Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
But back to Hisense. Nole and Viktor are the only two Serbs left in the singles main draw and WOULDN'T YOU KNOW IT, they're playing each other tomorrow and they're scheduled for Hisense. My prediction? The building collapses and they're both out of the tournament.
Do NOT go near Hisense tomorrow. You've been warned.
Originally posted by IriSNismo cak dojavili ni da Masha menja reket... Zamisli!
e, kad je Viktor prešao u Adidasovo jato?
mislim, raspredate o Jeleninoj čipki na gaćama, a ne dojavite ovakvu vest. straobalno!![]()
Lunjoslava, razočarana sam angažmanom!![]()
Originally posted by Lunjasto ja volim dugme dual I-II, narocito kod sportskih kanala, prebacim i slusam engleze, a ne nase, engleskinja, cak i kad navija (a navija za Jelenu, mada lepo prica i o Ani) cini to mnogo diskretnije
Oziris, bila si jako vredna.![]()
Inace, kako sam se sinoc smorio! Prvo predao Troicki, a onda su se Kuzi i Henin takmicile koja ce da napravi vise gresaka (wtg, Henin!).
A onaj Pesikan, ona budalcina, je smarao sa (pra)istorijom prethodnih "okrsaja" Ceca vs. Juca (16:2 za Jucu, bilo). I on je laaaadno nabrojao SVIH 18 meceva,
j e d a n - p o - j e d a n,
gde su igrale, na kojoj podlozi, koje godine, u koliko setova, koja je pobedila.... SVIH 18!!!!![]()
![]()
Trebalo bi ga zabraniti vec jednom!![]()
Originally posted by LunjaA jos kad pocnu da se gadjaju prezimenima, pa u jednom trenutku kaze prezime na jedan nacin sledeci put na drugi. Kao sto su za govorili Marej pa Mari, pa Voznjacki i Voznaki...
Oziris, bila si jako vredna.![]()
Inace, kako sam se sinoc smorio! Prvo predao Troicki, a onda su se Kuzi i Henin takmicile koja ce da napravi vise gresaka (wtg, Henin!).
A onaj Pesikan, ona budalcina, je smarao sa (pra)istorijom prethodnih "okrsaja" Ceca vs. Juca (16:2 za Jucu, bilo). I on je laaaadno nabrojao SVIH 18 meceva,
j e d a n - p o - j e d a n,
gde su igrale, na kojoj podlozi, koje godine, u koliko setova, koja je pobedila.... SVIH 18!!!!![]()
![]()
Trebalo bi ga zabraniti vec jednom!![]()
Originally posted by Lunja
Originally posted by IriSNismo cak dojavili ni da Masha menja reket... Zamisli!
e, kad je Viktor prešao u Adidasovo jato?
mislim, raspredate o Jeleninoj čipki na gaćama, a ne dojavite ovakvu vest. straobalno!![]()
Lunjoslava, razočarana sam angažmanom!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!