Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Oziris

Aaahhhh, Jagudin... (Ne racunajuci ovu njegovu egzibiciju) Meni je i dalje njegovo klizanje na "Winter" muzickoj temi najbolje musko klizanje ikad... :love:
Ja sam do pola tog nastupa bio razmišljao: "Kako može da pljuje na ledu?!?"

Pa onda druga polovina, relativno impresioniran...

A onda na kraju ono oduševljeno i samozaljubljeno bacanje samim sobom.

Sve u svemu ne nedostaje mi uopšte.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by deran

meni suprotno-i kasnije sam čitao neke analize,i većinom vuku na to šta sam napisao-da je rus pokraden...
Pa znaš kako...Sumnjivo je i to zgražavanje...Kao da je zlato dobio neki tada PETNAESTI na listi i kao da je razlika u kvalitetu ne znam kako velika...a nije...pa de se barata izrazom 'pokraden'.

Onaj naš Elvis Stojko je prednjačio u tome, dosadio i bogu i ljudima šetajući se i tresući se po televizijama objašnjavajući važnost četvorostrukih skoskova.
Korisnikov avatar
By Mars
Inače sam video i držao medalje. Lep osećaj i neverovatno zanimljiva priča oko njih, dizajnu, izradi...
Korisnikov avatar
By Mars
Inače2: otkriće mi je Johnny Weir. U stvari svi su mi bili novi pošto klizanje nisam pratio nekoliko godina. A on me oduševio, prvo nastupom pa onda posebno i na konferencijama za novinare sa koliko je stila izlazio na kraj sa pitanjima o homoseksualnosti.

I jel ste primetili da su mu rotacije za razliku od drugih u cw smeru? :D Sav je wired.

''
Korisnikov avatar
By Mars
A ovo kad je hteo da bude balerina :lol:

I uopšte SJAJAN mi je taj uticaj ruske škole u njegovoj umetnosti.

''
Korisnikov avatar
By IriS
s obzirom da su braća Rusi u pitanju, vrlo moguće da je istina :shrug:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by sofia

ma, nema ovo sanse...
itekako ima... u umetnickom klizanju ne mozes istovremeno biti i amater i profesionalac... samo amateri smeju da se takmice na zvanicnim takmicenjima... retko koji se vrate u amatere nakon sto su vec otisli u profesionalce, a kada se vrate moraju se ponasati u skladu sa pravilima koja vaze za sve amatere...

a Plusenka kanda bas briga... nastavice sigurno da kliza za novac... verovatno mu nije vise stalo do takmicenja
Korisnikov avatar
By sofia
ma i da su Buba Rusi ja odbijam da verujem!
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by IriS

s obzirom da su braća Rusi u pitanju, vrlo moguće da je istina :shrug:
nema to veze s Rusima... Medjunarodna klizacka federacija mu je izrekla zabranu jer je prekrsio pravila koja vaze za sve amatere
By LeDeNa_
Upozoren je par puta ali...

Bas bezbeze....

:( :( :(

nadam se da ce se to ipak nekako resiti.
Korisnikov avatar
By deran
ja se nadam da neće-previše se kurči i nek ide u pro...:srbin:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Prati li tko ove godine EP?

Ja sam uspela da vidim samo deo kratkog programa u muškoj konkurenciji.
Sviđa mi se onaj mini-Plušenko, zvani Artur Gačinski, što je klizao na Pink Floyd. :love:

I mali Amodio je otklizao divno, ali ja se nešto zagledala u bracu Rusa.
Korisnikov avatar
By nsc
uzivam u tome i gledam kad god mogu
sinoc je bio ples i zaista je bilo predivno
veceras su zene pa muskarci, sutra egzibicije
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ja nisam uhvatila pocetak takmicenja - gledala sam dame kratki program i plesne parove slobodni program - moji ljubimci Sinead Kerr/John Kerr osvojili bronzu :yay: mozda su mogli i srebro.... naravno, ja se ne razumem mnogo u to bodovanje, ali ruski par koji je osvojio drugo mesto nije imao bas tako tezak program... ali, dobro, za Sinead i Johna ovo je sjajan uspeh - druga bronza na evropskom

razocarao me Brian - nisam ga gledala, ali cujem da je otklizao bezveze kratki program... jedva cekam veceras da vidim sta ce se tu desiti...

sto se tice dama - Karolina Kostner, koja je bila favorit, takodje je otklizala bezveze - cak 2 pada - i trenutno je na 6. mestu... vodi Kira Korpi iz Finske, koja je otklizala perfektno... posle nje, Ksenija Makarova iz Rusije, a onda Sara Majer za domacine, Svajcarsku.... cujem da se Sara Majer mozda povlaci posle ovoga - bilo bi lepo da osvoji medalju pre nego sto ode...
Korisnikov avatar
By Mars
A kad je sveCko? To možda i prenosi neko ovde...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
krajem marta.... u Japanu, cini mi se...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by nsBeckie

...ali ruski par koji je osvojio drugo mesto nije imao bas tako tezak program...
ja,ali zaista su bili...pa eto...elegantni...više i od šampiona,francuza sa TRI trenera i koreografa...:sunce:
Korisnikov avatar
By deran
dočim mislim da britanci idu na torvil/din sećanje-njena haljina jako podseća na kostim torvilove iz bolera...:)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
aaaaaaaa :yay: :yay: :yay: Brian Joubert sa 7. mesta skocio na 2. nakon fantasticnog slobodnog programa i osvojio srebro - svaka cast... vratio se :yay: - sledeca stanica: svetsko prvenstvo

pobedio je mali Floran Amodio.... oprostite mi na ovome, ali ... he's sooo gay :giggle: ... odlican svakako i u slobodnom programu

trece mesto i bronza - Tomas Verner... koji me nije nesto odusevio, ali sudije izgleda jeste, tako da ... bravo i za njega

sto se tice dama, zlato za Saru Majer - savrsena je bila, mislim da joj je ovo bila izvedba zivota... steta sto joj je to bilo i poslednje takmicenje (tako barem kazu komentatori)... svaka cast, zasluzila je :)
Korisnikov avatar
By deran
meni je i brajan "sooo gay"...:zastava:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Osim što mi se čini da je Amodio stoprocentni gej, učinilo mi se i da sevaju neke ljubavne iskrice između njega i trenera (valjda je to bio trener, je l', onaj čovek sa kojim se onako slatko grlio... nisam baš pažljivo ispratila ovogodišnje takmičenje). :setnja:

Još jedared da pomenem da mislim da će onaj mali Gačinski kroz koju godinu žariti i paliti svetskom figure skating scenom. :love:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dzelajza Rouz

Osim što mi se čini da je Amodio stoprocentni gej, učinilo mi se i da sevaju neke ljubavne iskrice između njega i trenera (valjda je to bio trener, je l', onaj čovek sa kojim se onako slatko grlio... nisam baš pažljivo ispratila ovogodišnje takmičenje). :setnja:
Morozov - on nema koga ne trenira :giggle: - i dame, i muskarce, i parove - jedan od najpoznatijih trenera

meni se cini da sinoc nisi mogao da se ne radujes zajedno sa Amodiom - tako je bio srecan i nasmejan :) - narocito mi se dopalo kako su se Brian i on zagrlili na kraju - cute
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!