Originally posted by LunjaAki igrač napravi foot fault na počecima meča, u toku meča...bilo kojoj fazi meča - sankcionisati po pravilima, da se to u nastavku ne bi ponavljalo.Originally posted by MarsZasto?
NIKOM ne bih sudio foot fault na meč loptu.
Originally posted by MarsMars, meni je zaista jasna tvoja ideja, ne moras da ponavljas. Ali mi nije jasan razlog.Originally posted by LunjaAki igrač napravi foot fault na počecima meča, u toku meča...bilo kojoj fazi meča - sankcionisati po pravilima, da se to u nastavku ne bi ponavljalo.Originally posted by MarsZasto?
NIKOM ne bih sudio foot fault na meč loptu.
Ako se servira lopta koja je potencijalno poslednja u tom meču - batali pravilnik.
Originally posted by LunjaBogamu p oljubim, pa zato što je tenis i UMETNOST, BRE, ne samo brže, jače, bolje...i zato što su meni SVA ČULA napeta u tom trenutku i zadnje što mi treba je neka tupava koreančica sa hipertrofiranim superegom i osećajem za pravdu koja je tog dana rešila da ima svojih 5'' slave!
Mars, meni je zaista jasna tvoja ideja, ne moras da ponavljas. Ali mi nije jasan razlog.
Originally posted by LunjaDa, kapiram. Isto kao i ono da li bi se svi onoliko cimali, od mene do Tadića da nije ubijen Francuz nego Bugarin (ili možda Albanac).
Da li mislite da bi Serena i njemu rekla "da ce mu jebenu lopticu nabiti u jebeno grlo" i ostatak repertoara?
Originally posted by MarsMeni to palo na pamet. Kad sam zamislio situaciju, nisam mogao da zamislim kako njemu preti tim recima. naravno, mozda gresim...Originally posted by LunjaNe vidim zašto ne bi.
Da li mislite da bi Serena i njemu rekla "da ce mu jebenu lopticu nabiti u jebeno grlo" i ostatak repertoara?
Da se možda ne uplaši od njegovih 100 kila?!?
Originally posted by MarsI guess.Originally posted by LunjaBogamu p oljubim, pa zato što je tenis i UMETNOST, BRE, ne samo brže, jače, bolje...i zato što su meni SVA ČULA napeta u tom trenutku i zadnje što mi treba je neka tupava koreančica sa hipertrofiranim superegom i osećajem za pravdu koja je tog dana rešila da ima svojih 5'' slave!
Mars, meni je zaista jasna tvoja ideja, ne moras da ponavljas. Ali mi nije jasan razlog.
Da li sam bio dovoljno subjektivan?
Originally posted by MarsA je l se zalazes i za (nepisano) pravilo da se ne dosudjuje dupla servis greska na mec loptu? Posto je i to bas ruzan nacin da se zavrsi mec.
Ako se servira lopta koja je potencijalno poslednja u tom meču - batali pravilnik.
Originally posted by Mars??
Mislim da ne bi išla ispid "Are you serious?!"...Možda bi joj kombinacija autoriteta MASE (100kg) i namrgođenog lica i možda rasne pripadnosti - oborili nekim čudom adrenalin u krvi i ona se vratila meču.
Al uz onu tupavu facu picolo koreančice sa naočarima, jedino što možeš da pomisliš je da nije dobro videla i da te još zajebava.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!