Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Skyen
Neka XX ZOI pocnu!!!!

ja inace mrzim ceremonije otvaranja OI, u stvari uvek sa nestrpljenjem ocekujem, a onda se na pola smorim.
Mrzim, dosadno je. Ajd iskreno, jesu Italijani ali deco - nista novo. Pocnem, smorim se brze nego ti, prebacim se na nesto drugo, pa na 'Segrt'.....

Neka ZOI pocnu posle nemastovitih/vec milion puta vidjenih/dosadnih ceremonija.
Korisnikov avatar
By IriS
i meni je otvaranje zaista bilo fenomenalno, pogotovo simulacija ski skaka?a i paljenje olimpijske baklje :wow:

a i slažem se sa ostalim delom posta naše drugarice nedostupne dopisnice Skyen :novinar:
Korisnikov avatar
By AENEAS
vrlo lepa ceremonija otvaranja...posebno isticem detalj sa devetogodisnjom devojcicom koja je pevala italijansku himnu...vrlo emotivan trenutak...
koreografije, scenski efekti i paljenje olimpijske vatre su bili ZAISTA SJAJNI!

detalj sa turiranjem ferrarija su zaista mogli da izostave!
Korisnikov avatar
By Kupper
Vala, mogli su taj detalj sa klinkom da izostave. Ali, OK, samo svako zato mora da ima zasto. Himnu je pevala devojcica zbog...? Udaranja na emocije. Paljenje baklje je bilo do jaja. Emotivno.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ceremonija otvaranja je stvarno bila fenomenalna. Narocito paljenje olimpijskog vatre. A sto se "turiranja" bolida Ferarija tice, meni se bas to dopalo. Uostalom kako moze Torino da se zamisli bez FIAT-a i Ferrarija?! To je maltene zastitni znak tog italijanskog grada.
Sve u svemu cista desetka za organizaciju ceremonije otvaranja. Nadam se da ce i same igre proci u najboljem redu. Znajuci Italijane, ne sumnjam da ce tako i biti.
Korisnikov avatar
By AENEAS
himnu je pevala devojcica zato sto je umela da je otpeva i verovatno zbog toga sta su na dosadasnjim otvarnjima himne pevale uglavnom poznate zvezde itd.
meni je italijanska himna ionako emotivna, bez obzira ko je peva...

svakako bih VRLO RADO utesio onog karabinjera kojem su sinoc oci bile pune suza dok je dete pevalo himnu...

PRVA ZLATNA MEDALJA ZA DEUTSCHLAND! JAWOHL!!!

:love: :klap: :love: :klap: :love: :klap: :love: :klap:
Korisnikov avatar
By Kupper
Druga za Nemce, NA ZALOST. U nordijskoj kombinaciji. Georg Hetih.

Biathlon 20 km:

1. M. Grajs (Ger) 1 promasaj
2. NJKV O.E. Bjorndalen (Nor) 2 promasaja, 16 sec zaostatka - bio OI prvak 2002.
2. Halvard Hanevold (Nor) za pola sekunde ispred Rusa Cepikova) - bio OI prvak 1998 u istoj disciplini.

Nordijska kombinacija:

1. Georg Hetih (Ger) - prvi posle skokova
2. Feliks Gotvald (Aut) - n-ti posle skokova
3. Magnus Moan (Nor) - drugi posle skokova

Sto se otvaranja/zatvaranja tice svako ima neki svoj utisak tako da mozemo da raspravljamo do ujutru dzabe.

Ja, kao i uvek u zimskim sportovima navijam za Norvesku (skoro pa k'o za Zvezdu). Jebi ga, Nemci su danas bili bolji. Mada, u norijskim diciplinama (semu ski skokovima) se sve vrti oko ove dve reprezentacije, u obe konkurecije. Desi se poneki izlet Francuza i Rusa (pre svih mislim na Poarea).
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ja cu pratiti samo hokej. Muska konkurencija. :D Uhmm.... dugo se ceka na zlato vec. :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by BlueUnion
Ja cu pratiti samo hokej. Muska konkurencija. :D Uhmm.... dugo se ceka na zlato vec. :volinevoli:
Bogami jos ce da se ceka:dvaprsta: Ja te tvoje ne da ne podnosim nego....voleo sam ih u ono vreme pre nego sto su poceli da odlaze u NHL. Nemas sta da gledas, ozbiljno:D. Saltuj se ti na nesto drugo:zvizdi:
Korisnikov avatar
By broX
a meni se sinoc pokvario TV :kokice: :evilwait:

a ko ce gledati karling, pre mesec dana se svi palili a sad nista?
Korisnikov avatar
By Kupper
Ko? Me. Sem klizanja i karlinga (finale da). Spremio sam sve sto je potrebno za dok sam na poslu, zanimacije raznih vrsta....

Nosi TV na popravku, sta drugo? Moras:D
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Kupper
Ko? Me. Sem klizanja i karlinga (finale da). Spremio sam sve sto je potrebno za dok sam na poslu, zanimacije raznih vrsta....

Nosi TV na popravku, sta drugo? Moras:D
narucio sam vec drugi
kad pocinje taj karling,samo ne znam kad cu stici da kad radim u poslednje vreme i vikendom? moracu nesto da smislim
:uplasen:
Korisnikov avatar
By Kupper
Razboli se, inace vlada neki virus:angel:
Korisnikov avatar
By broX
Razboli se, inace vlada neki virus:angel:
ili da nadjem neki posao kao sto je tvoj :mama:
Korisnikov avatar
By Kupper
To se ne nalazi. Drugaciji je pristup....Ali, svejedno, samo subotom i nedeljom mogu pre podne da gledam live.
Korisnikov avatar
By AENEAS
VORWÄRTS DEUTSCHLAND!

ja sam apsolutni fan nemacke...ne samo iz razloga sto zivim u toj drzavi, vec zbog toga sto imaju vrhunske sportiste... i jer se JEDINO na nemackom Sport pise velikim slovom...
Hettich me je iznenadio, jer je 6ti na worldcup listi i NIKO nije ocekivao takav trijumf. Napokon zlato u ovoj dispilini. Nemci od 1972 nisu imali zlatnu medalju u nordijskoj kombinaciji.
Greiss je profi vojnik, to me malo nervira, ali me raduje sto je i on odneo zlato.

VORWÄRTS DEUTSCHLAND!

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By spark
e, super su igre, otvaranje, bla bla bla... nemam pojma sta sve gledam, ali gledam i bas se zabavljam... :up:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by BlueUnion
Bogami jos ce da se ceka:dvaprsta: Ja te tvoje ne da ne podnosim nego....voleo sam ih u ono vreme pre nego sto su poceli da odlaze u NHL. Nemas sta da gledas, ozbiljno:D. Saltuj se ti na nesto drugo:zvizdi:
Grecki je direktor reprezentacije. Videcemo jos. :trampolina:
Korisnikov avatar
By Kupper
Vejn? Nisam znao. Dzaba....
Korisnikov avatar
By zboO
joj ja danas prvi put upalila TV....(stidim se)...ali ubola sam pravu stvar...prvo brzo klizanje, a zatim i umetnichko klizanje...

btw...kada startuje hokej??? Jeeeedva chekam!!!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Zenski hokej startovao:D

Sutra gledaj sprint - muski biathlon (negde iza podneva) i u 18.00 brzo klizanje, takodje sprint (kao veceras) ali zene.
Korisnikov avatar
By broX
Zenski hokej startovao:D

Sutra gledaj sprint - muski biathlon (negde iza podneva) i u 18.00 brzo klizanje, takodje sprint (kao veceras) ali zene.
a sta ima zanimljivo prekosutra, stize mi TV????? :eya:
By Storm
Italijani su izgleda potpuno odlepili zbog Olimpijskih igara. Ponos, nacionalizam... baš su simpa.
By the way, da se Srbi tako ponašaju ve? bi zasedao Savet bezbednosti.

Sa druge strane, nas nešto nema u zimskim sportovima.
Kapiram da su to sve skupi sportovi, ali ipak... :neznam:
Korisnikov avatar
By AENEAS
meni je potpun HIT stilizovano malo t u oficijelnom natpisu - torino2006 - neodoljivo me podseca na krst...
mozda umisljam, ali bacite pogled i recite mi svoje misljenje?!

:nokti:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by AENEAS
meni je potpun HIT stilizovano malo t u oficijelnom natpisu - torino2006 - neodoljivo me podseca na krst...

Italija-Vatikan! Zavera! :lol: Ma zezam se, verovatno cista slucajnost. :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Storm
Italijani su izgleda potpuno odlepili zbog Olimpijskih igara. Ponos, nacionalizam... baš su simpa.
By the way, da se Srbi tako ponašaju ve? bi zasedao Savet bezbednosti.

Sa druge strane, nas nešto nema u zimskim sportovima.
Kapiram da su to sve skupi sportovi, ali ipak... :neznam:
Pa pazi bilo gde da se odrzava olimpijada sigurno da bi radio "nacionalni posnos" te zemlje. Trude se Italijani da budu sto bolji domacini sto uostalom i jeste cilj same organizacije. Meni je bilo puno srce kada smo dobili pohvalu od FIBA-e za odlicno organizovano Evropsko prvenstvo u basketu prosle godine. Stvarno je sve bilo na zavidnom nivou. E sad igra nasih je prica za sebe.
Sto se ucestvovanja nasih tice, losi smo mi u zimskim sportovima i sve je to kod nas jos u povoju. Prosto nismo "zimska nacija" i kad pogledas koliko se kod nas ulaze u zimske sportove, dobro je da smo uopste ikoga i poslali u Torino.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by AENEAS

..ovo je super tema za novine tipa Tre?e Oko i Zona Sumraka :nesiguran: Ali kada ?emo ve? o nekim zaverama i promicanje ideologija i religija na igrama ... ?uo sam da su mnogi povezivali crvenu boju (koja je zvani?na boja igara) sa komunizmom, pošto Torino, kao veliko središte industrije, metalurgije i rudarstva ima dosta socijalsti?ko-komunisti?kih pristaša. A možda su baš zato i stavili to t kao krst, da se naðu u sredini na relaciji komunizam-crkva :plavuso:

... MISLITE O TOME :misli:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma ajde bre kakav krst. To je ipak samo logo. Sve sto se ukrsta pod pravim uglom odmah se kapira kao neki verski znak. Daj bre....
OLIMPIJADA je smotra sportista i neka tako i ostane.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!