Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Kupperne bacati bisere pred svinje!
![]()
![]()
Originally posted by Kuppereto , i ja cu se jednom pojasniti ...
A?![]()
Originally posted by bigirlEvo da ti kazem, uopste nije moj tip, ali mu skidam kapu kao komentatoru.
E kad bi ste vi gejevi bili objektivni...Sve gledate preko izgleda... C c c...
![]()
Originally posted by Kupper
Glasao ali lista je shit (RTS podsite). Za neke nikad cuo a Sarenac prvi, Mihailovski cetvrti, Milojko peti....Uzas.
Evo primere neceg slicnog sto radi Aca, samo sto je ovde rec o NBA. Sport mora da se prati da bi se svi fazoni pohvatali. Ovako napisano, pa jos bez objasnjenja je glupavo, ali to treba cuti u tom trenutku. A Aca je kralj za Kovacica.
Ilija Kovacic:
1. Evo Bishopa, ili svestenika. - (fenomenalno za one koji znaju sta prica)
2. Na levoj strani je Kar, cije prezime se moze prevesti kao Auto-o (covek se zove Carr)
3. (Everton - Liverpul) Ferguson dodaje do Bola.
4. (Ista utakmica u trenutku kad je Ball dobio loptu.) Lopta za loptu.
Originally posted by KupperDone.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=17478
Tema s potpouno istim nazivom. Aj, Zvrle, spoj ih u jednu.
Originally posted by KupperNista....isti smo.Originally posted by ZvezdasBGA?Originally posted by MahnituKoje crno slavlje, to je bre zrelo za dijagnozu!Originally posted by ZvezdasBG
Ne znam ja. Ja prepoznam samo Acu sa B92. Ostale ne prepoznajem.![]()
Btw. 5000-ti post!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta cu ja onda?
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!