Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bar duel sa Liverpoolom! A sta je to zanimljivo u grupi B? :evil:
Korisnikov avatar
By Kupper
@Zvezdas:

Ma salim se:rool: Obe grupe su smrlj.....Ali, ko zna. Anderleht nije pao s kruske, Benfika takodje (mada je Zil Vinsente, ili ko vec, pobedio u prvom kolu usred Lisabona). Ti neces da se ljutis sto sam bajao i na pun mesec, i jos svasta radio ne bi li Celzi ispao u predtakmicenju ( imam prava na to:federi: ) ali ocekujem da ti navijas za Arsenal, tj., bar da se skaces od srece kad jadnici prime gol. Vidis da su slabasni nesto ove godine:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Au....Jel bas moram da navijam za Arsenal? :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vidim niko nista sinoc nije primetio! Au!!!!! :mad:
Da vas podsetim:

Grupa E:
Milan-Fenerbahce 3:1 Placi Blue, placi :lol:
PSV-Shalke 1:0

Grupa F:
Lyon-Real Madrid 3:0 Ovo je trebalo gledati :roflmao: Kako su "najskuplji" izgledali kao neki lokalci sa Bezanije :lol: Bio prenos na TV.
Olympiakos-Rosenborg 1:3

Grupa G:
Chelsea-Anderlecht 1:0 :love: :klap:
Betis-Liverpool 1:2 Takodje izuzetno zanimljiva tekma. Bio prenos na spanskoj TVE

Grupa H:
Partizan, ovaj bre Petrzalka :lol: - Inter 0:1
Rangers-Porto 3:2
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Sasvim o?ekivano je ono što se desilo u Lionu. Barem sa moje ta?ke gledišta. Oduvek sam verovao u snagu tima sa Žerlana. :) Još od utakmica sa Crvenom Zvezdom pred kraj 90ih godina prošlog veka.

Fenerbah?e? Oh well, kako su osvojili titulu, tako igraju i u Jevropi. U prevodu - Galatasaray i Trabzonspor su konza. :D Ali oni nisu u Ligi Šampi(nj)ona ove sezone, tako da otom potom.

Artmedia je nesre?no primila i onaj jedan gol, a ?ujem da Milan Boškovi?, ne?iji portparol, re?e na B92 da je trener Vladimir Weiss primenio Mateusovu taktitu iz Lige Šampi(nj)ona u ovoj utakmici. Šalu na stranu, imali su i sino? luda?ku sre?u, uputili su 2-3 šuta za celu utakmicu ka golu Intera, dok Adriano prosto nije mogao da ubaci loptu u protivni?ki gol.
Korisnikov avatar
By Kupper
Liver:up:, Celzi jedva, na misice:P

Real je bre nikakva ekipa. Prosle godine su bili sto puta jaci. Robinjo tek treba da se dokaze, ostali....a Lion je jaci nego ikada. Klasicno isprasivanje:dancing:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Liver:up:, Celzi jedva, na misice:P

Real je bre nikakva ekipa. Prosle godine su bili sto puta jaci. Robinjo tek treba da se dokaze, ostali....a Lion je jaci nego ikada. Klasicno isprasivanje:dancing:
Bogami i prethodne sezone u ligi sampiona je Lyon rusio sve pred sobom, pa je poklekao kad se odlucivalo penalima. Nadam se da su naucili lekciju. Stvarno su dobri.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bez povreðenog Zidana i suspendovanog Ronalda Real Madrid pretrpeo je pravi debakl (0:3) na gostovanju u Lionu u prvom kolu Lige šampiona, ali to nije previše zabrinulo trenera Vanderleija Luksemburga.

- Nisam zabrinut jer mislim da smo igrali dobro. Bili smo mnogo bolji nego u porazu od Selte (2:3), a jedini problem koji smo imali na ovom gostovanju bilo je nepostizanje gola. To što smo primili tri pogotka ve? u prvom poluvremenu me?a na "Žerlanu" ne govori o sre?i koju je imao francuski prvak, ve? o efikasnosti. U pitanju je dobar tim sa sjajnim veznim redom i fantasti?nim ekspertom za prekide, Žuninjom. Tek sada se vidi koliko nam nedostaju "Zizu" i Ronaldo, odnosno koliko su oni bitni za igru Reala, rekao je strateg "kraljevskog kluba".

Lepo sto je priznao, ali gde mu je sad ona "disciplina" kojom se kurcio, kada je dosao za sefa strucnog staba Reala? :P
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Veceras se igraju i preostali mecevi prvog kola Lige sampiona u kojima se sastaju:

Grupa A:
Rapid Be? - Bajern Minhen
Briž - Juventus

Grupa B:
Sparta Prag - Ajaks
Arsenal - Tun

Grupa C:
Udineze - Panatinaikos
Verder - Barselona

Grupa D:
Viljareal - Man?ester J.
Benfika - Lil

Prognoze? :D
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by ZvezdasBG
Grupa H:
Partizan, ovaj bre Petrzalka :lol: - Inter 0:1
:smeh: :smeh: :smeh: :hail:hail: :hail: :hail:

dakle, prognoze :lol:

Grupa A:
Rapid Be? - Bajern Minhen X (0-2)
Briž - Juventus 1 (2-3)

Grupa B:
Sparta Prag - Ajaks 1 (3+)
Arsenal - Tun 1 (3+)

Grupa C:
Udineze - Panatinaikos X (0-2)
Verder - Barselona 2 (0-2)

Grupa D:
Viljareal - Man?ester J. X (3+)
Benfika - Lil 2 (3+)

Al' sam se nalupetala :lol: .... ajd' bas da vidim :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Svakako derbi vecerasnjih susreta su dve utakmice i to duel izmedju Viljareal-a i Mancestera, kao i duel Verdera i Barse.

Dakle:

Arsenal-Thun, ovde mislim da je sve jasno. Arsenal bez problema. Dakle kec. Kupper svakako moze da odigra i 1-1 :P
U ovom mecu je zanimljiva cinjenica da ce napadac Thun-a Forlan imati priliku za dokazivanjem, iako je svoj debi na Evropskom tlu imao bas u Arsenalu. Posto za njega u Arsenalu nije bilo mesta u prvoj postavi, eto mu sanse da "naplati" starom klubu i da ujedno potvrdi proslogodisnju zlatnu kopacku.

Benfica-Lill, A joj. Iskren da budem NE ZNAM! :D Lil zna na strani itekako da bude nezgodan, sto je pokazao prosle godine u nacionalnom prvenstvu ali opet tekme u ligi sampiona su za mnoge klubove nesto sasvim drugo. Kvote kladionica su uglavnom na strani Benfice, pre svega zbog domaceg terena, mada bih ja preporucio igrati na golove 0-2, ev. 2-3.

Briz-Juventus Ovde neka mrsava dvojka....Juventus igra sigurno najsmorniji fudbal i njegove tekme su zesce opterecenje za moju psihu. Ne bi me zacudio ni X.

Rapid-Bayern Bayern u Bec ide bez svog kapitena Balaka, koji zbog povrede clanka nece igrati, sto bitno umanjuje moc Svaba. Ipak ne verujem da Rapid moze i tako "oslabljenom" Bayernu da dodje glave.

Sparta-Ajax Ovde mi se cini da je prilicno ujednacena sansa i za jedan i za drugi tim. Sparta je uzasno nezgodna kao domacin a i Ajax zna da usere i o uglavnom kad uradi, radi kao gost. Ipak i pored toga igrao bih na 2-ku. A i kvota je do jaja... :D :money:

Udinese-Panathinaikos Ovde kec.

Viljareal-Mancester U. Dakle kao sto rekoh derbi kola. Bicu kvaran ali navijacu za Viljareal. Cisto da vidim opet onu do jaja facu kakvu samo Ferguson zna da napravi kad pukne. :evil: :D Realno, igrao bih 3+

Werder-Barselona Takodje derbi kola. Klose nece veceras nastupiti za Verder ako se ne varam, jer ima siru kolekciju "zutaca", tako da ce napad Verdera predvoditi Valdez. Na sajtu UEFA sam procitao da ce veceras cak obuci zlatne kopacke iste one koje su mu prosle godine bile talicne za prolazak protiv Valensije, kada je zabio dva gola. Ajd da vidimo. :D
Medjutim sa druge strane Verdera ocekuje pravi napadacki pakao! Naime Rajkard ce moci da racuna veceras na kompletan napadacki trio koji cine Ronaldinjo, Guli i magicni Eto. Ipak ocekujem cistu dvojku. Jes da Nemci znaju da budu itekako gadni, narocito u odbrani, Barsa je po meni mnogo kvalitetnija.

Dakle narode uzivacemo veceras....:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Rapid - Bajern 0-1
Briz - Juventus 1-2

Sparta Prag - Ajaks 1-1
Arsenal - Tun 2-1 (jedva)

Udineze - Panatinaikos 3-0 :up:
Verder - Barselona 0-2 (steta)

Viljareal - Mancester 0-0 :doh: (Vilja i dalje dokazuje da je fenomenelan tim sa sve Rikjelmeom)
Benfika - Lil 1-0 (prva pobeda Benfike nad F klubovima) :klap:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rapid-Bayern kao sto rekoh ocekivano. Da je igrao Balak bilo bi najmanje 3:0

Briz-Juventus, takodje ocekivano, iako je Juve mogao da sacuva mrezu a i vidno je poboljsana igra.

Arsenal, pa jebt ako nisam pomislio u jednom momentu da ce puci. Neverovatno... :mad:

Udinese, apsolutno mocno i sigurno.

Verder-Barsa, tekma koju je prenosio B92 super stvarno i velika steta za Verder da onoliko sansi ne ostvari. Ipak Barsa je Barsa...

Viljareal je trebao da pobedi. Pa da ono sranje od mancestera skapira sta je i gde je! Smoooooooooooooor. Mada je bilo do jaja sansi....

Benfika, tek na kraju gol, ali ocekivano bar s amoje strane, i zalim sto nisam igrao kladzu, jer je kvota bila 2.50 :mad:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by ZvezdasBG
Verder-Barsa, tekma koju je prenosio B92 super stvarno i velika steta za Verder da onoliko sansi ne ostvari. Ipak Barsa je Barsa...

Benfika, tek na kraju gol, ali ocekivano bar s amoje strane, i zalim sto nisam igrao kladzu, jer je kvota bila 2.50 :mad:
Barsa je po meni odigrala bas lose,uopste se nisu kretali kako oni to umeju,prvih osam minuta cini mi se imali su onu svoju igru zbog koje su tako i mocni,stalno dodavanje lopte.Posle su se umrtvili jako,pa onda prevelik broj ofsajda,mada ja licno da tvrdim za 5 da nisu bili ofsajdi.
A Benfika mi je zivce pojela,ja sam igrala inace tu 2.50 kvotu,dobila sam 1300 dinara uhhh ali Benfika,92.minut....Majko moja,da sam imala nokte pojela bi ih.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne kazem da je Barsa igrala fantasticno, jer da je bilo tako, Verder bi imao izbusenu mrezu! :lol:
Kazem samo, Barsa je Barsa, i ne moze da se poredi takav tim sa Verderom. Mozda bi bilo bolje da je Verder uspeo da zatrese mrezu Barse, cisto da igra dobije na dinamici. Ovako, boli ih, sa pola snage su pobedili. Ocekivano. Klasa su.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Veceras i sutra se nastavljaju mecevi lige sampiona, a veceras je svakako najzanimljivije na "Old Trafordu", gde Mancester docekuje Benfiku.

Bogami Momci Aleksa Fergusona ce morati veceras (20:00 h B92) dobro da se pomuce, kako bi se koliko-toliko izvadili za onu bruku iz nacionalnog sampionata, kada je sokantno Mancester "pukao" od "nejakog" Blekburna. Pa da Ferguson ne bi doziveo opet pljuvanje i zvizdanje sa tribina, morace veceras ozbiljno da se potrudi. Videlo se na mecu protiv Blekburna da je Mancester mnogo "ranjiviji" nego sto su i najveci skeptici mogli da pretpostave. Medjutim veceras je na redu mec najelitnijeg takmicenja na tlu fudbaleske Evrope. Fergusonu veceras nece biti na raspolaganju povredjeni Nevil, Braun, Hajnce, Kijn, Forcun i Sah, kao i cuveni skandal majstor Vejn Runi, koji je popio kaznu Uefa-e, pa ce morati dve tekme da prati sa tribina. Sa druge strane Benfika ozbiljno "preti", sto se moze videti i po mnogim izjavama koje stizu, kako od igraca, tako i od strucnog staba.
Ferguson je navukao bes navijaca Mancestera pre svega taktikom 4-3-3 koju forsira vec od samog starta sezone, dok navijaci (cini se da su u pravu) traze povratak, kako oni kazu "pobednicke" taktike 4-4-2.
Dakle videcemo veceras u direktnom prenosu, hoce li se Mancester "izvuci", pre svega pred svojom publikom.

Sa druge strane, u ostalim mecevima koji se igraju veceras, Arsenal u Amsterdamu dolazi na "noge" Ajaxu, ali takodje bitno oslabljen jer nece igrati golman Leman i golgeter van Persi koji su popili suspenzije. Takodje u Amsterdamu se nece pojaviti na terenu i Begkamp, Zilbert i mozda najveci problem za Arsenal, njihov najbolji igrac Anri. Sto se Ajaxa tice lose je startovao u Holandskoj ligi, ali ne treba zaboraviti da je Ajax tradicionalno zeznut tim za velike timove, sto svakako protivniku uliva visok stepen nervoze.

Barselona na "Nou Kampu" docekuje Udineze, i opravdano ocekuje da ce posle vecerasnjeg meca, preuzeti lidersku poziciju C grupe. Cini se da su ocekivanja Katalonaca sasvim opravdana, ako se uzme u obzir da Udineze ne moze veceras da racuna na Jakinitu, koji je bio "smrt" u mecu sa Panatinaikosom i zabio mu cak tri gola. Iako je on izuzetno dobar i talentovan igrac, njegov sukob sa upravom Grckog sampiona kao rezultat je proizvelo njegovo neigranje u Spaniji, sto timu Rajkarda izuzetno pogoduje, jer ce imati laksi posao, plus sto se veceras najverovatnije u tim vracaju i Ronaldinjo kao i Deka, koji su propustili jednu utakmicu u spanskoj Primeri.

Juventus docekuje u Torinu Austrijski Rapid, dok ce Bajern pokusati da iskali bes zbog poraza u nacionalnom prvenstvu na Belgijskom Brizu.
Bajern ce veceras konacno biti kompletan, posto se u igru vraca i najbolji igrac Balak. Dakle mislim da pobeda Bajerna ne dolazi u pitanje.
Korisnikov avatar
By Kupper
Poluvremena & kraj:

ManU-Benfika (1-0) 2-1 :klap:
Panatinaikos-Verder (2-1) 2-1 ???
Tun-Sparta (0-0) 1-0 :alikako:
Lil-Viljareal (0-0) 0-0 (ocekivano, steta za Vilju)
Juve-Rapid (1-0) 3-0 :nokti:
Barsa-Udineze (3-1) 4-1 :(
Bajern-Briz (1-0) 1-0 :kafa:
Ajaks-Arsenal (0-1) 1-2 ('fala Bogu i narodu):drama:
Korisnikov avatar
By zboO
man united i arsenal jeeedva....tuga!!

:no: :no:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Trenutni rezultati tekmi od veceras:

Liverpool-Chelsea 0:0(B92) :(
Fenerbahce-PSV 3:0 Au sine... :D
Shalke-Milan 2:2
Real-Olimpiakos 2:1
Rosenborg-Lyon 0:1
Anderleht-Real Betis 0:1
Porto-Petrzalka 2:3 :roflmao:
Inter-Rangers 1:0
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Priznajem! Liverpul je bio mnogo bolji. A ja sam drhtao svih 90 +2 minuta! Ovaj remi, je prvi Celsiju posle duzeg vremena u gostima. No u svakom slucaju, treba imati u vidu da je dosao od aktuelnog prvaka Evrope. Situacija na "Enfildu" je bila mozda i najkriticnija po Celsi od prosle godine. No u svakom slucaju nisam nezadovoljan, ali jesam tuzan.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Petržalka extra tim, du da, du da,
Petržalka super tim, oj du da deeeeeeeeeeeeeej. :jbg: :trampolina:
Korisnikov avatar
By Kupper
Sta da vam kazem kad sam juce pogodio samo Lion i Salke (Celzi nisam igrao zbog malera:D)
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Sta da vam kazem kad sam juce pogodio samo Lion i Salke (Celzi nisam igrao zbog malera:D)
Ali bi opet izgubio, pošto sam siguran da si hteo "1 kao vrata" :deda:

Elem Fenerbahce je pametno odigrao i zveknuo PSV, koji je pre nekih godinu dana "Crvenoj Zvezdi" decu pravio. lol. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Sa prvom recenicom se slazem (tako bi bilo) :(
Sa drugom nikako. Decu pravio? Cccccc....PSV jedva zivu glavu izvukao:rool:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ih, tesko bilo pogoditi sta ce Lyon uraditi! :P
A za Shalke, svaka cast. :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Uostalom ovaj duel Liverpula i Celsija je bio zagrevanje za vikend, kada se igra "repriza" ali ovog puta u okviru Premijer lige. :D
Ima Rafa, da ode izbusen!!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Aha, bas. Gotovi ste unapred:federi:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!