Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by brotherxxxNisu, nisam to ni rekao. Samo sam iskoristio prostor da se jos jednom naklonim Anriju. Ali, znas kako, svaki klub koji izbaci Real, plus koji je u losoj formi, zasluzuje sve pohvale.
Ajde sad, nisu ovi tvoji nista posebno pokazali, bar da su 1 gol dali, ali svaka cast
Originally posted by MahnituHm, najbolji komentator u Srbiji i sire - Milan Boskovic sa B92 (bio nekad na BK). Prenosio je i veceras, prenosio je sve dosad utakmice Lige Sampiona (i prosle godine). Ja ga ne bih menjao ne znam za koju lovu..Originally posted by Kupper
Hocu vala....Ko je jedini predstavnik u Ligi ostao sa Ostrva? Slusam:snob:
![]()
![]()
off: ko je komentarisao Barsa-Celsi sinoc? Covek sere za medalju, jebote, zalezeo sam se Nedeljka Kovinjala![]()
![]()
Originally posted by KupperZvezdin potparol? Cekaj, jel to onaj sto mu kosa pada preko ociju? Iliiii postoji i neko treci, neki Aleksandar?Originally posted by MahnituHm, najbolji komentator u Srbiji i sire - Milan Boskovic sa B92 (bio nekad na BK). Prenosio je i veceras, prenosio je sve dosad utakmice Lige Sampiona (i prosle godine). Ja ga ne bih menjao ne znam za koju lovu..Originally posted by Kupper
![]()
![]()
off: ko je komentarisao Barsa-Celsi sinoc? Covek sere za medalju, jebote, zalezeo sam se Nedeljka Kovinjala![]()
![]()
Originally posted by MahnituNe, Milan je uvek dobro obucen i ne pada mu kosa preko ociju. Aci Stojanovicu da (mislim da mislis na njega) ali opet ne mogu da se slozim. To je covek koji ama bas sve zna i koji, jedini, prenosi utakmice kao i svi komentatori na svetu. A i decko je cist mantlepiece (fencysmurfov izum) tako da i da ima neku manu (a nema je:D) sve bi mu bilo oprosteno. Imali smo temu o njima, probaciu da je nadjem. Mislim da bi se s tobom slozila samo bigirl. Ne znam sta ti ovo znaci - Zvezdin portparol. Obojica se ne bave minornim stvarima:POriginally posted by KupperZvezdin potparol? Cekaj, jel to onaj sto mu kosa pada preko ociju? Iliiii postoji i neko treci, neki Aleksandar?Originally posted by MahnituHm, najbolji komentator u Srbiji i sire - Milan Boskovic sa B92 (bio nekad na BK). Prenosio je i veceras, prenosio je sve dosad utakmice Lige Sampiona (i prosle godine). Ja ga ne bih menjao ne znam za koju lovu..Originally posted by Kupper
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by brotherxxxMa mozes da se spremas koliko hoces, ali u nacinu izvestavanja se da osetiti ako neko to radi cisto profesionalno ili ako se to radi jos i srcem kao sto to radi Aca.
najbolji komentator kod nas bez dileme!
bas se vidi da se covek pripremi(ne znam samo gde iskopa sve te informacije), a i vidi se da covek uziva u tome sto radi:klap:
Originally posted by KupperZnam, videla sam malopre, ali sam se ceo dan nadala tom finalu
@ParisH - sad sam video i kostur. Finale Barsa-Milan nije moguc.
Kostur izgleda > Pobednik Lion - Milan sa pobednikom Benfika - Barselona. Lako je sabrati 2 i 2 i videti ko je u drugom kosturu.
Originally posted by KupperPa da bre. Duel izmedju kluba koji ima najvise srece i kluba koji igra ubedljivo najdosadniji fudbal!
A za derbi cetvrtfinala UEFA je proglasila duel Arsenala i Juventusa (Zvrle !!!)![]()
Originally posted by KupperAjde da to nazovemo RAVNODUSNOSCU.Originally posted by ZvezdasBGI ja. Ne volim Barsu. Ali sto mi je drago sto cete i ti i Brat X 'morati' da navijate za Aresnal:D
Za mene ce najzanimljiviji mec biti : BARSELONA-BENFIKA! Svim srcem cu navijati za Benfiku!!!! Samo da Katalonci ispadnu!!!!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!