Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by spliffOdlicno je igrala.
svaka chast za wozniacki
Originally posted by LunjaA takvih je koliko u vrhu?Originally posted by spliffOdlicno je igrala.
svaka chast za wozniackiSamo sto mi deluje da je to njen maximum. Suvise je defanzivna (i to ne na onaj fabulozan Jelenin nacin) i dosadna. Moze ona da salje balone do besvesti i da sve vraca, cak i da pobedjuje kokoske iz prvih 10, jer ih hvata u sopstvenim greskama. Ali mislim da njena igra puca protiv bilo koje teniserke koja je u vrhu, a koja ima kontrolu nad svojim greskama, tj. koja je sposobna da direktno osvaja poene. Kao veceras Kim.
![]()
![]()
Originally posted by IriSBože sačuvaj,ne-ionako je ženski tenis dovoljno slab...Možda neko upozorenje da,ukoliko nešto slično ponovi,tek onda ide suspenzija...
Serena kažnjena sa 10000$ za nesportsko ponašanje + 500$ za bacanje reketa.
sledi dalja istraga, posle koje postoji mogućnost da će joj oduzeti 350000$ osvojenih na US Openu ili možda čak i zabrana učestvovanja na GS turnirima, počevši od Australian Opena sledeće godine.
ste zadovoljni?
Originally posted by IriSZabranu učestvovanja na GS turnirima?
sledi dalja istraga, posle koje postoji mogućnost da će joj oduzeti 350000$ osvojenih na US Openu ili možda čak i zabrana učestvovanja na GS turnirima, počevši od Australian Opena sledeće godine.
ste zadovoljni?
Originally posted by Ulixja mislim da je previše.Originally posted by IriSZabranu učestvovanja na GS turnirima?
ste zadovoljni?![]()
![]()
Da to nije previše?![]()
Originally posted by IriSOriginally posted by Ulixja mislim da je previše.Originally posted by IriSZabranu učestvovanja na GS turnirima?
ste zadovoljni?![]()
![]()
Da to nije previše?![]()
dala bih joj kaznu da MORA da igra na svim mogućim turnirima na WTA turu![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!