Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By broX
Ajde sad, nisu ovi tvoji nista posebno pokazali, bar da su 1 gol dali, ali svaka cast
i meni je zao Liverpula,bas steta
ali Milan je razvalio veceras:peva::avalon:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by brotherxxx
Ajde sad, nisu ovi tvoji nista posebno pokazali, bar da su 1 gol dali, ali svaka cast
Nisu, nisam to ni rekao. Samo sam iskoristio prostor da se jos jednom naklonim Anriju. Ali, znas kako, svaki klub koji izbaci Real, plus koji je u losoj formi, zasluzuje sve pohvale.

Za Milan sam sve rekao. Klupcina.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Kupper
Hocu vala....Ko je jedini predstavnik u Ligi ostao sa Ostrva? Slusam:snob:
:hail2: :hail2:

off: ko je komentarisao Barsa-Celsi sinoc? Covek sere za medalju, jebote, zalezeo sam se Nedeljka Kovinjala :lol: :evil:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Mahnitu

off: ko je komentarisao Barsa-Celsi sinoc? Covek sere za medalju, jebote, zalezeo sam se Nedeljka Kovinjala :lol: :evil:
Hm, najbolji komentator u Srbiji i sire - Milan Boskovic sa B92 (bio nekad na BK). Prenosio je i veceras, prenosio je sve dosad utakmice Lige Sampiona (i prosle godine). Ja ga ne bih menjao ne znam za koju lovu..
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kao sto sam i pretpostavio Benfika ode dalje. Neka je. Arsenal prosao ladno...Real je u vecem kurcu nego sto sam i mislio. Milan, ocekivano kao i Lyon....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ZvezdasBG

Odloženo za 14. mart:Inter - Ajaks
Zasto?

Recimo zbog nemogucnosti da Milan i Inter u isto vreme na istom mestu igraju tekmu. ;)
Korisnikov avatar
By Mahnitu

Hm, najbolji komentator u Srbiji i sire - Milan Boskovic sa B92 (bio nekad na BK). Prenosio je i veceras, prenosio je sve dosad utakmice Lige Sampiona (i prosle godine). Ja ga ne bih menjao ne znam za koju lovu..
Zvezdin potparol? Cekaj, jel to onaj sto mu kosa pada preko ociju? Iliiii postoji i neko treci, neki Aleksandar? :neznam: :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper

Zvezdin potparol? Cekaj, jel to onaj sto mu kosa pada preko ociju? Iliiii postoji i neko treci, neki Aleksandar? :neznam: :lol:
Ne, Milan je uvek dobro obucen i ne pada mu kosa preko ociju. Aci Stojanovicu da (mislim da mislis na njega) ali opet ne mogu da se slozim. To je covek koji ama bas sve zna i koji, jedini, prenosi utakmice kao i svi komentatori na svetu. A i decko je cist mantlepiece (fencysmurfov izum) tako da i da ima neku manu (a nema je:D) sve bi mu bilo oprosteno. Imali smo temu o njima, probaciu da je nadjem. Mislim da bi se s tobom slozila samo bigirl. Ne znam sta ti ovo znaci - Zvezdin portparol. Obojica se ne bave minornim stvarima:P

Aj posalji mi u2u da mi lepo razjasnimo o kome pricamo.

@Zvrlence povredjeno - znam, imao sam blond moment kad sam se pitao sto Inter..... :D :shok2:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pretpostavio sam. Al rekoh da ti naglasim. :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Aktuelni prvak Evrope, ekipa Liverpula, sino? je po prvi put pred svojim navija?ima poražena u Ligi šampiona posle me?a sa Valensijom odigranog 2002. godine. Taj poraz od Benfike (0:2) koštao je "crvene" eliminacije iz takmi?enja koje su osvojili prošle sezone, a da nesre?a po doma?e bude ve?a u revanšu osmine finala imali su pregršt šansi za postizanje gola.

Slika
- Ose?ali smo da možemo da nadoknadimo minimalni deficit iz prvog susreta, ali posle silnih propuštenih prilika gosti su postigli gol koji je potpuno promenio tok utakmice. Žao mi je što nas je jedna greška, u jeku naše inicijative, toliko koštala, rekao je strateg Liverpula Rafael Benitez, dok je njegov kolega sa klupe Benfike, Ronald Kuman, dodao:

- Niko, sem nas samih, nije o?ekivao da možemo da doguramo do ?etvrtfinala. Ja, pak, verujem da ovaj tim može i do trofeja.

Po šesti uzastopni put Arsenal je uspeo da sa?uva svoju mrežu u Ligi šampiona što mu je bilo dovoljno da eliminiše slavni "kraljevski klub" iz Madrida u osmini finala. Podvig je ovoga puta utoliko ve?i što je tim sa "Hajberija" igrao bez pet standardnih odbrambenih igra?a, Kola, Kembela, Klišija, Sigana i Lorena.

Slika
- Da mi je neko rekao da ?emo bez toliko odsutnih defanzivaca spre?iti jedan Real Madrid da na dve utakmice postigne gol, teško da bih mu poverovao pre ovih me?eva. Ipak, igra?i koji su branili boje Arsenala odigrali su fantasti?no, i to ne samo u odbrambenim zadacima, ve? i u svim ostalim. Ponosan sam na svoj tim posle ovog uspeha, rekao je Venger.

Šestostruki prvak Evrope u fudbalu, AC Milan, plasirao se meðu osam najboljih ekipa Lige šampiona savladavši Bajern sa 4:1 u revanš-susretu odigranom u Italiji. Impresivna partija "roso-nerih" nije ostavila ravnodušnog njihovog trenera Karla An?elotija.

Slika
- Nesta i Kaladze su briljirali u defanzivi, ali su se ?esto priklju?ivali i našim napada?kim akcijama. Kada pritom ceo vezni red odigra veoma agresivno, a špicevi postignu ?etiri gola, teško je da možete više o?ekivati od vaše ekipe, rekao je strateg AC Milana, kluba koji je u svojoj istoriji sva tri puta bio šampion "starog kontinenta" kada bi eliminisao Bavarce na svom putu ka tronu.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Potparol FK Crvena Zvezda se isto zove Milan Boskovic
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Potparol FK Crvena Zvezda se isto zove Milan Boskovic
Nije valjda da si mislio na njega?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Jebes mi sve ako meni nesto jasno ovdi :lol: :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By broX
Jebes mi sve ako meni nesto jasno ovdi :lol: :ostrisekiru:
:kasalj:

on misli na Acu Engleza
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma da. Aca je remek delo bre.
Korisnikov avatar
By broX
najbolji komentator kod nas bez dileme!
bas se vidi da se covek pripremi(ne znam samo gde iskopa sve te informacije), a i vidi se da covek uziva u tome sto radi:klap:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by brotherxxx
najbolji komentator kod nas bez dileme!
bas se vidi da se covek pripremi(ne znam samo gde iskopa sve te informacije), a i vidi se da covek uziva u tome sto radi:klap:
Ma mozes da se spremas koliko hoces, ali u nacinu izvestavanja se da osetiti ako neko to radi cisto profesionalno ili ako se to radi jos i srcem kao sto to radi Aca.
Korisnikov avatar
By Kupper
Danas odredjeni parovi cetvrtfinala:

Benfika - Barselona
Inter/Ajaks - Viljareal
Arsenal - Juventus
Lion - Milan

Slika
By Paris
Moj tip: Finale Milan-Barsa i pobedjuje Milan :rambo:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ali nista novo sto se Italijana tice. Jos uvek tri od cetiri sa starta su tu. Meni je Milana malo dosta zbog igre koju ne podnosim (o Juventusu i da ne pricam). Ali tipujem kao i ti, tako nesto.

Navijacki, bas bih voleo da se Lion dokopa finala, a potom i Viljareal.

@ParisH - sad sam video i kostur. Finale Barsa-Milan nije moguc.
Kostur izgleda > Pobednik Lion - Milan sa pobednikom Benfika - Barselona. Lako je sabrati 2 i 2 i videti ko je u drugom kosturu.

A za derbi cetvrtfinala UEFA je proglasila duel Arsenala i Juventusa (Zvrle !!!):)
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by ParisH.
Moj tip: Finale Milan-Barsa i pobedjuje Milan :rambo:
ne mogu se oni sastati u finalu kada se sastaju u polufinalu:D

inace Kupper slazem se da Juventus uzasno smara, tako da ovog puta teskog srca navijam za vas :backstab:
By Paris
@ParisH - sad sam video i kostur. Finale Barsa-Milan nije moguc.
Kostur izgleda > Pobednik Lion - Milan sa pobednikom Benfika - Barselona. Lako je sabrati 2 i 2 i videti ko je u drugom kosturu.
Znam, videla sam malopre, ali sam se ceo dan nadala tom finalu :sigh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

A za derbi cetvrtfinala UEFA je proglasila duel Arsenala i Juventusa (Zvrle !!!) :)
Pa da bre. Duel izmedju kluba koji ima najvise srece i kluba koji igra ubedljivo najdosadniji fudbal! :evil: :lol: Pa tako nesto je stvarno greo'ta ne proglasiti za "derbi"! :P :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Za mene ce najzanimljiviji mec biti : BARSELONA-BENFIKA! Svim srcem cu navijati za Benfiku!!!! Samo da Katalonci ispadnu!!!! :mad:
Korisnikov avatar
By Kupper
Za mene ce najzanimljiviji mec biti : BARSELONA-BENFIKA! Svim srcem cu navijati za Benfiku!!!! Samo da Katalonci ispadnu!!!! :mad:
I ja. Ne volim Barsu. Ali sto mi je drago sto cete i ti i Brat X 'morati' da navijate za Aresnal:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I ja. Ne volim Barsu. Ali sto mi je drago sto cete i ti i Brat X 'morati' da navijate za Aresnal:D
Ajde da to nazovemo RAVNODUSNOSCU. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Plodom fantasticne igre, dosad najboljeg igraca utakmice, Dejana Stankovica, Inter, na svom stadionu, vodi 1-0 u revans mecu protiv Ajaksa. Svoju vanserijsku igru krunisao je carskim prodorom i ludackim golom iz poluvoleja:hail2: pocetkom II poluvremena. Podsetimo se da je frst leg izmedju ova dva kluba zavrsen nereseno 2-2.

Tekst sastavio Kupper:D
Korisnikov avatar
By broX
i Internacionale je prosao :rodjendan:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!