Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Doxar
Beogradska Arena biće ponovo domaćin jednog teniskog spektakla i to već 7. decembra. Kako nezvanično saznaje B92 u najvećoj dvorani u ovom delu Evrope, tog dana biće odigrano nekoliko egzibicionih mečeva, u kojima će učestvovati naši najbolji teniseri. Prema našim nezvaničnim saznanjima učešće su potvrdili Ana Ivanović, Jelena Janković i Novak Đoković, a očekuje se i potvrda Nenada Zimonjića i Janka Tipsarevića.
Za sad nisu poznate sve pojedinosti tog velikog događaja.
Akcija je humanitarnog karaktera, a sredstva koja budu priupljena biće poklonjena u dobrotvorne svrhe.
Lovely. Samo se nadam da ce cene biti malo normalnije od DC-a.

Eto i lepe prilike da De Niro navrati u Beograd. A mozda i Sharapova ili neko treci, ko zna.
Korisnikov avatar
By Sunce
JJ je bila sjajna! :vegi: Baš mi je žao što je Ana izgubila!
Korisnikov avatar
By spliff
Friday, October 5, 2007

Center Court (from 14.00hrs)
1. K.Bondarenko vs. Golovin
2. Jankovic vs. Petrova
3. Henin vs. Dementieva
4. S.Williams vs. Kuznetsova (NB 20.00hrs)
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika

Stuttgart, Germany (October 1): Jelena Jankovic donned a bath towel and headed to the sauna for a commercial shoot for Whirlpool on Monday.

:fige:
Korisnikov avatar
By Lunja
@ Dox

Super za "spektakl" u Areni. Ali, ako bude kao prosli put, Nole vs. Ana, onda no thanx. Samo prava akcija dolazi u obzir - Ana vs. JJ, ili da im dovedu neke iz top 10, ili rvanje u blatu...
Korisnikov avatar
By Oziris
@ Lunja... Jaoooo hvala tiiiii... miiiiiliicaaaa mooooojaaaaa :love:
Korisnikov avatar
By spliff
polufinale... nije hrdjavo. josh kada bi ceca izgubila danas :gatara:
Korisnikov avatar
By svichky
jelena prosla...petrova se povredila ali bitno je da je jeca prosla...dabogda urnisala onu justine vise...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by svichky
...dabogda urnisala onu justine vise...
:molise:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Bogme u prvom setu se Justine muchi

Zasad nema brejka
Korisnikov avatar
By spliff
Saturday, October 6, 2007

Center Court (from 13.00hrs)

1. Henin vs. Jankovic
2. Golovin vs. Kuznetsova
Korisnikov avatar
By svichky
serena je ispala:rida:ali nije dobro igrala zaista...a ako budem gledao jos koji put finale kuznetsova-henin...izmasakriracu ih obe...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ako JJ pobedi Henin, pravimo žurku sa mnogo offtopica. Ako JJ izgubi, samozapaliću se :povez:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ova nesrecna Henin vodi 7:0 u medjusobnim duelima....Mislim da je konacno doslo vreme da se ta nula pretvori u jedinicu.

Go JJ Go JJ

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Izgleda da JJ nema recept protiv ove krave....Ima mech u svojim rukama i jednostavno kao da se preda....Ali mislim da JJ cuva najblje za kraj (Masters u Madridu) kada ce ovu belgijanku razapeti i razvuci po terenu

Justine Henin-JJ 7:6 (5) 7:5
By High Maintenance
Po drugi put javno obecavam da njihove medjusobne duele vise NE GLEDAM...Dobijam suicidalne namere,po zavrsetku...Nije zdravo...

Steta JJ
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Ako JJ izgubi, samozapaliću se :povez:
:burner:

:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Ako JJ izgubi, samozapaliću se :povez:
:burner:

:D
Dobro bi mi došlo kantarionovo ulje, Dermazin krema i slična sredstva za lečenje opekotina. Sunce Sunce isprži!

Golovinka je igrala sjajno protiv KuzNJecove!
Koliko poena sada ima JJ, a koliko Kuzi?
Korisnikov avatar
By Sunce
"I don't know what I have to do to beat her, this is the eighth time she has beaten me," said Jankovic.

"The first set was really tough, we were both playing well.

"I didn't play that well in the tie-breaker, that was a crucial part of the game."

This is the first tournament Henin has played since last month's US Open and Jankovic said the difference was clear to see.

"Justine is fairly fresh here, where as I am tired and the body isn't feeling like it should," said the 22-year-old Serb.

"I had tough matches this week, but I am pleased I matched her for most of the game.

"She always seems to play her best tennis against me, perhaps she will have a bad day soon, so I can finally beat her, I just have to keep working hard."
Korisnikov avatar
By Lunja
JJ je sledece nedelje prva nositeljka na turniru u Bangkoku. :regan: :lood:
http://www.sonyericssonwtatour.com/1/gl ... _draws.pdf (1 MB !)
Je l' ona normalna?! Taj turnir je iz III kategorije (nagradni fond $200.000). Mogla je lepo da igra u Moskvi (Tier I, $1.340.000) - samo dve casovne zone ( :giggle: ) od nase.
Umesto da malo odmori, ili da se skoncentrise na turnire po Evropi, ona ce sad da putuje u Thailand, da bi igrala na nekom tamo osrednjem turniru...

Nadam se da ce odustati! :fige: :molise:
Korisnikov avatar
By Sunce
Da, Jelena igra još dva turnira pre onog završnog. U Bangkoku će još igrati Venus Williams i Shahar Peer!
Korisnikov avatar
By Lunja
Golovinka je igrala sjajno protiv KuzNJecove!
Cim je skinula onu kajletinu od narukvice, o'ma joj se opustila ruka i vidi rezltate!

:wow:

Ladno je upisala dve TOP10 pobede ove nedelje. :fancyklap: Da li je na pomolu i treca? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Sunce
To je zbog narandžaste revolucije! :sunce: Mada, kada se setim kako ju je Ana ugasila, sada mi nikako nije jasno kako snažno sija. :cvece: za Golovinku, opraštam joj kičerice od nakita.

Postaću :deda: dok JJ ne nadje tajni recept za Henin. Mislim da prvo treba da nađe dobrog trenera, da pojača forhend.

@Lunjo, hvala za kantarion ulje! Plikovi su mi narasli!:nope:
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by High Maintenance
Po drugi put javno obecavam da njihove medjusobne duele vise NE GLEDAM...Dobijam suicidalne namere,po zavrsetku...Nije zdravo...

Steta JJ
Pridruzujem ti se, sto zbog zdravlja, a sto zbog toga sto je svaki put sve poznato, samo sto postoje 2 scenarija, pa je tu jedini znak pitanja: da li ce biti 2 ili 3 gusta seta, mada je u zadnje vreme i to sve izvesnije:(
RG tu ni ne racunam, tu bi i Noletu bila mrka kapa protiv Justine, a kamoli nekom zenskom bicu.

Jedina razlika izmedju njih dve je u tome sto pri izlasku na teren Justine zna da ce da pobedi, a Jeca zna da ce da izgubi. Spram toga teniske razlike su minorne.
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!