Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
dantic, a koliko je to dugo dugo dugo? :D
Korisnikov avatar
By Skituljko
Shotokan skoro 9 godina :trep:

Uh al smo se przili, trcali po vrelom pesku, mlatili se nunchakama...
Korisnikov avatar
By Azdaja
kod mene je shotokan skoro 12g. i nisu nam davali nuncake, a nismo ni po pesku trcali :placko:

:lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
pa to je nedovoljno da bi bio dug period... :lol:

;)
Korisnikov avatar
By Skituljko
Jesi se takmicila u borbama ili katama? Mada, cini mi se da je ovo pitanje suvishno... :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Sada sam gledao momke kako vežbaju Džudo dok sam ja bio po drugim spravicama okolo...

Hoću i ja.. :rida:
Korisnikov avatar
By Azdaja
izbrise dante postove, pa ispade da divanim sama sa sobom... :drama:

skituljko, samo u borbama...bejah i 2god u partizanu... :)

korvine, pa pocni i ti :D
Korisnikov avatar
By Skituljko
Koje godine si bila u Partizanu :) Mozda se i znamo hahaha
Korisnikov avatar
By Zibro
molim nekog opakog borca da mi se javi na u2u LOL !!! :lol: :ples: :wundy: :balerina:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by crni90
Originally posted by dukkehjem

ja zeleo jedno vreme krav magu, ali mi je bila mnogo agresivna
krav maga ti je mnogo agresivna? :hmm:
doooobro Slika

duki je aikido praktikant, tako da je po njegovom misljenju krav maga agresivna vestina...

btw dugogodisnji praktikanti znaju biti veriiii dendzeroUs ljudi... ;)

a koja je po tebi agresivna vestina? kad se vec razumes, cisto da pitam :awesome:
Korisnikov avatar
By crni90
a koja je po tebi agresivna vestina? kad se vec razumes, cisto da pitam
mislis zajedno na borilacke vestine i sportove (nisu isto)?
hm :misli: dobro pitanje
sad kad malo bolje razmislim, retko koja je agresivna. sta bi zapravo bilo agresivno? uzeti buzdovan i lupati protivnika po glavi dok mu se mozak ne rasprsne ili vezati protivnika za drvo i chupati mu yaya na zivo :lukavi:to bi bilo agresivno

ali hajde da kazemo da su "agresivni" boks, kickbox, muay thai, BJJ i naravno MMA. tu su jos i judo (nije agresivan, ali je efikasan da smozdis neiskusnog protivnika), ruska sistema, wing chun, combat i ninjutsu. mooozda jos i taekwondo tu spada

pazi, mozes ti da budes ne znam kakav majstor u kineskim i japanskim vestinama, ali protiv iskusnog boksera najbolje bi ti bilo da imas brze noge :namig2:
kad su britanci okupirali kinu, organizovali su borilacke turnire izmedju britanskih osvajaca i domicilnih kineza. britanci su se koristili iskljucivo boksom, a kinezi raznoraznim kinesim vestinama. naravno, britanski borci su uvek odnosili pobedu na tim turnirima :)
ako zelite da budete opasni, samo pichite boks i BJJ
Korisnikov avatar
By crni90
da, da, nemam pojma jer si magijasica :kiss:

pazi da me slucajno ne pobedis sa ovim

''

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by crni90

da, da, nemam pojma jer si magijasica :kiss:

pazi da me slucajno ne pobedis sa ovim

''

:lol: :lol: :lol:

neB ni pokusala... :lol: stra' me :smeh:

na magijasicu me prvo asociralo OVO

''

:cheer:
Korisnikov avatar
By Azdaja
đes gledo?! :D

poVali nam se, ex karatista jel? :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Mah...
I ja se pitam đe sam gled'o.
:shrug:

Pogodila si.
Ex. karatista.
:D

Da se pohvalim, imam plavi pojas...
:smug:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
pitanje nekog ko je potpuno van borilackih sportova:

kad bi se borili vrhunski majstori svojih vestina, ko bi pobedio?

dakle, npr. aikido vs. karate? ko bi tu pobedio?

tajlandski boks vs. obican boks?

itd.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by 4NY K3Y

pitanje nekog ko je potpuno van borilackih sportova:

kad bi se borili vrhunski majstori svojih vestina, ko bi pobedio?

dakle, npr. aikido vs. karate? ko bi tu pobedio?

tajlandski boks vs. obican boks?

itd.

zavisi... :)

eto kako je nastao mma - mesane borilacke vestine, svaki borac iza sebe ima bar 1-2 vestine u kojima je majstor, nadogradjuje se sa ostalim vestinama... mada u poslednje vreme, pojavljuju se momci i devojke koji odmaH krecu sa mma i od pocetka rade sve... :)

a ciste borilacke vestine, kao npr muay thai vs box - mt definitivno...

evo jedan divan primer

muay thai vs taekwondo

''

(ako mene pitas kao osobu koja godinama radi mt, najbolja udaracka borilacka vestina je muay thai :) )

:geisha:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ja sam pre nekoliko godina htela nesto da treniram

najjednostavnije mi je bilo karate ili aikido

i tad su mi objasnili da je aikido bolji, pa ja upisala to

isla mesec dana

zakljucila da borbe, obaranja, udarci i sl. su u potpunom neskladu sa mojim karakterom

batalila
Korisnikov avatar
By Azdaja
u aikidu nema udaraca i borbi, to je klasicna samoodbrana... e sad, ajD zamisli da si upisala nesto "zesce" vazno da si probala, kako ces znati ako ne probas - pozdravljam pokusaj ;)

ne znam, svi smo mi razliciti, toliko je sportova na ovom svetu - svako nadje nesto sto mu se svidja... :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
ko bude pazljivo gledao, mozda nesto i vidi.... :D

''

:rock:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
jesi ti ova poslednja sto je nokautirala onu? :)

btw, jel se meni to ucinilo ili je dozvoljeno da se grize protivnica?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Cleveland-area man killed on Put-in-Bay island

PUT-IN-BAY, Ohio -- A 25-year-old Cleveland-area man was found dead in the woods on Put-in-Bay by family members Tuesday afternoon, two days after he had been reported missing from the resort island.
The body of Phil Masterson, formerly of Westlake, was found behind a rental property about 3 p.m. Ottawa County Sheriff Bob Bratton said a tarp was found next to Masterson's body, but it was unclear whether the tarp had been covering the body when family members found it.
"We determined that he was the victim of a homicide; it was not an accidental death," Bratton said. "We have a person of interest in the case that we have not yet interviewed. I do not want to say how the man died until the autopsy, but there was an awful lot of blood."
Masterson was the son of Georgeanne and Kevin Masterson of Woodpath Trail in Westlake. Contacted by telephone, family members said they were grieving and did not want to talk to the media.
Westlake police said Masterson grew up in the city but had moved to a neighboring community. Masterson graduated in 2004 from St. Ignatius High School, where he was a varsity wrestler.
Bratton said the office was contacted Sunday afternoon by relatives who said the victim and friends and family members were visiting the island over the weekend when he went missing. Put-in-Bay is a popular tourist area, particularly on Labor Day weekend when thousands of people make the trip by boat or ferry.
"Then at 3 p.m. Tuesday, relatives called us and said they found him," Bratton said. "They were very upset and it was hard to understand them. We sent out two investigators, but it was difficult to get them there because of the rough water on the lake. When they got there, they told me what they found and we called in the state BCI [Bureau of Criminal Identification and Investigation]."
Bratton said investigators worked through the night and into the morning and are looking at "two other scenes that could be involved."
Bratton said the body was taken to Toledo for an autopsy. The Lucas County Coroner's Office will not comment on cases it receives from other jurisdictions.
"It's a homicide, but I don't want to say anything beyond that," Bratton said.

http://blog.cleveland.com/metro/2011/09 ... n_put.html

Slika

Uploaded with ImageShack.us

phil :(
By Mockingbird
4NY K3Y napisao:ja sam pre nekoliko godina htela nesto da treniram

najjednostavnije mi je bilo karate ili aikido

i tad su mi objasnili da je aikido bolji, pa ja upisala to

isla mesec dana

zakljucila da borbe, obaranja, udarci i sl. su u potpunom neskladu sa mojim karakterom

batalila
Bože blagi, u kakvu džunglu su to tebe poslali???
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!