Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperBogami i prethodne sezone u ligi sampiona je Lyon rusio sve pred sobom, pa je poklekao kad se odlucivalo penalima. Nadam se da su naucili lekciju. Stvarno su dobri.
Liver, Celzi jedva, na misice:P
Real je bre nikakva ekipa. Prosle godine su bili sto puta jaci. Robinjo tek treba da se dokaze, ostali....a Lion je jaci nego ikada. Klasicno isprasivanje:dancing:
Originally posted by ZvezdasBG
Grupa H:
Partizan, ovaj bre Petrzalka- Inter 0:1
Originally posted by ZvezdasBGBarsa je po meni odigrala bas lose,uopste se nisu kretali kako oni to umeju,prvih osam minuta cini mi se imali su onu svoju igru zbog koje su tako i mocni,stalno dodavanje lopte.Posle su se umrtvili jako,pa onda prevelik broj ofsajda,mada ja licno da tvrdim za 5 da nisu bili ofsajdi.
Verder-Barsa, tekma koju je prenosio B92 super stvarno i velika steta za Verder da onoliko sansi ne ostvari. Ipak Barsa je Barsa...
Benfika, tek na kraju gol, ali ocekivano bar s amoje strane, i zalim sto nisam igrao kladzu, jer je kvota bila 2.50![]()
Originally posted by KupperAli bi opet izgubio, pošto sam siguran da si hteo "1 kao vrata"
Sta da vam kazem kad sam juce pogodio samo Lion i Salke (Celzi nisam igrao zbog malera:D)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!