Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
MONDIJALSKI DNEVNIK

Po?elo je, po?elo

[size=-1]Mateja Kežman[/size]
Probudio sam se s mišlju kako ?u za samo nekoliko sati biti u Nema?koj, zemlji o kojoj maštam od prvog dana kvalifikacija. Preska?em doru?ak i odmah po?injem pakovanje. Žuri mi se na poprište takmi?enja kojem sam posvetio dve poslednje godine svog profesionalnog života. Ili su to samo prvi simptomi mondijalske groznice? Na ispra?aju hotelsko osoblje i desetak lokalnih Srba, u stvari dve-tri porodice koje su sve vreme priprema u Austriji bile uz nas. Tiho je, možda i previše. Nema veze, glasno je primetio kapiten Miloševi?, "odlazimo u tišini, ali ?emo u?i u istoriju". Slažem se. Odavno imam ose?aj da ?e ova generacija uraditi veliku stvar za naš fudbal i zemlju.
Slede?a stanica je aeorodromska zgrada u Klagenfurtu. Ko se nije razbudio uz jutarnju kafu, jeste na ulazu u JAT-ov avion. Propelerac star, otprilike, tridesetak godina nije ulivao sigurnost. Meðutim, pilot je fenomenalno odradio posao, let je bio prijatan, pa smo u komadu napustili "podmornicu koja leti". I odmah upali u novinarsku "zasedu". Njih stotinak tiskalo se oko reprezentativaca i selektora, do iznemoglosti nas propituju?i o formi, o?ekivanjima, atmosferi, protivnicima, prognozama... Prija mi poštovanje s kojim nas tretiraju, vidi se da nas uzimaju za ozbiljno. Kažem to i izvešta?ima Asa i Marke, španskih sportskih novina, odnosno njihovim kolegama sa holandske državne televizije. Za to vreme, oko 1.000 naših ljudi nam, pesmom, transparentima i zastavama iskazuje dobrodošlicu. I doma?in je u?inio sve da se ose?amo kao kod ku?e. Na raspolaganje nam je dat luksuzan autobus u bojama naše zastave, sa porukom gostoprimstva na srpskom jeziku.
U Bilerbeku isti prijem, s tim što je na gradskom trgu, imam utisak, bilo mnogo više Nemaca. Valjda svi njegovi stanovnici skupili su se u centru te varošice. Gradona?elnica kaže, a njeni sugraðani, dugim aplauzom, potvrðuju da im je drago što ?emo narednih nedelja biti njihovi gosti.
Najzad stižemo u hotel. Zapravo, u fenomenalno opremljen objekat ušuškan u prelepu šumu. Mir nam je preko potreban, a njega ?emo ovde, rekao bih, imati u izobilju. Svako od nas je dobio na raspolaganje jednokrevetnu sobu, ali je ve?ina igra?a insistirala na nastavljanju cimerske prakse. Prvi Dejan Stankovi? i ja. Ne znam šta bi jedan bez drugog. Imali smo sre?e, dele nas samo jedna vrata, pa ?emo stalno biti jedan drugom na oku i usluzi.
Soba Dušana Petkovi?a ostala je prazna. Još od njegovog priklju?enja ekipi, u svemu što je radio i pri?ao ose?ao se nemir zbog negativne reakcije javnosti na Ilijinu odluku da ga povede na Mondijal. Nije izdržao pritisak, sino? je odlu?io da se povu?e. Saopštio je to selektoru i predsedniku Saveza, a onda i nama igra?ima. Uzalud smo ga odvra?ali, ostao je pri svome. Zbog svoje porodice i nas, jer nije hteo da bude uzrok, eventualno, lošoj atmosferi oko reprezentacije. Možda je i u pravu. Otišlo se predaleko. Zar da jedna selektorska odluka bude tema Piramide? U moru važnijih dogaðaja.
No, tu pri?u smo ostavili za sobom. Ništa više ne može i ne sme da nam skre?e pažnju sa posla kojim smo došli u Nema?ku.

http://www.danas.co.yu/20060607/sport1.html#2
Korisnikov avatar
By bigirl
Kad ?e taj petak ve? jednom... :zongler:
Korisnikov avatar
By Paki
Hehehehe, grozni?ica je grozni?ica ..... ;)
Korisnikov avatar
By Paki
[size=-1]7. jun 2006. | 15:32[/size]

Petkovi?: Želeo sam da zaštitim oca

Reprezentativac Srbije i Crne Gore, Dušan Petkovi?, izjavio je u svom obra?anju javnosti da je napustio pripreme državnog tima, kako bi omogu?io svom ocu da na miru spremi tim za Mundijal:
"Ovo je bila moja odluka, da su se drugi pitali sigurno bih ostao sa ekipom. Nisam želeo da u slu?aju neuspeha, glavni razlog bude moje pozivanje u reprezentaciju. Želeo sam da zaštitim oca od iživljavanja tabloida".

On je osudio pisanje pojedinih dnevnih listova u kojima su, kako je rekao, iznete neistine o njegovom angažmanu u reprezentaciju:
"Pisali su da mi je zbog utaje poreza zabranjen ulaz u Nema?ku, a zaboravljaju da ne postoji granica izmeðu Austrije i Nema?ke i da bih problema imao i tokom 10-dnevnog boravka u Austriji. Pisali su da sam se potukao sa selektorom, da sam na poslednjem sastanku tra?io kapitensku traku... Pa, dobro ljudi, da li ste vi normalni ?!"

Petkovi? je reagovao i na komentare pojedinih ljudi iz fudbala, pre svih Dragana Stojkovi?a:
"Iznenadio me je Dragan Stojkovi?, koji je svojim obra?anjem dao zeleno svetlo mnogima za kampanju protiv selektora Petkovi?a i mene. Skandalozno ! Kaže, da više nema uticaj u reprezentaciji. Pa, kada ga je imao, mi smo najve?u fudbalsku sramotu doživeli u me?evima sa Azerbejdžanom".

Dušan Petkovi? se takodje osvrnuo i na reakciju Dragoslava Stepanovi?a, koji je izjavio da ga se ne se?a dok je igrao u Nema?koj:
"Dok sam ja igrao u Nema?koj, Stepanovi? je trenirao naše radnike po fabrikama", rekao je Petkovi?.

On je istakao kako je atmosfera u ekipi izvanredna i najavio da ?e verovatno oti?i u privatnom aranžmanu u Nema?ku, kako bi bodrio reprezentaciju.

http://www.b92.net/sport/mundijal2006/v ... _id=200310
Korisnikov avatar
By Kupper
Uz opasku da je Stepanovic osvajao titulu prvaka Bundeslige N puta, sto sa Ajntrahtom, sto sa nekim drugim klubovima, sto je osvojio Kup UEFA, sto je odlicno, jednu sezonu, vodio Barselonu......OK, ako su oni ti radnici (to je valjda trebalo da bude pezorativno) neka su.

Ko god bio u pravu, a sklon sam da verujem Iliji, sin mu jako lose poceo pricu u zivotu.
Korisnikov avatar
By topsecret
Jedva cekam da mondijal pocne, mozda cemo onda samo da gledamo utakmice.
Korisnikov avatar
By Paki
Na prvoj konferenciji za novinare koju su plavi organizovali u Nema?koj pri?alo se o politici, Dušanu Petkovi?u i susretu sa Holandijom

Najbolja odbrana vs. najbolji napad

Bilerbek - Prva zvani?na konferencija za novinare Fudbalskog saveza SCG u Nema?koj izazvala je ogromno interesovanje - više od 100 predstavnika medija, od kojih je najmanje jedna tre?ina bilo stranaca (najviše Holanðana). U hotelu Vajsenberg, ina?e bazi plavih tokom Mondijala, okupljenim novinarima na raspolaganju su bili trener Goran Stevanovi?, kapiten Savo Miloševi?, Goran Gavran?i? i portparol Aleksandar Boškovi? koji se pre po?etka druženja sa novinarima obratio slede?im re?ima:

- Molim vas da ne postavljate politi?ka pitanja jer ?emo u suprotnom, shodno pravilniku FIFA prekinuti ovu konferenciju za novinare. Njegova molba ili zahtev poštovan je "celih" pet minuta, a onda je dopisnik Rojtersa iz Beograda ipak postavio "politi?ko" pitanje. Sre?om, neprijatna situacija je prevaziðena i druženje sa novinarima je nastavljeno, pa su Stevanovi?, Miloševi? i Gavran?i? odgovarali kolegama i na sportska pitanja. Goran Stevanovi? je pri?ao o atmosferi meðu fudbalerima.

- Od prvog dana postavljeni su jasni ciljevi i bez obzira na sve što se u meðuvremenu dešavalo od toga nismo odustali. Ne nedostaje nam ni ambicija, ni želja, ni strasti, niti entuzijazma, i spremni smo da ostvarimo ono što smo i zacrtali. Što se ti?e odnosa meðu fudbalerima i u celokupnoj ekspediciji mogu da vam kažem da je maksimalno profesionalna. Na pitanje da li ?e brojne povrede u reprezentaciji Holandije uticati i na pripremu naše selekcije za predstoje?i duel, Stevanovi? je odgovorio:

- Holandija je izuzetno kvalitetna selekcija koju ne ?ine samo prvih 11, ve? je to ekipa od 23 vrhunska fudbalera. Mi se moramo spremati za taj me? isto onako kao što smo to ?inili i pre nego što su neki od fudbalera zbog povrede ili koncepcije Van Bastena otpali sa spiska.

Goran Gavran?i?, jedan od stubova odbrane plavih, odgovorio je i na pitanje holandskog kolege da li je naša odbrana spremna da se suprotstavi najboljem napadu.
- Mi smo spremni, to je izvesno, a Holanðani ako zaista imaju najbolji napad, to ?e morati i da dokažu. Predstoje?i me? je test na kojem naša odbrana mora da dokaže da je zaista najbolja, a to sigurno ne?e biti tako lako.

Gavran?i?u je bilo upu?eno i pitanje o atmosferi u timu nakon odlaska Dušana Petkovi?a.
- I pre dolaska Dušana Petkovi?a atmosfera je bila vrlo dobra. Ni nakon njegovog odlaska ona nije bitno poreme?ena, a mislim da su mediji isprovocirali tu aferu. Nama je žao što je on otišao, jer smo ve? dugo vremena prijatelji i teško nam je palo što je taj slu?aj pogodio našeg selektora, ali moramo svi zajedno da idemo dalje.

Holandske kolege su "podsetile" našeg kapitena Miloševi?a na poraz od 6:1 i pitali ga da li sprema "osvetu".
Slika
- Mi od prvog dana imamo jasno postavljen cilj šta želimo. "Osveta" nije u tom planu. Bilo bi mi drago da se na terenu revanširam Holanðanima, ali to je to. Što se ti?e pitanja taktike za duel sa Holandijom tu je nadležan selektor Ilija Petkovi?. Mi fudbaleri se tim problemom ne bavimo niti ?emo komentarisati postavku igre, taktiku za koju se selektor odlu?i.

Kolce tek u polufinalu

Holandske kolege interesovalo je da li je Miloševi? pripremio koreografiju u slu?aju da postigne gol.
- Ne, time se nikada nisam bavio, to je imidž mlaðih kolega, oni su po tome i prepoznatljivi. Li?no najviše volim da gol proslavimo svi zajedno na centru.
- Ako stignemo do polufinala, onda ?emo ispuniti i tu želju, odigra?emo kolce.

------------------------------------------------------------------------------------------------
MONDIJALSKI DNEVNIK

Okreni obrni Holanðani su tu

[size=-1]Mateja Kežman[/size]
Sino? smo odradili prvi trening od dolaska u Nema?ku. Po?etni utisci mi govore da ?e ovo biti jedan od najorganizovanijih Mondijala u istoriji. Sve je u službi nas fudbalera. Do terena stižemo za samo pet minuta autobuske vožnje, teren je sjajno pripremljen, posmatra?i na pristojnoj daljini. Novinari mogu da prisustvuju samo uvodnim minutima rada, dok znatiželjnici imaju slobodu da tu ostanu do kraja. Dele nas, meðutim, visoka žica, stotinak metara brisanog prostora i veliki broj ljudi iz obezbeðenja. Nikada u svom okruženju nisam video toliko ljudi u uniformama i njihovih kolega u civilu. Prate svaki naš korak. Neka, isuviše toga lošeg se desilo prošlih godina, zbog ?ega je doma?in u?inio sve da u?esnike takmi?enja zaštiti od eventualnih neprijatnosti.

Na svoj problem sa kolenom sam odavno zaboravio. Perfektno me sluša, radim sve što i ostali, nisam ni u kakvom zaostatku. Stojkovi? i Basta su nam se tek ovde priklju?ili, ali ne?e im biti potrebno mnogo vremena za adaptaciju. Samo su se ukrcali na "brod" koji odavno plovi, ima navigatora, strogu podelu dužnosti i jasan cilj pred sobom.

Kako današnjim treningom ulazimo u ciklus rada u terminu utakmice, imamo više vremena za spavanje. Maksimalno sam to iskoristio, a onda uživao u odli?no pripremljenoj hrani. Pošto je danas sreda, vreme posta kojeg se ve? izvesno vreme redovno pridržavam, na jelovniku su mi samo morski plodovi, kvalitetna riba i posebna vrsta žitarica. Kao veruju?em ?oveku drago mi je što su mnoge moje kolege shvatile i prihvatile smisao ove vrste uzdržavanja. Sve nas je više.

Ni jutros nisam stigao da pogledam film Karaula. Još od boravka u Feldenu DVD ide od ruke do ruke, ali nikako da doðe do mene. Komentari su mahom pozitivni, pa sam nestrpljiv da ga vidim. Nije bilo vremena ni za posetu, fantasti?no opremljenoj, hotelskoj sobi za zabavu. Pošto sam u tandemu sa Stankovi?em, u "dresu" Milana, na "soniju" odigrao ko zna koji po redu me? sa Ili?em i Ðorðevi?em, koji "nastupaju" za Barselonu, sino? sam posetio ovo carstvo igre i dao sebi oduška.

Gde god bio i ma šta radio, izgleda da ne može da mi proðe dan bez Holanðana. Sa svojim poznanicima iz njihove selekcije sam u stalnom telefonskom kontaktu, a danas sam na kratko popri?ao i sa jednim bivšim holandskim sudijom, s kojim sam ina?e u dobrim odnosima. Bio nam je u poseti sa još jednim predstavnikom FIFA. Sastanak je potrajao dobrih 45 minuta, a tema su bila pravila koja ?e se primenjivati na Mondijalu. Sve ih znamo, ali je uvek korisno podsetiti ih se.

Doneo mi je hrpu holandskih novina, ali ?u ih iš?itati tek posle treninga. Volim da sam obavešten.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Dušan Petkovi? objasnio da je razlog napuštanja plavih otac Ilija

Da li sam kriv što sam selektorov sin?

koji je pre dva dana napustio pripreme reprezentativaca, vratio se u Beograd i ju?e, u prostorijama fudbalskog saveza, pred brojnim predstavnicima "sedme sile" predo?io razloge takvog poteza.
- Isklju?ivo je bila moja odluka da se vratim, a to sam pre svega uradio zbog svog oca, ne zbog pritiska javnosti. Nisam mogao više da gledam koliko mu je teško i koliko pati zbog svega ovoga. Od onog momenta kada me je pozvao i kada sam se priklju?io ekipi video sam da sa njim nešto nije u redu. Nisam mogao više da podnesem da gledam pod kakvim je pritiskom. Znam da sam mu svojim odlaskom skinuo ogromno breme sa srca i da ?e i njemu i svima sada biti lakše - zapo?eo je svoju pri?u Petkovi?.

Nakon dvodnevne bure koja se digla pozivanjem pod nacionalnu zastavu Petkovi?a mlaðeg, ?inilo se da se kona?no sve sleglo i da reprezentacija opet ima mir neophodan pred SP. Dušan je, meðutim, svojim povratkom ponovo uzburkao more i doneo nove oluje.

- Možda se za vas ovde sve sleglo, ali tamo gore nije. Nije to više bila pri?a igra? - selektor, okrenuta je na sasvim drugu stranu. Slobodno mogu re?i da je neko krenuo u otvorenu kampanju mržnje protiv mene i mog oca. Video sam ?emu sve to vodi i rešio da odem. Pri?ao sam sa njim, satima sam u sobi razgovarao sa starijim igra?ima, Dekijem, Savom, Kežmanom... rekao sam im kakva je moja situacija, svima njima je lakše jer im je on samo selektor, ali meni je i otac, nisam više mogao da gledam kako se mu?i. Vratio sam se baš zato da više ne bi bilo pri?a, povoda za nove. Smatram da nisam uopšte ni bio tako važan, ja sam tamo poslednji došao, evo, prvi i otišao odande, nije bilo potrebe za svim ovim, ali neko o?igledno misli druga?ije - isti?e Petkovi?, koji se osvrnuo i na stalno uporeðivanje njegovog sa ostalim imenima koja su, prema mišljenju javnosti pre njega zaslužila poziv u nacionalni tim.
Slika
Nisam mogao da gledam oca kako se mu?i: Dušan Petkovi?
- Fudbaleri ?ija imena su spominjana onog trenutka kada sam pozvan u reprezentaciju su igra?i koji su, pre svega, stariji i od mene i koji pet -šest godina nisu ni pozivani u nacionalni tim. Ne želim nikog da prozovem ili uvredim, ali smatram da sam zaslužio da putujem na SP, jer sigurno je neko u meni prepoznao kvalitet kad su me pozvali. Ne se?am se da su se Stepanov ili Krasi? spominjali onda kada sam pozvan, pa i oni koji nisu igrali, bili povreðeni ili nisu imali klub sad su u Nema?koj, samo sam ja predstavljao problem. Pa zar sam ja kriv što sam selektorov sin - kategori?an je Petkovi?.

Meðutim, argumenti kojima se 32-godišnji fudbaler poslužio "ne piju vodu" pošto se jednostavnim pogledom na biografije tih igra?a da utvrditi da su Biševac, Lukovi?, Kova?evi?, Lomi?, Baša, Ivanovi?, ?irkovi?, pa ?ak i Mladenovi? po nekoliko godina mlaði od njega, što ga odmah stavlja u inferiornu poziciju.

Na kraju, fudbaler OFK Beograda priznaje da je možda pogrešio što se vratio, ali isto tako smatra da nije ništa strašno što ?emo na SP biti jedina reprezentacija sa 22 igra?a. "Ne mislim da ?emo ispasti smešni jer putujemo sa 22 fudbalera. Štaviše, taj 23. igra? i nije toliko bitan, problem bi nastao kada bi neko iz prvih 11 napustio tim. Ovako, mislim da ne?e biti problema. Znam da sam možda pogrešio što sam se vratio, jer svakome je san da ode na Svetsko prvenstvo, a meni je taj san prekinut, oduzet. Poželeo sam momcima i stru?nom štabu sre?u, a naravno, bodri?u ih sa tribina. Ma i da sam kao 23. otišao na Mondijal i presedeo sve vreme na tribinama sa zastavicom u rukama, bio bih neizmerno sre?an. Ovako, sve se završilo na prili?no ružan na?in, ali meni je puno srce jer znam da me ti momci poštuju i da su mi prijatelji", završava svoju mondijalsku pri?u Dušan Petkovi? i pre nego što je po?eo da je živi.

http://www.danas.co.yu/20060608/sport1.html#3
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by topsecret
Jedva cekam da mondijal pocne, mozda cemo onda samo da gledamo utakmice.
I ja vala. Mesec dana me nema....Citao sam danas sve ovo sto Paki copy/pastuje i sve ostalo do cega mogu da dodjem ali sve vise kapiram kako me sve manje zanima ko sta ima da kaze, ko je kome kresuo trenera, drugog golmana....
Korisnikov avatar
By bigirl
Još nešto više od 24h... :gricka_usnu:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Još to?no 16h i 48min .. can't wait :uplasen:

Raspored utakmica za danas:
Slika

Stanje u kladionicama:
Slika

Upla?ujem danas na Poljsku i Njema?ku :marinac:
Korisnikov avatar
By Val
Joj, jedva cekam da imam odmor i da pobegnem iz ove ludnice. Frankfurt je pun navijaca iz ko zna kojih sve zemalja. :smooooooooor:

Sreca pa sutra ne radim! :nokti:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Poljska-Ekvador(n.t) ?????

Ma jok...igra se u Poljskoj :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
Hhmmm..... li?no bih na Poljska-Ekvador odigrao x ..... a za Nemce mi nije baš apsolutno pouzdan kec, ipak im Balak ne?e igrati u prvoj utakmici...

Ipak, Nem-Kost 1 i Polj-Ekv x
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by Paki
Hhmmm..... li?no bih na Poljska-Ekvador odigrao x .
Nisam baš taj Ekvador prou?avao ali Poljska je u kvalifikacijama bila jako dobra, jedino je od Engleza spušila i to tijesno. U subotu su porazili Hrvatsku 1:0 iako smo mi igrali skroz oslabljeni zbog bolesti ?etvorice najboljih igra?a koji su ina?e u prvoj postavi. Poljaci su dosta disciplinarana mom?ad, stadion ?e biti pun Poljaka koji su preplavili Njema?ku i tako neke nijasne bi mogle odlu?iti pobjednika. U biti ova tekma je borba za drugo mjesto, jer Njema?ka ?e vjerojatno biti prva u skupini a Kostarika zadnja ... no budemo vidjeli :pas:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja navijam za Kostariku. Al' to iz nekih licnih razloga :) ... btw, uvek je WC pun iznenadjenja...tako da se nadam da ce Kostarika proci dalje :yay:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by tinkerbell
Ja navijam za Kostariku. Al' to iz nekih licnih razloga :) ... btw, uvek je WC pun iznenadjenja...tako da se nadam da ce Kostarika proci dalje :yay:
Nisam imao ništa protiv Kostarike dok nisam uplatio ovaj listi? :evil:
A što se ti?e iznenaðenja - to si u pravu :yes: ... HRVATSKA DO FINALA!! :giggle: :smeh:

Ovo sam uplatio prije par minuta... (online prikaz listi?a)
Ako dobijem tih 200eura - ?astim .. iako ne'am pojma kako :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By bigirl
Po?eloooooo otvaranjeeeeeeeeeeee
Korisnikov avatar
By Kupper
Sta mislite da li su kvote (kad bi se vi pitali) realne na nas?

Protiv Holandije 4.00 naspram 1.9 za Holland.
4.40 naspram 1,75 za Argentinu.
2.30 naspram 2.60 za Ivory Coast.

Kvote Meridian.bet-a !

@Tinkerbell - rece da navijas za Kostariku. Vide li malopre na TV gomilu navijaca iz iste zemlje koji su dosli u D samo da vide kako Kostarika osvaja SP u velikom stilu. Obozavam optimiste:friends:
Korisnikov avatar
By Paki
Za Argentinu i Obalu Slonova?e i jesu, ali za Holandiju :zid: ... (ispod 2.00 za nas i preko 3.00 za Holandiju je preterivanje ako se ima u vidu nekoliko povreðenih iz prve holandske postave).
Korisnikov avatar
By Kupper
Da, slazem se. Mislim da smo malo i casceni za IC a ojadjeni za NL (zato cemo da ih deknemo, za kaznu). Argentina je u redu.
Korisnikov avatar
By Val
Gleda li neko otvaranje? Nisam mislila da cu gledati ni P od prvenstva, jer vec mesecima smaraju. Gde god odesh sve sami suveniri sa nemackim zastavicama, cokoladice u bojama nemacke zastave, bombone i sve sve. :bljak:

I sad ne znam koji me djavo ipak naterao da upalim TV i gledam ovo...ali je lepo. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Val
....bombone....

A el imaju Kiki:mljac: :yay: ?

Nikad ne gledam otvaranja i zatvaranja. Grozne 3-satne parade:flaming:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Otvaranje nije bilo nimalo spektakularno,,, razo?aran sam ,,,, :nope:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Kupper
Originally posted by Val
....bombone....

A el imaju Kiki:mljac: :yay: ?

Nikad ne gledam otvaranja i zatvaranja. Grozne 3-satne parade:flaming:
Josh bi samo to falilo! Da nashe bombone umotaju u crno-crveno-zlatnu! :lood:

Al' ako mi se sve ovo ne istopi na putu do BG, videcesh shta imaju. :P
Korisnikov avatar
By Kupper
MARQUE ima kiki, original je kod njega. Mozda neko ima licencu ali KRAS je valjda taj koji proizvodi pravi kiki?
Korisnikov avatar
By Val
Pa ko god ga proizvodi, necu da produbljujem, jer bi s ove teme otishli u politiku. :D Za mene je Jugoslavija josh uvek ista kao i pre 20 godina. Zato rekoh...kod nas. ;)

E hoce li ovi vishe bre? Josh 15 minuta! ccc :hyper:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Val
.....jer bi s ove teme otishli u politiku.
Ma ne, u kiki fabriku:love:

Inace, sad ce, za 10 minuta:)
Korisnikov avatar
By shumadinac
Slažem se da je otvaranje bilo smorno, i nimalo zanimljivo...
Sad sam malo prebacio na ekran i videh rezultat 2:1...kad pre...
Ina?e, blago vama koji imate slobodnog vremena da gledate SP...sad bi najradije bio u mojoj šumadiji, u nekom kafi?u sa društvom i gledao i uživao :sigh: :ozbiljan:

:predaja:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ništa od kiki?a, MARQUE je upravo spušio na kladionici .. po ko zna koji put zaredom :smeh: ... Eh, da mene nema mislim da bi kladionica idu?i dan propala :smeh:

Upravo 3:1 za Njema?ku :zvezda:

EDIT: Eto i 3:2 iz ?istog zaleða ... :rock:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!