Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Sava_Savanovic

Možda je to i dobro... Igrači koji se brzo vinu, brzo i ljosnu dole. Nek gusla Viktor još malo, možda se opameti na kraju...

na kraju krajeva...da.

nije jos tu, realno mu je ovo trenutni limit i 12. mesto na listi je i vise nego fenomenalno, a mozda izvuce i neke pouke iz ovoga.

..

a jel ima negde nekad repriza feda? nisam gledao.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne znam... ovo mu je već ko zna koji poraz potpuno dobijenog meča... biće da je od tih igrača :sigh:
Korisnikov avatar
By spliff
znachi maria jebe kevu
zao mi je (malchice) shto ovako dere andreu
ali bih veoma voleo da osvoji french ove godine

:snob:
Korisnikov avatar
By Torry
Na Li nije nimalo lak protivnik ali uzdam se u Marinu pobednicku seriju :molise:
By Manboy
Pa vi ovde samo o zenskom tenisu pricate...A pritom ne znam zasto, toliko je nezanimljiv u poslednje vreme da je to tuzno...U redu je da je takmicenje otvoreno, ali ove ga brate preterase...Pa ovde se bukvalno nikad ne zna ko moze da osvoji GS...Kod muskaraca je to mnogo, mnogo solidnije, postoje pravi favoriti, a ovde razlika izmedju prve i pedeset prve nije nikakva...Pa nijedna od prve cetiri nije usla u polufinale, muska polufinala se sastoje upravo od prva cetiri nosioca!
Bojim se da je zenski tenis otvoren do te mere da to uopste nije zdravo...Pogledajte top 10, nema tu nijedne teniserke koja je u njemu duze od godinu dana...Evo sad je i Jeca ispala iz njega a ona je do sad jedina drzala taj "rekord"...U svakom sportu je bitno da ima nekih favorita...Kod ovih, svaki Gren Slem pocinje sa apsolutno nikakvom pretpostavkom ko bi tu mogao da bude favorit za pobedu...Cini se kao da bar 20 teniserki igraju na istom nivou, to prosto nije dobro za zenski tenis za koji licno smatram da prolazi kroz duboku i tesku agoniju...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
@Manboy: Potpuno te razumem, al npr ja sam ovde od perioda kada je naš ženski tenis bio na vrhuncu, zapravo tenis pratim samo zbog Jelene Janković. Posle sam počeo da pratim i ostale, ali prva ljubav zaborava nema. Muški tenis mi upravo zbog nedostatka te neizvesnosti nije zanimljiv, a iskreno, mnogo mi je da gledam mečeve od 3+ setova. Naravno, neke igrače je stvarno zadovoljstvo gledati, al neke ne bih gledao ni na slici....
By Manboy
Ma secam se i ja starih dobrih vremena, Ana i Jeca su igrale u maltene svakom polufinalu/cetvrtfinalu jedna protiv druge (u finalima nisu bas)...I to je vec bilo nesto potpuno drugo, bio je to dobar period zenskog trenisa, imali smo sestre Vilijams, Zastin Enan, Mariju Sarapovu koja se sad kao vraca na vrh ali videcemo...Takav tenis je bilo zadovoljstvo pratiti, i realno smo ocekivali od ovih nasih da stizu tako daleko...Danas smo srecni ako Ana udje u drugo kolo, a ona cak ni to ne moze, a nije ni Jelena bas mnogo bolja...Sestre Vilijams nestale iz price, Zastin se opet povukla, Kim se jadna vraca ali povreda za povredom je sustize...I onda naravno bude mesta za mnoge Dinare, Svetlane, Franceske itd, koje u nedostatku ozbiljne konkurencije ugrabe jedan Slem i propadnu vrlo brzo posle toga (nazalost u tu grupu upada i Ana, koja valjda moze da zahvali svojoj lepoti sto je ipak jos uvek u centru paznje kad se pojavi na turnirima)... I tako dodju nove devojke - Voznjacki, Zvonareva, Azarenka itd, koje isto tako naprave po jedan dobar rezultat i onda to tesko ponavljaju...Da li Karolina Voznjacki zaista zasluzuje #1 sa klimavom igrom koju ima?
Ali shvatili ste poentu, da ne duzim...Navijam da RG uzme Sarapova, kao jedina ozbiljna nada da vrati zenski tenis na cvrste noge...Mada moze i Li Na, uvek mi je bila simpaticna :) Nazalost, one su u istom polufinalu...

Pogledajte muski tenis: Vec godinama niko ne moze da prismrdi u Top 4! Uz sitne prekide naravno...Meni je recimo zanimljivije da pratim cetiri igraca koja se nadmudruju i preskacu jedan drugog unutar tog Top 4, nego zenski Top 10 koji je svake druge nedelje potpuno drugaciji :D (karikiram naravno...)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa ta karikatura i nije daleko od istine :) Zapravo jeste, svake druge nedelje Karolina osvoji jedan turnir (ok sad ja karikiram, al to je poneta). Jelena je sebe zeznula što je počela da menja stil igre. Počela je da igra agresivnije, a jednostavno nema snage za to. Doduše, to je možda dobro za neki kasniji period, al mislim da ona baš i nije toliko mlada da unosi dugoročne inovacije u svoju igru.
Mada sa jednim se ne slažem. Dakle iako je lično ne podnosim, Karolina nije kriva što njene protivnice ne mogu da se saberu, tako da da, Karolina svakako zaslužuje to mesto #1 u sadašnjoj konkurenciji, koliko god da joj je igra klimava.

Što se tiče muških, da slažem se, kao što rekoh, neke igrače je zadovoljstvo gledati. Ne volim Federera, ali čovek je sinonim za ono što bi tenis trebao da bude (dakle ako isključimo karakter i ego). Igra jako lep tenis. Mečevi prve trojice su priča za sebe, ali opet, treba čekati završnice turnira da do tih mečeva dođe.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja navijam za Bartoli, ali mislim da ce Marija pobediti...pricam o finalu.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Sava_Savanovic

...Ne volim Federera, ali čovek je sinonim za ono što bi tenis trebao da bude (dakle ako isključimo karakter i ego).

mislim da upravo karakter i ego čini šampione...:elvis:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jašta, što ne znači da moram da volim njihov karakter (sa izuzetkom Serene, ona je cool) :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Serena je dobila šta je zaslužila.
:geisha:
Korisnikov avatar
By spliff
schiavone li

navijam za italijanku
Korisnikov avatar
By Marvin
:smeh:

Frančeska Skjavone da ima dva grand slama!!

Ej!

Frančeska Skjavone! :ubise:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa to definitivno stoji... ali strašno će da bude ovo ako se desi.

Ja ću navijam za Linu :harmonika:
Onaj intervju posle izubljenog finala AOa me kupio :snob:
Korisnikov avatar
By Andrija87
Potpuno tragicno...
Pa ta Skjavone je bila do pre par godina najveci luzer WTA toura... Igrala je milion finala i nikad nije uzela titulu... Prvu titulu je uzela sa 28 godina,aman za aman!
I danas osim tog Frencha,nema postenu titulu u karijeri (mozda ona Moskva ,ne secam se).

Li Na je meni jako simpaticna ali aman za aman. Zena ima 150 godina i 4 titule od toga tri na miki maus turnirima (guangzu,gold kost,birmngem).I taj kalibar da dodje u situaciju da se bori za GS titulu.

P.S Jelena,gledaj i placi !
By Ulix
Kad je već ispala Mara, nadam se da će Frančeska da osvoji RG opet, divno igra na šljaci. :cheer:

@Torry: :katemoss:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Moram da se složim, sviđa mi se kako Frančeska igra. Nek pobedi koja pobedi, drago bi mi bilo i da Frančeska odbrani titulu, a i da Li Na osvoji svoj prvi GS.
By Ulix
Volim i Linu, ali bih radije da ona osvoji AO ili US Open. Svakako joj želim jedan GS, ali ne više od toga. :kosa:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!