Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Mars
Meni smeta estradni karakter NBA i agresivnost igre.

Sama kosarka kao sport mi je super, evropska posebno.

:prolece:
NBA je basket sa najboljim potezima na planeti!!!!
Ono sto se tamo moze videti, ne moze nigde....
Praznik za oci....
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Vrhunski smor za gledanje je hokej na travi. Dvoranska varijanta je samo za konjski nokat podnosljivija.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ZvezdasBGNBA je basket sa najboljim potezima na planeti!!!!
Ono sto se tamo moze videti, ne moze nigde....
Praznik za oci....
I to jeste, ali sam po tom pitanju ja tu malo subjektivan (tj zadrt i ogranicen), pa ga zato i ne volim. Egzibicije me odusevljavale nekad, kada sam otkrio NBA i prato neko vreme, posle mi je to postalo uobicajeno...

Sto se fudbala tice-golova, tupljenja i sl... :spin: of kors.
Bice da je stvar u mojoj nestrpljivosti (zivcanosti), jer kako objasniti da vrlo uzivam u DVD "Zvezdo, daj gol! 200 najlepsih golova" :trampolina:

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zvezdo, daj gol! 200 najlepsih golova"[/i] :trampolina:

:lol: :up:
By Paris
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by ParisH.

Meni je kosarka najgluplji sport..narocito NBA liga:glupan:

:vestica:
:spank:
:trep: :kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Moram malo da citiram sebe, a i demantujem...

Rekao sam da mislim kako je svaki sport koristan - ali nije.

Setio sam se da se uvek cudim na atletskim takmicenjima kada na pistu izadju bacacice kladiva, diskova i slicnih rekvizita. Svetlana Krasteva, Setfka Potkoparova ili nesto slicno.

Odkud im ideja da se time bave?!?!

1) Krajnje marginalizovan sport, 2) samo par njih u vrhu mogu da racunaju na neke pare 3) deformises telo!!! 4) posle karijere ti ostanu samo kilogrami, osteceni krvni sudovi, srce, kosti...

Kad sam samo jednom video sta nasa Danijela Curovic mora da pojede za jedan obrok...

Neko trenira kosarku, odbojku, plivanje... pa se bar definise, lici na coveka posle. Ali one bacacice...

E, to mi je najgluplje.

:prolece!:
Korisnikov avatar
By iwancro
slažem se s marsom,totalno glupi sportovi.koji je gušt u tome što baciš kuglu ili nekaj sli?no.bezveze.
ne kužim ni formulu.to mi je totalno dosadno,desetak bolida se vrti u krug i to je to.jedino me mogu uspavati.a i nije neki sport.tu se dokazuje jedino snaga automobila,motora dok je ?ovijekova uloga marginalna,a bit je da se ?ovijek bavi sportom.
:skijanje:

skijaško tr?anje,takoðer nimalo interesantno.:bljak:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by iwancro

ne kužim ni formulu.to mi je totalno dosadno,desetak bolida se vrti u krug i to je to.jedino me mogu uspavati.a i nije neki sport.tu se dokazuje jedino snaga automobila,motora dok je ?ovijekova uloga marginalna,a bit je da se ?ovijek bavi sportom.
A zamisli mene kretena koji sam pre dve godine gledao uzivo u Imoli jednu trku....
Uzas paprena cena ulaznice (110 eura) a vidis ih na mikrosekundu samo kad prodju pored tebe...
Pa opet cekas ceo krug....Zasu....:smeh:Sva sreca pa nisam ja platio kartu....
Korisnikov avatar
By iwancro
Originally posted by iwancro

A zamisli mene kretena koji sam pre dve godine gledao uzivo u Imoli jednu trku....
Uzas paprena cena ulaznice (110 eura) a vidis ih na mikrosekundu samo kad prodju pored tebe...
Pa opet cekas ceo krug....Zasu....:smeh:Sva sreca pa nisam ja platio kartu....

hahaha,dobar si....al si se naužival trke ha??:alexis:
Korisnikov avatar
By Mars
E, stvarno, to je tek :lood: gledati...

Ajde i fudbal, imas pregled celog terena, situacija se, kao sto rekoh-sporo odvija... Ali da blejis na tribinama zbog jednog zzzzzzzzzzzuuummm! i cekas sledeci krug... :iskolacen:

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jesam nagledao sam se box-a gde se menjaju gume, jer sam bio iznad njega.....Pa sam eto imao prilike cak dva puta videti Sumahera.....:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Aaaaa....Odatle onih 10 eura preko 100!!!

Imao si dobar pogled na BOX!

Korisnikov avatar
By Goran Smith
meni je upravo zato kosarka najgluplji sport....zar se na kraju meca kada tvoj tim izgubi u zadnjoj sekundi a pritom je tokom celog meca vodio,ne pitas zasto si uopste gledao,zar je ovo fer/pravda/posteno..osim sto se osecas frustrirano zbog poraza,osecas se i onako sav Pih? mogo si samo zadnjih nekoliko minuta da odledas,ostatak je bilo gubljenje vremena..
a osim toga meni kosarka deluje kao da gledam majmuncice koji skacu po granama...(jel ce sad opomena da me stigne zbog vog "majmuncici'?)
:hail2: nisam jedini :B

:kiss: :friends:

ParisH. - Opomena I ::maca:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

meni je upravo zato kosarka najgluplji sport....zar se na kraju meca kada tvoj tim izgubi u zadnjoj sekundi a pritom je tokom celog meca vodio,ne pitas zasto si uopste gledao,zar je ovo fer/pravda/posteno..osim sto se osecas frustrirano zbog poraza,osecas se i onako sav Pih? mogo si samo zadnjih nekoliko minuta da odledas,ostatak je bilo gubljenje vremena..
a osim toga meni kosarka deluje kao da gledam majmuncice koji skacu po granama...(jel ce sad opomena da me stigne zbog vog "majmuncici'?)
Em si grobarka, em ti basket glup....Ne, ne mnogo imas minusa kod mene....:D
By Paris
Originally posted by goranD
:hail2: nisam jedini :B

:kiss: :friends:

ParisH. - Opomena I : :maca:
jeee prva pa javna:cheer:
:D
By Paris

Em si grobarka, em ti basket glup....Ne, ne mnogo imas minusa kod mene.... :D
ali volem fudbal:grin:
:kiss:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

:kiss: [/quote]

Nedovoljno....Jos neki argument...? :D
By Swanheart
Umetnicko klizanje :pucaodsmeha:
Bilo bi zanimljivo kada bi neko pao.
By Paris

:kiss:
Nedovoljno....Jos neki argument...? :D [/quote]
imam......lizalicu:lizalica:os?
:lol:
Korisnikov avatar
By iwancro
Jesam nagledao sam se box-a gde se menjaju gume, jer sam bio iznad njega.....Pa sam eto imao prilike cak dva puta videti Sumahera..... :lol:
a bar da si imal kaj i za vidit....šumi je za :wcsolja:

al vjerujem da je bio doživljaj...u živo je vjerojatno zanimljivije,atmosfera i to....:panker:
Korisnikov avatar
By ***Olive***
Ne shvatam zasto mislite da je, recimo, golf glup sport.
Golf, po svojoj prilici i nacinu igranja, nudi jedno veliko intelektualno napregnuce, u smislu koncentacije, i potrebna je odredjena mentalna vestina, koja se moze uvezbati.
mene licno, golf vrlo opusta. Za neke ljude je on dosadan, ali postoji jedan veliki takmicarski duh izmedju te "monotonije" ubacivanja loptica u rupu.

Isto tako i bilijar, pa i sah...

Sto se tice polo-a, kriketa... Nije da bas gotivim Britance, pa eto... :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ***Olive***
Ne shvatam zasto mislite da je, recimo, golf glup sport.
Isto tako ja ne shvatam, kako moze nekom fudbal da bude glup sport....
By Бреее!!!
meni ni jedan sport nije glup, vazno je da se rekreiras ... neki vise, neki manje volis, ali da je glup ... :nono:

ja :love: :gol:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Mars
U golfu je podjednako sportskom umecu bitan jos jedan faktor-socijalni.

Prvo-ne moze svako da igra golf. U najvecem broju slucajeva moras da budes clan kluba (na preporuku). Pare se podrazumevaju.

Uz partiju golfa se sklapaju poslovi, ili se, kao - striktno druzis sa tim nekim poslovnim partnerom. Pa se folirate kako ste ortaci. Trudite se da nadjete nesto zajednicko. Da vas drugi vide da ste tim. Da se neka veca riba na okrutnom trzistu ne okomi na vas kad ste tako zajedno. Tome sluzi golf.

<prolece!>
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U golfu je podjednako sportskom umecu bitan jos jedan faktor-socijalni.

Prvo-ne moze svako da igra golf. U najvecem broju slucajeva moras da budes clan kluba (na preporuku). Pare se podrazumevaju.

Uz partiju golfa se sklapaju poslovi, ili se, kao - striktno druzis sa tim nekim poslovnim partnerom. Pa se folirate kako ste ortaci. Trudite se da nadjete nesto zajednicko. Da vas drugi vide da ste tim. Da se neka veca riba na okrutnom trzistu ne okomi na vas kad ste tako zajedno. Tome sluzi golf.

<prolece!>
Sve to sto si napisao je tacno! Ali golf najmanje ima veze sa sportom....Drugim recima rekreacija za matore biznismene....
Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Pa dobro, uteha za one koji bi da se rekreiraju kada im ponestane snage i brzine. A imaju jos fore do saha i domina.

Mislim da jeste sport i to od onih gde covek za protivnika ima iskljucivo sebe. Gde se trudis da stalno budes sve bolji i bolji...

Mislim da bi meni uslo u krv i da bi mi se dopalo, ono lagano setkanje po zelenim livadama, medju vestackim jezercima... Novi Tiger Woods.

<prolece!>
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Hm. Pa dobro, uteha za one koji bi da se rekreiraju kada im ponestane snage i brzine. A imaju jos fore do saha i domina.

Mislim da jeste sport i to od onih gde covek za protivnika ima iskljucivo sebe. Gde se trudis da stalno budes sve bolji i bolji...

Mislim da bi meni uslo u krv i da bi mi se dopalo, ono lagano setkanje po zelenim livadama, medju vestackim jezercima... Novi Tiger Woods.

<prolece!>
Pu, pederu! :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Treba da reagujem na ovo?

<prolece!>
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma uzivaj bre.....zezam se naravno....:friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!