Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Rodik je jedno pola sata zlostavljao linijskog sudiju, ne znam zašto nije bio kažnjen zbog toga, baš me je iznervirao. Lepo je rekao komentator na ES-u, "Roddick is a combination of a class-act tennis player and a teenage jerk."
Korisnikov avatar
By sing&dunum
hahahahahah

:smeh:

Odlicna konstatacija! :klap:

Ameri imaju problem sa linijskim sudijama na US Openu, chini se... :kasalj: Prosle godine Serena (za istu presudu), ove Roddick... :giggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja se probudio u savršeno doba. :cheer:
Na dva poena od kraja 3 seta.

Odlično za Janka... ali to što on ama baš svaki put ispada posle ovakve pobede i nije baksuzluk nego neki njegov kvar.
Korisnikov avatar
By Marvin
Zavrteće ga danas bar još jednom, najverovatnije od 3 do 5.
By Ulix
Evo trenutno ga vrte i ja ga opet gledam, samo da ne bih učio higijenu. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Bilo je vredno nespavanja. :cheer:

Genijalno je odigrao. :hail:

Opet gledam. Ne mogu da odolim.
Korisnikov avatar
By spliff
ima li shansi da se odgleda negde repriza aninog mecha?
Korisnikov avatar
By IriS
zašto glavni sudija nije prekinuo Rodikovo izdrkavanje na linijskog sudiju :puzzle:

baš je majmun. :bljak:
By Ulix
Originally posted by IriS

zašto glavni sudija nije prekinuo Rodikovo izdrkavanje na linijskog sudiju :puzzle:

Jeste majmun, ali kakav majmun! :mljac: :jumpfuck: :drkanje:

Elem, i ja bih mu dao opomenu, Serenu samo što nisu proterali sa WTA tura zbog slične stvari.
Korisnikov avatar
By IriS
^ mmm da :D

lm, ovaj Rodik je i u četvrtom setu zlostavljao sudije... juuu. re tar di njo
By Ulix
Ne znam da li je još neko gledao "vlog" Tomaša Berdiha. "Vlog" je sranje, ali je Berdih baš simpatičan. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Evo ide sa ponovo na ES2 :rotflmao:

Ako je nekome do trećeg ili četvrtog gledanja :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ali Jankovi vineri! :hail: Moje misljenje je da ima mnogo bolji bekhend od Federera. Bas bih voleo da igra finale, da osvaja titule. Uvek mi ga je nekako zao - vidi se da radi, da se trudi, a nikako da osvoji titulu.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by IriS

Ne da je majmun, nego je kretencina!!! I da, rekao je sudiji da zeli da se zameni ta gospodja i da se dovede neko ko zna da radi svoj posao, a Molina mu je 'ladno odgovorio "Yes, I'll see what I can do about it" :shok:

Mislim, nema sta da do about it, nego mu zalepis takvo upozorenje da dobije nervnu slomcinu tu na terenu i da pocne da place od muke, amersko jedno govno razmazeno!!! :flaming: :flaming: :flaming: :flaming:

Pun mi je ku..fer tih "domacih" sto krenu da se neopravdano kurce kad igraju "kod kuce" jer misle da im je onda sve dozvoljeno!
Korisnikov avatar
By Oziris
I ne, nemam nista protiv Rodika in general, ali imam protiv takvih ispada i izdrkavanja!

I na svo ono Rodikovsko, Jeleninovsko, Sereninovko, Novakovsko izdrkavanje, mogu samo da kazem dve reci:

Kim Clijsters
Korisnikov avatar
By Galateja
Ova povikinžena Slovenka, mala Karolinočka, baš simpatična. :D Ako ovako nastavi (12:0) ima velike šanse da osvoji US Open.
Dopada mi se što se u njenim udarcima vidi strast!
By Ulix
Gaske i Davidenko igraju predivan meč. :wow:
By Ulix
Originally posted by Galateja

Ova povikinžena Slovenka, mala Karolinočka, baš simpatična. :D Ako ovako nastavi (12:0) ima velike šanse da osvoji US Open.
Dopada mi se što se u njenim udarcima vidi strast!
Danas i nije bila nešto posebno dobra, imala je protivnicu koja se isprepadala i nije mogla loptu da ubaci u teren.
Korisnikov avatar
By Marvin
Kako ovaj glupi Čilić misli da mi gledamo Jelenu?!?!
Korisnikov avatar
By IriS
pa žrtvuj se ženo! nemoj spavati :trep:

p.s. dolazimo ti sutra u komšiluk... čisto da znaš ako osetiš neku ubuđalost u vazduhu :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ima li neki link da gledamo JJ? :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!