Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
joooj Kuppi, evo bash htedoh da te pitam sta se deshava sa Maratom :love: gde je nestao, igra li on uopshte....ili izigrava ludilo?!

Sto se zena tiche....Hingisova se DEEEFINITVNO vraca u svoju pobednichku = shampionsku formu (uh kako me ona nervira), tako da nije nerealno ochekivati nju u finalu....
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by zbunjena
Sto se zena tiche....Hingisova se DEEEFINITVNO vraca u svoju pobednichku = shampionsku formu (uh kako me ona nervira), tako da nije nerealno ochekivati nju u finalu....
pa zzena se zato vratila da igra tenis... da osvoji jedini gs koji dosada nije!

zzelim joj sreccu! jednom je igrala u finalu, a na kraju je plakala k'o kisha
Korisnikov avatar
By zboO
..secash se one serve ispod ruke, kada je igrala protiv Shtefi Graf.....kada je 10 hiljada ljudi izvizdalo.....meni je to bio najjachi mech...slepica (ovo kazem zato sto je ne volim :D ) nije znala kako da dodje do pobede, pa servirala na kvarno ali joj ni to nije poshlo za rukom!! ehhh....ja iskreno ne bih volela da ona pobedi (jeb ga)....ali ako pobedi znam da ce biti skroooz zasluzeno, igra fantastichan tenis, i posle velike i teshke povrede ipak se vraca u formu a i sto je najvaznije ima ogromnu volju tako da me nece nimalo iznenaditi ako ona podigne pehar.
Korisnikov avatar
By spliff
da da
i probala je josh jednom. kao stoni tenis :lol:

steffi je :carica:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by brotherxxx
Od 28. maja do 11. juna pocinje drugi GS ove sezone u Parizu :dance:
:klap: Divno!
Kona?no ?u imati uz šta da couch potatoiram.

Uz Hingisovu sam potpuno (tu ?e i glasno navijanje da padne) a Federer i Nadal- prosto ne znam ko me više nervira. Mogli bi da se ispovreðuju ili tako nešto pa da gledam "simpati?nije" finale.
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Marvin
a Federer i Nadal- prosto ne znam ko me više nervira. Mogli bi da se ispovreðuju ili tako nešto pa da gledam "simpati?nije" finale.
na primer Roddick-a :misici: :molise:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Marvin
a Federer i Nadal- prosto ne znam ko me više nervira. Mogli bi da se ispovreðuju ili tako nešto pa da gledam "simpati?nije" finale.
na primer Roddick-a :misici: :molise:
Teško na šljaci ... kad ni na nekom drugom Grand Slam-u (sa bržom podlogom) ne može da uðe u finale...
Korisnikov avatar
By Paki
BORIS PAŠANSKI: Spreman sam za Rolan Garos

Do prošle nedelje najbolji teniser Srbije, a od ove drugi najbolji igra? naše zemlje Boris Pašanski kaže da je u odli?noj formi i da se nada da ?e dobro igrati na Rolan Garosu, koji po?inje 29. maja u Parizu.
- Slede?e nedelje po?inje Rolan Garos i prvi put ?u u?estvovati u glavnom žrebu na ovom turniru. Tamo se igra na šljaci, a ta podloga mi više odgovara. U boljoj sam formi nego što sam bio i ose?am se mnogo spremnije nego do sada - rekao je Pašanski na ju?erašnjoj konferenciji za novinare.

Od po?etka godine 64. teniser sveta je mnogo igrao, išao sa turnira na turnir i u jednom trenutku upao u "rezultatsku krizu".
- Od turnira u Rimu se mnogo bolje ose?am, bolje igram i treniram. Mislim da sam izašaao iz krize. Nadam se da ?e se od Rolan Garosa sve promeniti i da ?u u?i u pobedni?ku seriju - rekao je Pašanski.

Menadžer tenisera Srbije Dušan Jani?ijevi? istakao je da je plan za ovu godinu da Pašanski "dotakne" neku od pozicija izmeðu 35. i 45. mesta na ATP listi, a da sezonu završi oko 60. ili 70. mesta.
- Boris izlazi iz jedne male krize i sasvim sam siguran da ?e ispuniti plan - rekao je Jani?ijevi?.
Najbolji plasman Pašanskog na ATP listi je 55. mesto, tako da je na listi najuspešnijih tenisera Srbije na drugom mestu iza Slobodana Živojinovi?a.

http://www.danas.co.yu/20060524/sport1.html#1
Korisnikov avatar
By broX
Boris na GS-u :iskolacen:

voleo bih da je u takvoj formi kao sto kaze,ali mislim da su za njega jos uvek celendzeri prava stvar
ali daj boze da gresim :ccn:
Korisnikov avatar
By spliff
ja ne znam gde je taj momak uopshte nakupio tolike atp poene :puzzle:

novak je igrao 4 kolo amercan open-a proshle godine, i svashta neshto, a doskora je bio loshije plasiran od borisa

u svakom sluchaju :fige: za sve nashe, ali najvishe ochekujem od ane i novaka :love:
Korisnikov avatar
By Paki
Nakupio je na silnim ?elendžerima koje je ispoosvajao prošle godine... uglavnom je samo njih i igrao, retko koji turnir masters serije ili GS... Jbg, "zaobilaznim" putem je došao u vrh svetskog tenisa... bzvz...
Korisnikov avatar
By broX
evo i rasporeda nasih decaka i devojcica

Boris Pasanski-Viktor Hanesku
Janko Tipsarevic-Julien Benneteau:puzzle:
Novak Djokovic-Luis Horna

Laura Pous Tio:puzzle:-Jelena Jankovic
Ana Ivanovic-Samanta Stosur

btw.Bozoljac prosao kvalifikacije
imacemo cak 7 predstavnika na ovom GS-u :klap: :wow:
Korisnikov avatar
By Kupper
A 'celica sad uci:(

Pashanski - da, na celendzerima po Juznoj Americi, zimus.
Korisnikov avatar
By Kupper
A JJ pocela da igra? Izgubila od Venere jedva na proslom turniru, na ovom sad znam samo da je juce dobila prvi set protiv Kineskinje (ne znam kraj)....ipak se (p)okrece JJ u poslednje vreme.
By Paris
Originally posted by Kupper
A 'celica sad uci:(
Uci but mozda se vrati:potapsava:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by PH. d

Uci but mozda se vrati:potapsava:
to bi bilo lepo :up: :kiss:
Korisnikov avatar
By broX
A JJ pocela da igra? Izgubila od Venere jedva na proslom turniru, na ovom sad znam samo da je juce dobila prvi set protiv Kineskinje (ne znam kraj)....ipak se (p)okrece JJ u poslednje vreme.
predala mec jer joj se zavrtelo u glavi :nesiguran: :predaja:
Korisnikov avatar
By Kupper
predala mec jer joj se zavrtelo u glavi :nesiguran: :predaja:
Pajz sta pricas:mazi: Nije jedina, desava se:blush:
Korisnikov avatar
By spliff
pochelo je pochelo......

federer vecc jebe kevu :tenis:
Korisnikov avatar
By broX
:dance: pobedio je, mada ni onaj klinac nije lose igrao, obzirom da mu je to prvi profesionalni turnir
prava argentinska skola

trenutno igra Ameli
By Paris
Dobice je lako Ameli :) skoro pa kraj :)
Korisnikov avatar
By broX
ali je zato u trecem kolu ceka opasna Jelena J. :smeh:
By Paris
ali je zato u trecem kolu ceka opasna Jelena J. :smeh:
Mislis da ce Jelena stici do 3. kola? :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
uf! zamalo da izgubi moja vrishtuljica :love:
Korisnikov avatar
By Paki
Iz sutrašnjeg Danas-a ( http://www.danas.co.yu/20060529/sport1.html#3 ) :

?ak sedmoro tenisera iz Srbije igra na Rolan Garosu

Bozoljac protiv Pašanskog u 1. kolu

I pre nego što je bilo ko od tenisera iz Srbije startovao na Rolan Garosu ve? sada je sasvim sigurno da ?e naša zemlja imati bar jednog predstavnika u drugom kolu grend slema u Parizu, jer je žrebom odlu?eno da jedan protiv drugog danas u 11 ?asova u prvom kolu igraju Boris Pašanski i Ilija Bozoljac.

Drugi reket Srbije trebalo je da svoj prvi me? igra protiv Viktora Haneskua, ali je Rumun zbog povrede leða u poslednji ?as odustao od u?eš?a na Rolan Garosu, a umesto njega Pašanski ?e igrati protiv jedinog našeg tenisera koji se za mesto u glavnom žrebu izborio u kvalifikacijama. Iako se dobro poznaju Pašanski i Bozoljac nikada nisu igrali jedan protiv drugog, a ko ?e uspeti da proðe dalje zavisi od mnogo ?ega. Pašanski je trenutno 64. na ATP listi i odli?no igra na šljaci, dok je Bozoljac 159. teniser sveta i njegovo najja?e oružje mogao bi da bude odli?an servis. Obojici je ovo prvo pojavljivanje na grend slemu u Parizu. Pobednik ovog me?a u drugom kolu igra?e protiv sedmog nosioca Tomija Robreda koji je ju?e bio bolji od ?eha Tomasa Ziba 6:4, 6:2, 6:2.

Najbolje rangirani teniser Srbije Novak Ðokovi? sutra igra protiv Peruanca Luisa Orne, dok se Janko Tipsarevi? sastaje sa Žilijenom Benetuom. Me? prvog kola sutra igra i 19. nosilac u ženskoj konkurenciji Ana Ivanovi? i to protiv Australijanke Samante Stosir, dok se Jelena Jankovi?, u isto vreme kad i Bozoljac i Pašanski, sastaje sa Španjolkom Laurom Pous Tio.

Rezultati 1. kola:

Žene: Safina (14) - Zvonareva 6:3, 7:5; Sugijama (22) - Danilidu 6:7, 6:0, 6:3; Bartoli (25) - Vedi 6:1, 6:0.
Muškarci: Federer (1) - Hartfild 7:5, 7:6, 6:2; Robredo (7) - Zib 6:4, 6:2, 6:2.
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Paki
Rezultati 1. kola:

Žene: Safina (14) - Zvonareva 6:3, 7:5; Sugijama (22) - Danilidu 6:7, 6:0, 6:3; Bartoli (25) - Vedi 6:1, 6:0.
Muškarci: Federer (1) - Hartfild 7:5, 7:6, 6:2; Robredo (7) - Zib 6:4, 6:2, 6:2.
+ Ameli pobedila Shaughnessy
Sharapova pobedila Washington
Nalbandian pobedio Wawrinku
Henman i Moya prosli dalje
J.J, Boris i Bozoljac igraju sutra
Ana igra u utorak :love: :molise:
Korisnikov avatar
By spliff
izduva pashanski....... kao shto je bilo za ochekivati!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!